Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2011 - Anul XVI, nr. 85 (4683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cerere de înregistrare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu, depusă la Tribunalul Capitalei

Marţi, 12 Aprilie 2011 (14:43:19)

Avocaţii realizatorului TV Dan Diaconescu susţin că, marţi, s-a depus la Tribunalul Bucureşti o nouă acţiune de înfiinţare de partid, cu titulatura Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), fiind adunate aproape 50.000 de semnături.

Avocatul postului OTV, Cătălin Fenechiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a depus la tribunal acţiunea de înregistrare a partidului lui Dan Diaconescu care poartă numele de Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD).

Potrivit sursei citate, acţiunea de înfiinţare a formaţiunii politice a fost repartizată de registratura instanţei la secţia a IV-a civilă, urmând ca în cursul zilei de miercuri dosarul să primească un termen de judecată.

Avocatul a mai precizat că acţiunea are la bază 49.544 de semnături ale simpatizanţilor ale acestui partid, din Bucureşti şi din ţară.

Potrivit lui Fenechiu statutul noului partid a rămas acelaşi cu cel al vechiului partid, suferind doar mici modificări în organigramă. Avocatul a precizat că a fost extinsă organigrama conducerii partidului, în sensul că vor exista mai multe posturi de conducere, datorită faptului că vor exista filiale în toate judeţele ţării, dar şi în cele şase sectoare ale Capitalei.

La 1 aprilie, Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea patronului OTV Dan Diaconescu de înfiinţare a Partidului Poporului, decizia instanţei fiind irevocabilă.

Anterior, în 29 noiembrie 2010, Tribunalul Bucureşti admisese cererea de înfiinţare a Partidului Poporului. Decizia însă a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti de Partidul Popular şi Asociaţia Românilor Sinceri, contestaţie ce a fost admisă, astfel că nu s-a permis înregistrarea Partidului Poporului a lui Diaconescu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cerere de înregistrare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu, depusă la Tribunalul Capitalei.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cerere de înregistrare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu, depusă la Tribunalul Capitalei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei