Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2011 - Anul XVI, nr. 85 (4683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Boc vine sâmbătă la Suceava, pentru a-şi prezenta moţiunea pentru şefia PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PD-L, Emil Boc, va fi prezent la sfârşitul acestei săptămâni în judeţul Suceava, pentru a-şi lansa candidatura în faţa democrat-liberalilor din judeţ. Boc este aşteptat la Suceava în cursul zilei de sâmbătă, urmând să le prezinte membrilor PD-L din judeţ moţiunea cu care va candida pentru obţinerea unui nou mandat de lider al democrat-liberalilor, „România dreaptă, România puternică”. La întâlnirea cu membrii PD-L Suceava va veni şi secretarul executiv al partidului şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. Din primele informaţii, pe lângă Elena Udrea, la Suceava ar putea veni şi mai mulţi miniştri ai Guvernului condus de Emil Boc.

Actualul lider al PD-L, Emil Boc, a depus la Comisia pentru pregătirea Convenţiei Naţionale a PD-L din 14 mai a.c. cererea de a candida pentru un nou mandat, însoţită de moţiunea „România dreaptă, România puternică”, precum şi de cele 35 de semnături necesare. Emil Boc a ajunsla sediul PD-L însoţit de Ioan Oltean şi de liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, cel care a anunţat deja că îl susţine pe actualul preşedinte al partidului pentru un nou mandat. De altfel, Flutur se numără printre semnatarii moţiunii lui Emil Boc, cu care acesta vrea să obţină un nou mandat de preşedinte al PD-L.

Emil Boc îi va avea contracandidaţi pentru această funcţie pe actual secretar general al PD-L, Vasile Blaga, şi pe fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc vine sâmbătă la Suceava, pentru a-şi prezenta moţiunea pentru şefia PD-L.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 6 voturi
Boc vine sâmbătă la Suceava, pentru a-şi prezenta moţiunea pentru şefia PD-L1.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(12 apr 2011, 11:11:13
Mizeria cea mai jegoasă
Nu-i aia pe care-o vezi
Te-mpiedici de ea şi nu îţi pasă
Ba mai mult : te adaptezi !

Mizeria asta se insinuează
Te devorează ca un cancer
O ignori deşi te asfixiază
Ştii la ce mă refer ! ( fii sincer )

Ai prea multe momente de doliu
Şi prea puţine de bucurie
Iar sufocantul jeg portocaliu
Strânge de gât întreaga Românie
2.   Boc si presedentia PDL... trimis de
(12 apr 2011, 11:38:26
Mi se pare de-a dreptul caraghioasa si total lipsita de bun simt..aceasta aburcare piticului ce-l mic si urat, fara credibilitate, oportunitate si bun simt...! Cat despre d-nul Flutur....se pare ca p[ersoana domniei sale sustine...presedentia lui Boc..
Partidul Democrat, abuziv desfiintat de aceasta strutocamila..exhaustata, sa-si-l ia pe Boc...sa-l puna-n frunte si sa defileze cu el....cum or dori si faca ce-or vrea...ca nu mai intereseaza pe nimeni!
Noi, adevaratii membri, constanti si de ani de zile, cerem PD-ul inapoi, cu Blaga presedinte...! Numai asa vom avea un partid curat, credibil si fara parveniti...de toate culorile si coloraturile...politice. Vrem inapoi PD-ul nostru, ce-l de15-20 %, dar credibil si respectat .
3.   ABIA IL ASTEPTAM PE ZDREANTA [BOC ] trimis de
(12 apr 2011, 11:39:49
BINE CA VINE PITICUL DE BOC CA ASA II PUTEM DA CU OUA IN CAP SI LUI BESLEAGA ASTA DE FLUTUR [TATA HOTILOR DE PADURE ]OR VEDEA EI SAMBATA
3.1  RE: ABIA IL ASTEPTAM PE ZDREANTA [BOC ] trimis de
(12 apr 2011, 14:02:44
Deja nu se mai gasesc oua. Cica o sa se aduca la metro joi.
3.2  RE: ABIA IL ASTEPTAM PE ZDREANTA [BOC ] trimis de
(12 apr 2011, 20:03:43
pt udrea banane si pt flutur chiroane
4.   Fals trimis de
(12 apr 2011, 11:45:17
„România dreaptă, România puternică” Spune domnule Boc cine mai crede în această Romănie?
Romănia va fi lipsită de aceste calităţi atăta timp căt perioada portocaliilor va fi la conducere.
5.   ... trimis de
(12 apr 2011, 12:18:46
te asteptam domnule BOC....am scris cu majuscule sa fii si tu odata "mare".....te asteptam sa vezi cat de tari sunt ouale domnului flutur....hahahaha....in zona asta pana si fluturi fac oua.....si ma refer de la cel de lacetate..... ps: si sunt si de la gainile cu "gripa aviara",bineinteles inventata de domnia sa "FLUTUR CEL MARE"
6.   Comentariu trimis de
(12 apr 2011, 12:29:43
E tare Nea FLutur daca vine BOC sa isi lanseze campania la Suceava - sunt sanse ca Flutur sa ajunga mare si tare de tot prin partid poate asa o sa ajungem si noi Judetul mai bine ca m-am saturat sa fie in fata noastra Iasul , Bacaul si Piatra
7.   Hiiiiiiiiiiiii trimis de
(12 apr 2011, 12:33:09
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
8.   ? trimis de
(12 apr 2011, 13:08:02
Nici nu stiu daca sa rad, sa plang ori sa ma enervez...
9.   Ce îi pasă malului/ De tăria valului? trimis de
(12 apr 2011, 13:32:01
Google translator pentru kaghebiști, colhoznici și milițieni: titlul reprezintă transpunerea versificată a îndemnului voievodului Dabija să nu vă f**ă grija!
Grija voastră e cuprinsă într-un alt articol, din presa centrală de astă dată:
PSD are datorii de 7 milioane de euro!
Fomiță mare neicușorule?
Better give some money to small hitleraş Ponta! (tot cu google translator)
10.   Un vot trimis de
(12 apr 2011, 14:28:58
Felicitari Dl .BOC.
11.   Apa trece pietrele ramin trimis de
(12 apr 2011, 16:46:17
Nu cred ca vor mai fi multi pe care sa-i fraereasca la viitoarele alegeri.Prea de oaie au facut-o.Au demonstrat ca nu au membri cu calitati profesionale,dar mai ales morale nici in virf si nici in tereitoriu,in afara de citiva pupin cu.....ti nu-i mai respecta nimeni.
12.   @Agamemnonița trimis de
(12 apr 2011, 17:49:56
1. chetrili rămân la rinichi
2. FRAIEREASCĂ
3. lasî naibi netu șî fuji fuga acasî, puni ceaunu di mamaligî șî fă șeva dimîncari cî vini barbactu șîț rupi dințî!
12.1  RE: @Agamemnonița trimis de
(12 apr 2011, 18:53:05
foarte frumos domnule KEVIN71,tu chiar esti un barbat adevarat...hahahaha....asta ne arata cat de misogin esti......asta ai face tu daca ai avea vreodata o femeie langa tine??
13.   Jegosii porticalii trimis de
(12 apr 2011, 21:20:25
Băi.....Boculete, tu dintr-un om normal ai ajuns un om care are numai om carcasă şi aia portocalie. Băi jegoşilor pedelisşti aţi ajuns ciuma istoriei Romaniei, sper că fiul meu să nu vă găseasca numele în cartea de istorie şi dacă vă găseşte am eu grijă să le spun cine aţi fost, adică aia care ia-ţi distrus viitorul. Băi distrusule, tu nu mai ai conştiinţă, tu măcar îţi dai seama de realitatea în care trăieşti, sau repeţi ca papagalul ce-ţi spune ăla care crede că o ţară e un vapor care face contrabadndă cu ,,uischi,,?
Un singur lucru sper ( făcând comparaţia cu strămăşii noştri voi sunteţi nişte gunoaie, în caz de un război şi Congo cred că are un conducător care ţine piept marilor puteri), voi ne vindeţi cu tot cu pământ....jegurilor ce sunteţi.....şi apropo aveţi pregătit un loc în iad pentru voi....ha, ha , ha, în decor cu nuanţe portocalii ...
Nenorociţilor, sper să putreziţi în iad...
14.   MOARTE BUNĂ! trimis de
(12 apr 2011, 22:22:24
Tâmpițel bugetar, dacă te-ai îmbătat dă fuguța de te culcă și nu mai polua forumurile cu comentarii asupra unor probleme ce nu te privesc!
Sau ai tras o porție dublă de etno și vezi cohorte de păianjeni portocalii care vin, te asaltează și îți smulg din mână jointul.
Fiul tău (deocamdată teoretic) o să-l ai după cura de dezintoxicare și după ce o să te căsătorești (implicit și după renunțarea la obiceiurile onaniste).
14.1  RE: MOARTE BUNĂ! trimis de
(12 apr 2011, 22:41:47
Kevin Kostenr cu sechele de gonoree din Prelipca, mirosi de la o posta a intreprinzator privat- sponsor pdl !! Du-te de-l linge in c.u.r. pe boc si ai lui ca sa mai prinzi niscai favoruri sau ceva contracte din bani publici, masluite of course pentru cei de teapa ta!!! Crezi si tu toti cei de teapa ta, cu transpiratie portocalie, ca Cel de sus nu va vede nelegiuirile si ca nu veti raspunde niciodata pentru genocidul si jaful de azi din Romania?? Fals ! VETI DA SOCOTEALA INTR-O BUNA ZI, DACA NU AICI PE PAMINT, IN CERURI CU SIGURANTA SI NU VETI AVEA AVEA PARTE DE INDURARE, CA NU MERITATI !
14.2  RE: MOARTE BUNĂ! trimis de
(12 apr 2011, 23:32:05
Băi Kevin 71, PDL-ist jegos, portocaliu jegos....fiul meu, teoretic, băi jegule urmează să se nască în câteva zile, portocaliule jegos ce eşti. Nenorocirea este că se naşte în ţara pe care aţi nenoricit-o voi, gunoaielor. Acum să nu începi să spui că sunt din PSD sau PNL că nu ai nici o şansă cu teoria asta băsistă. Şi nu poluez forumurile, că sunt destul de portocalii.....Şi apropo de obiceiurile mele onaniste, de unde ai auzit tu cuvintele astea, că la vidul care este în căpetele tău, mă îndoiesc eu ai vreun gram de inteligenţă, sau poate că ai luat lecţii de la ...eba.....da e cu literă mică, nu te apuca sa mă înveţi tu gramatică, stai liniştiti că nu ai nici o şansă.
Chiar eram curios când apare primul gunoi portocaliu care să mă contrazică.....jeguri micuţe şi portocalii ce sunteţi voi , aţi ajuns să faceţi de ruşine portocalele săracele, că au început să se usuce de ruşine că le purtaţi culoare.....
Kevine, Kevine....ce portocali eştu tu...ne mai întâlnim noi pe forumuri stai liniştit, şi s-ar putea să ai nişte probleme cu părinţii ai căror copii urmează să se nască în ţărişoara asta portocalie, ce mumus ţi-ai lua tu dacă te-aş întălni din greşeală în faţa mea, jegosule,,,,oho....
P.S. Portocaliule jegos, până şi limba îţi e portocalie,,,portocaliule....
15.   Wrong but interesting trimis de
(12 apr 2011, 23:12:14
Marsh la muncă cizmă stalinistă! Învață ce înseamnă MUNCA, asistatule social!
15.1  RE: Wrong but interesting trimis de
(12 apr 2011, 23:41:33
Kevine, tu ştii ce e aia muncă? Adică nu mă refer la portocalii JEGOŞI care vă plătesc pe voi să staţi toată ziua pe forumuri să ne combateţi pe noi ceilalţi, mă refer la faptul că tre să pui mâna pe un ciocan, un patent....şi alte astfel de ,, elemente infractoare,,( asta dacp te+ai prins de unde e citatul, de şi nu cred ). Ştii să schimbi un bec? Sau o priză? Îmi zici tu mie ,, tâmpiţel bugetar?,,...vai de  ☭  ta de distrus, te pomeneşti că eşti vreun urmaş al lui Nikola Tesla...asta în cazul în care ai auzit de el...nu, nu, nu joacă la Dinamo şi nici nu merge în Bamboo....
P.P. Portocaliule jegos, până şi limba îţi e portocalie,,,portocaliule....
15.2  RE: Wrong but interesting trimis de
(13 apr 2011, 00:21:36
Ciocanul e semisimbolismul remanent al idealului vostru de comuniști încuiați la minte. Cealaltă jumătate - secera - a ascuns-o toarsu iliescu indărătul băștii de politruc; la noi în giudeț secera a șutit-o toarșu mârza si si-a făcut din ea pânze pentru banzic.
Tesla e unealta aia asonantă cu un mare savant roman și care ți-a scăpat-o bunică-tu în cap când erai mititel, altminteri nu îmi explic cum poți indeplini cu simultaneitate un summum de ”calități”: prost ca o noapte  ☭ ră, înverșunat ca un popă habotnic și înfumurat ca un fiu de milițian.
Am uitat despre patent: ei bine patentul reprezintă standardul ce te caracterizează în urma înregistrării la OSIM - EȘTI UN BOW CU PATENT.
Dacă mă mai faci portocaliu s-ar putea să îți ofer satisfacția unui meeting facetoface. A fi Anti PSD nu înseamnă neapărat să fii portocaliu. Treaba asta cu cine nu e cu noi e împotriva noastră e moștenire de la uncheșul vostru Stalin. După cum tot de sorginte NKVD-istă este și tactica denigrării, a amenințării sau a aluziilor voalate la adresa familiei. Mă doare în Cour de voi cârpe socialiste care nu meritați decât a treia cizmă dosnică, cizmă privită ca impuls gratuit spre groapa de gunoi a istoriei ce vă asteaptă PESEDIȘTILOR:
Hai noapte bună idi_otule, mai cultivă-te și după aceea cere permisiunea să te bagi în treburile oamenilor mari.
16.   Comentariu trimis de
(12 apr 2011, 23:45:59
Îmi cer scuze anticipat pentru eventualele greşeli gramaticale, făcute nu din neştiinţă ci din grabă,,,,,aviz lui Kevin ăsta,,,vai de capu lui de portocaliu.....
17.   ??? trimis de
(13 apr 2011, 00:31:58
KEVIN71 de ce esti singurul de pe site care le ia apararea pd-Listilor???adica toata lumea e proasta??si tu esti "savantul"(stii de ce e pus intre ghilimele....fiindca limbajul tau te da de gol).....sper sa nu fii si tu unul din oamenii care ii pupa in partea de jos,pe cei aflati momentan la "os".....erau candva si altii da parca atunci ne permiteam sa ne cumparam o paine,sau sa mergem pana in centrul orasului cu masina....pacat ca acuma nu ne permitem din cauza preturilor "super super" piperate....preturi mult mai mari decat domnia sa BOC...
18.   Ha.. trimis de
(13 apr 2011, 00:40:42
Ce spalat pe creier e Kevin asta...
18.1  RE: Ha.. trimis de
(13 apr 2011, 01:16:00
YES SIR! FUCKYOU SIR!
Copitată moscovită de ce nu mergi mătăluță un pic la hodină. S-au bagat paie noi în staul! au adus și oloi, făină zahăr și ciubote cu sigla PSD. se dau mocca la powlime! Fuga si tu!
Văd că sunteți organizați pe atelaje de câte 2: Aragon cu Base, PouliusLucius cu cimitirul Bellu, acum iarăși aragon cu Măria sa Marele Bow Socialist. Băi dar voi nu știți decât tactica haitei sau vă trebuie musai 2 creierașe mititele de pesedist ca sa combateți eficient?
Nu cumva în loc de creieras v-a dat partidul câte un Tamagotchi / cap de vită furajată?
Atunci îmi pierd timpul de pomană scumpul meu șeptel ideologizat.
E ca și cum aș cânta din flaut pe la urechea porcului!
18.2  RE: Ha.. trimis de
(13 apr 2011, 13:53:32
hahahaha....nu ii nimeni organizat.......iesi si in strada sa vezi ca toata suceava ii "organizata" impotriva voastra "extraterestrii portocalii".......si mai mereu asa cum fac pd-Listi,cand nu mai au replica incep sa injure si sa jigneasca......mentalitate specificata omului crescut in copac..... ps: mataluta esti venit cu masina timpului??din trecut(dupa limbaj epoca de piatra)...si esti rupt de realitate????
19.   Comentariu trimis de
(13 apr 2011, 00:42:07
uite ce razmerita ai provocat intre acesti oameni minunati ai Bucovinei ,domnu pitic (bun la nimic).nu mai pune tara pe jar si rezolva si problema de la partid ca la guvern,in stilu-ti caracteristic.da o H.G.prin care te proclami presedinte si asumati raspunderea in parlament.si asa ce se va intimpla in Mai la pdl va fi de risul ......bibilicilor.ha ,ha ,ha....ce bine traim.

20.   Comentariu trimis de
(13 apr 2011, 07:02:40
Boc mai bine ti-ai da un poc, ca poate te trezesti la realitatea crunta in care ne-ati bagat (BUBA), o realitate in care cu greu i-ti castigi un ban, o realitate in care nu ai unde sa lucrezi atunci cand vrei cu adevarat, o realiatate in care oamenii nu au unde sa se trateze, nu au cu ce...sunte-ti niste nesimtitit pdl-istilor!!!! Mi-e greata cand i-ti vad fata inocenta de papagal la televizor. Scarba de om ce esti!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei