Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2011 - Anul XVI, nr. 81 (4679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pensionarii, nemulţumiţi după întâlnirea cu ministrul Muncii, anunţă că vor continua protestele

Joi, 7 Aprilie 2011 (13:46:59)

Reprezentaţii pensionarilor din Galaţi au plecat nemulţumiţi de la întâlnirea cu ministrul Muncii, Ioan Botiş, şi au anunţat că vor continua protestele întrucât abia acum au aflat că punctul de pensie nu va mai ajunge la 45% din salariul mediu brut pe economie, a spus liderul pensionarilor galaţeni.

Preşedintele Alianţei Europensionarilor din România, Toader Cristea, a declarat la finalul discuţiilor că ministrul Ioan Botiş le-a dat o veste tristă, spunându-le că niciodată punctul de pensie nu va mai ajunge la 45 la sută din salariul mediu brut pe economie.

"Ne-a anunţat că din 2012 punctul de pensie se va calcula în funcţie de inflaţie, plus 50 la sută din salariul mediu brut pe economie. Suntem nemulţumiţi de acest răspuns. Vom continua pichetările", a spus liderul pensionarilor.

El a adăugat că ministrul Muncii le-a propus să aibă întâlniri trimestriale, următoarele discuţii fiind programate în 26 mai, de la ora 11.00.

După întâlnirea de la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, pensionarii au anunţat că vor avea discuţii şi cu reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, cărora le vor transmite că pensionarii nu mai au bani pentru coplată.

"Mergem la CNAS. Acolo e durerea noastră cea mai mare pentru că murim pe capete. Dăm o groază de bani, care nu ştim unde ajung, iar spitalele nu mai au nici măcar medicamente. Din luna mai vom ieşi în stradă împreună cu pensionarii din mai multe oraşe. Să nu creadă că ne mai duc cu zăhărelul să îi votăm din nou", a mai spus Toader Cristea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensionarii, nemulţumiţi după întâlnirea cu ministrul Muncii, anunţă că vor continua protestele.
 Vizualizări articol: 322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensionarii, nemulţumiţi după întâlnirea cu ministrul Muncii, anunţă că vor continua protestele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei