Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 ian 2011 - Anul XVI, nr. 19 (4617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liga Nordului denunţă acordarea unui contract cu Garda Financiară italiană unei firme din România

Marţi, 25 Ianuarie 2011 (17:49:25)

Formaţiunea xenofobă Liga Nordului, care face parte din coaliţia guvernamentală din Italia, a criticat dur obţinerea de către o firmă din România a unui contract pentru furnizarea de cămăşi agenţilor Gărzii Financiare italiene, informează ediţia online a agenţiei AgenParl.

"Aflăm de la site-ul de ştiri ItaliaOggi că o firmă românească a obţinut contractul Gărzii Financiare italiene pentru furnizarea de cămăşi. Deci, agenţii Gărzii Financiare italiene se vor îmbrăca în haine româneşti? Mi se pare total absurd", afirmă deputaţii Maurizio Fugatti, Giovanna Negro şi Silvana Comaroli, toţi membri ai Ligii Nordului.

"Sectorul textil este mândria Italiei. Companiile textile din Italia, care au susţinut economia ţării ani de-a rândul, au fost oare uitate? Întreaga lume se uită la creaţiile vestimentare italiene, iar noi cumpărăm haine pentru Garda Financiară de la firme româneşti?! Multe companii italiene ar fi oferit haine de o calitate mai bună şi la costuri egale cu cele din România", afirmă deputaţii, cerând o interpelare parlamentară în acest caz.

Sub titlul "Garda Financiară se îmbracă din România, cumpărând 128.000 de cămăşi din ţara lui Dracula", site-ul de ştiri ItaliaOggi a relatat că licitaţia pentru acest contract a fost câştigată de compania Confecţii Bîrlad. Valoarea contractului este de 1,77 milioane de euro, în scădere faţă de licitaţia precedentă, care se încheiase cu un contract în valoare de 2,6 milioane de euro. Astfel, preţul unei singure cămăşi va fi de 13,8 euro.

Formaţiunea xenofobă Liga Nordului face parte din coaliţia aflată la guvernare în Italia, alături de Partidul Poporul Libertăţii, condus de premierul Silvio Berlusconi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liga Nordului denunţă acordarea unui contract cu Garda Financiară italiană unei firme din România.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Nordului denunţă acordarea unui contract cu Garda Financiară italiană unei firme din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei