Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2010 - Anul XV, nr. 296 (4587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moţiunea de cenzură referitoare la Legea salarizării pe 2011 va fi dezbătută luni

Joi, 16 Decembrie 2010 (14:10:35)

Moţiunea de cenzură intitulată "Legea privind salarizarea în anul 2011- ultima ţeapă trasă românilor de Guvernul Băsescu-Udrea-Boc" a fost prezentată, joi, în plenul Parlamentului, în prezenţa premierului Emil Boc, urmând să fie dezbătută luni.

Textul moţiunii a fost citit de la tribuna Parlamentului de deputatul PNL Cristina Pocora, după care şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor s-a încheiat.

PSD a contestat faptul că citirea moţiunii a fost programată înainte ca moţiunea să fie depusă, dar ordinea de zi, care cuprindea ca singur punct prezentarea moţiunii, a fost aprobată de plen cu 148 de voturi "pentru", 53 "împotrivă" şi 19 abţineri.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean (PDL) a anunţat la finalul şedinţei că moţiunea de cenzură va fi dezbătută, luni, la ora 10.00.

El a precizat că Birourile Permanente de marţi au hotărât ca vineri să aibă loc o nouă şedinţă comună, pentru a se citi cea de a doua moţiune de cenzură pe care opoziţia o va depune "cu certitudine" joi.

Potrivit lui Oltean, şi această a doua moţiune va fi luată în dezbatere luni.

PNL şi PSD au depus, miercuri, moţiunea de cenzură intitulată "Legea privind salarizarea în anul 2011- ultima ţeapă trasă românilor de Guvernul Băsescu-Udrea-Boc", ca urmare a angajării răspunderii Guvernului asupra proiectului de lege privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice. Moţiunea a fost semnată de 209 parlametari, respectiv 74 de la PNL şi 135 de la PSD.

Opoziţia intenţionează să depună şi o a doua moţiune de cenzură, pe proiectul de lege-cadru privind salarizarea, în cursul zilei de joi. PSD va fi iniţiator, iar PNL co-iniţiator la acest demers. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moţiunea de cenzură referitoare la Legea salarizării pe 2011 va fi dezbătută luni.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moţiunea de cenzură referitoare la Legea salarizării pe 2011 va fi dezbătută luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei