Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2010 - Anul XV, nr. 296 (4587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad

Joi, 16 Decembrie 2010 (14:11:41)

Prim-ministrul Emil Boc a declarat, joi, la Parlament, răspunzând unei întrebări, că şi-a cumpărat, "ca orice român", un iPad, pentru că este mai comod, mai util şi îi permite o comunicare online cu miniştrii.

Întrebat de jurnalişti dacă iPad-ul pe care îl avea l-a primit de la Moş Crăciun, premierul a răspuns: "Mi l-am procurat singur, aşa încât Moşul nu a venit nici în avans, nici în alt fel. Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad, care are dorinţă să lucreze pe o asemenea formulă de lucru".

Întrebat dacă iPad-ul este mai comod decât un laptop, Boc a răspuns: "În primul rând că dimensiunea este mult mai mică, în al doilea rând că îmi permite să iau toate datele şi să mi le salvez şi să nu folosesc tot felul de alte instrumente ajutătoare. Nu în ultimul rând, să pot avea o comunicare online cu miniştrii, având în vedere că viteza de internet este foarte bună".

Surse apropiate premierului au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Emil Boc şi-a achiziţionat o tabletă iPad, pe care o foloseşte pentru a se documenta atât la biroul de la Palatul Victoria, cât şi pentru a pregăti răspunsurile la conferinţele de presă sau la discursurile din Parlament.

Şeful Executivului a lucrat cu un astfel de dispozitiv inclusiv marţi în Parlament, cu prilejul angajării răspunderii Guvernului pe legile salarizării, când şi-a consultat în mai multe rânduri dispozitivul electronic înainte de a lua cuvântul de la tribuna Legislativului. Boc utilizează iPad-ul personal şi la conferinţele de presă susţinute la Palatul Victoria. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Boc: Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Dacă mâine ar avea loc alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pe cine ați vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei