Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 nov 2010 - Anul XV, nr. 273 (4564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fătuloiu: Cel care a vrut să îmi dea mită a venit în birou

Vineri, 19 Noiembrie 2010 (19:05:16)

Secretarul de stat Dan Valentin Fătuloiu a declarat, vineri seară, înainte de a pleca de la MAI la Direcţia Naţională Anticorupţie, că cel care a vrut să îi dea mită a venit la el în birou.

Fătuloiu nu a făcut precizări în legătură cu mita pe care i-ar fi oferit-o Cătălin Chelu, el spunând doar că mituitorul "a venit în birou".

El s-a urcat apoi într-o maşină şi a plecat, probabil, spre DNA.

Omul de afaceri Cătălin Chelu, prins, vineri, în flagrant delict oferindu-i 50.000 de euro secretarului de stat în MAI Dan Fătuloiu, este în vizorul DIICOT în trei dosare referitoare la spălare de bani, evaziune fiscală şi infracţiuni privind piaţa de capital, susţin surse judiciare.

Direcţia Naţională Anticorupţie l-a prins în flagrant delict, vineri, pe omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, când încerca să-i ofere mită 50.000 de euro secretarului de stat în MAI Dan Valentin Fătuloiu, pentru a rezolva favorabil dosare aflate în lucru la unităţi de parchet, între care şi DIICOT.

Chelu încerca de mai mult timp să-l mituiască pe Fătuloiu, care l-a denunţat la DNA. Acţiunea s-a soldat cu reţinerea lui Chelu, pentru audieri.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au în lucru trei dosare în care figurează numele lui Cătălin Chelu, însă acesta nu se află încă sub învinuire. Investigaţiile se află în faza actelor premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de spălare de bani, evaziune fiscală şi referitoare la piaţa de capital.

Vineri seară, atât Chelu cât şi Fătuloiu vor fi audiaţi de procurorii anticorupţie.

Dan Fătuloiu a spus că a fost vorba despre mai mulţi mituitori, precizând că omul de afaceri Cătălin Chelu a fost în cursul zilei de vineri în biroul său de la MAI.

"Mituitorii au fost prinşi în flagrant de DNA", a declarat pentru Gândul chestorul Fătuloiu, precizând că aceştia voiau să rezolve nişte dosare şi i-au oferit "două case, două maşini şi 50 de mii de euro".

Surse din Ministerul de Interne au declarat pentru Gândul că maşinile au fost descoperite de procurorii DNA chiar în parcarea Ministerului de Interne. Este vorba despre două BMW-uri albe, la faşa locului fiind găsite şi actele caselor şi banii. Patru persoane au fost prinse în flagrant, susţine Gândul, iar valoarea totală a mitei era de un milion de euro.

Biroul de presă al DNA a refuzat să facă orice comentariu pe acest subiect.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fătuloiu: Cel care a vrut să îmi dea mită a venit în birou.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fătuloiu: Cel care a vrut să îmi dea mită a venit în birou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei