Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 nov 2010 - Anul XV, nr. 273 (4564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Astăzi vor fi repartizate locuinţele ANL din cartierul Hipodrom

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape o sută de familii din municipiul Rădăuţi se vor muta în casă nouă, după ce deliberativul local va dezbate şi aproba astăzi lista noilor locatari din blocul ANL recent finalizat în cartierul Hipodrom. Mai exact, agenda şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Rădăuţi cuprinde un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Aurel Olărean, proiect „privind aprobarea listei cu repartiţia locuinţelor construite prin ANL, zona Hipodrom, conform criteriilor de ierarhizare stabilite prin punctaj de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe şi de către Comisia stabilită prin Hotărâre de Consiliu Local”.

„Aşa cum am promis, câteva zeci de familii de tineri din municipiu vor petrece sărbătorile de iarnă în noile locuinţe ANL din cartierul Hipodrom, e vorba de 60 de apartamente şi 20 de garsoniere. La începutul lunii decembrie, perioadă în care vor fi realizate contractele cu noii locatari, vom preda cheile chiriaşilor în prezenţa directorului ANL, Liviu Marcheş”, a precizat primarul Aurel Olărean.

O comisie din Primăria Rădăuţi a stabilit lista cu repartiţia locuinţelor construite prin Agenţia Naţională de Locuinţe, în cartierul Hipodrom, conform criteriilor legale de ierarhizare, listă care conţine numele a 82 de tineri care au solicitat o locuinţă în chirie în aceste imobile. Solicitanţii care s-au încadrat în criteriile necesare pentru obţinerea unei locuinţe au obţinut între 48 şi 73 de puncte, iar pentru închirierea apartamentelor au fost analizate 196 de dosare, cu menţiunea că 40 dintre acestea au fost incomplete. În cazul a 156 de dosare au fost stabilite punctaje, iar beneficiarii de locuinţe ANL vor prelua cele 80 de unităţi locative din blocul situat pe Calea Bucovinei, cât şi alte două unităţi locative predate de foştii chiriaşi în blocul din strada Gării  nr. 4. Aceştia vor încheia contracte de închiriere cu Primăria Rădăuţi, în conformitate cu prevederile legii nr. 152/1998, privind înfiinţarea blocurilor ANL şi Hotărârea Guvernului nr. 962/2001, privind aplicarea normelor metodologice. Comisia de analiză şi de selecţie a solicitărilor şi de repartizare a locuinţelor construite prin ANL a fost  constituită din consilierii locali Ilie Sarcinschi, Mihai Frunză, Simion Sticleţ. Dorimedont Doboş, Mihai Curelar şi Galan Constantin, cât şi din reprezentanţii executivului local, primarul Aurel Olărean, Tatiana Cărbune, Cristina Pop, Lucia Ruscior, Vasile Paraschi şi Victor Niţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi vor fi repartizate locuinţele ANL din cartierul Hipodrom.
 Vizualizări articol: 1692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Astăzi vor fi repartizate locuinţele ANL din cartierul Hipodrom5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei