Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 nov 2010 - Anul XV, nr. 273 (4564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre executată

Maşină sechestrată în trafic cu poliţişti şi jandarmi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ovidiu Elisei, fostul vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, fost candidat la Primăria Suceava în 2008 din partea PNDC, un partid liliputan, şi fost administrator al terasei Underground, a rămas fără singurul bun care-l avea pe numele său. Ieri dimineaţă, maşina proprietate personală a lui Ovidiu Elisei, un Ford Mondeo, cu numărul de înmatriculare SV-10-DME, a fost oprită în stradă şi sechestrată de un executor judecătoresc.

Acţiunea s-a petrecut în zona Policlinicii din Areni, în baza unei hotărâri judecătoreşti rămasă definitivă şi irevocabilă încă de acum doi ani.

„Acea hotărâre judecătorească a fost învestită cu formulă executorie şi după ce am parcurs toţi paşii necesari şi legali am ajuns la etapa de astăzi (n.a. – ieri). Domnul Elisei a primit somaţii cărora nu le-a dat curs şi nu a vrut să colaboreze cu noi în nici un fel, aşa că timp de o lună am monitorizat traseul său. Cu ajutorul lucrătorilor de la Biroul Poliţiei Rutiere şi al unor jandarmi am pus în executare hotărârea şi am ridicat maşina domnului Elisei”, a explicat executorul judecătoresc Sarmis Câmpulungeanu.

Acesta a menţionat că maşina marca Ford Mondeo va fi scoasă la licitaţie, iar banii care se vor obţine vor fi predaţi persoanei care a câştigat procesul cu Ovidiu Elisei.

 

Un împrumut de 12.000 de euro nereturnat

Etapa de ieri este doar ultima dintr-un ciclu care a durat cinci ani. În cursul anului 2005, un sucevean a ajuns la o înţelegere cu Ovidiu Elisei pentru împrumutul unei sume de bani.

„I-am dat 12.000 de euro, bani pe care se obliga să mi-i returneze în 14 zile. Am făcut şi acte, semnate inclusiv de tatăl lui Ovidiu Elisei, dar după ce s-a văzut cu banii a uitat să-şi achite obligaţiile. L-am aşteptat în zadar timp de doi ani, iar în 2007 l-am acţionat în judecată. Am câştigat în toate instanţele şi am aşteptat să-mi dea banii înapoi. Nu a dat nici un semn, aşa că am apelat la un executor judecătoresc, care a verificat şi a constatat că singurul bun pe care-l avea pe numele său era această maşină pe care am ridicat-o”, a explicat păgubitul.

Bărbatul a menţionat că valoarea de piaţă a autovehiculului Ford Mondeo luat de la Ovidiu Elisei nu depăşeşte suma de 4.500 de euro, iar pentru diferenţa până la 12.000 de euro are speranţe minime că o va putea recupera.

Ovidiu Elisei a recunoscut că există acea hotărâre definitivă şi irevocabilă care-i este defavorabilă. „Adevărul este undeva la mijloc. Trebuie să-i dau ceva bani, dar nu atât cât se spune”, a comentat fostul vicepreşedinte al PNL Suceava.

Cât priveşte prezenţa poliţiştilor şi jandarmilor, executorul judecătoresc Sarmis Câmpulungeanu a explicat că este o chestiune pur tehnică şi că oprirea în trafic a autovehiculului condus de Ovidiu Elisei s-a făcut perfect legal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină sechestrată în trafic cu poliţişti şi jandarmi.
 Vizualizări articol: 1370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 8 voturi
Maşină sechestrată în trafic cu poliţişti şi jandarmi4.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ilisei trimis de
(19 nov 2010, 15:57:28
corect:Ilisei

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei