Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 nov 2010 - Anul XV, nr. 273 (4564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Egal experimental

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşadar aproape i-am bătut pe italieni în amical, deci oficial... ne merge bine! Că s-a jucat altceva, asta s-a văzut fără ochelari. În promo-ul meciului, Lucescu junior spera într-un nou început. De ce începem abia acum, când mandatul său a început de amar de vreme, numai el ştie. Deşi au fost inegali, tinerii au schimbat ritmul. Nici Ropotan, convocat surprinzător, n-a arătat o prea mare maturitate faţă de perioada Dinamo. Pe Florescu îl las în seama celor care vedeau numai tricoul de pe el. „Nu asta se aşteaptă de la numărul 19, nu este un număr 19 autentic”, nu m-ar mira să spună astfel cei care spumegau când Florescu era decar. Probabil că la primăvară, în meciurile care contează, nu va face pereche cu Ropotan, ci poate cu Gabi Mureşan sau chiar cu Gardoş, dacă acesta va creşte în acelaşi ritm. Chiar dacă Alexa a intrat foarte bine în meci, cred că va rămâne cu o convocare conjuncturală, aşa cum, din păcate, sunt destule în mandatul juniorului. E de ajuns să-l amintim iarăşi pe Gigel Bucur, dar şi pe Bilaşco, convocaţi degeaba şi pentru acum, şi pentru viitor.

N-am înţeles reacţia lui Chivu din momentul în care a simţit că s-a accidentat. Vasăzică recuperează omul o minge în defensivă, iese excepţional cu ea pe contră şi când ne aşteptam la o pasă decisivă, ne trezim că bubuie mingea în aut! De acord, i-a cedat muşchiul, dar la fel de bine putea să fie schimbat şi dacă se întrerupea meciul la un gol rezultat din potenţiala sa pasă! Nu l-ar fi solicitat mai mult decât l-a solicitat şutarea mingii afară.

Închei cu încă o zicere a selecţionerului. Cică toată lumea îl vrea pe Mutu, nu poate el să se opună! Cum aşa, de ce să nu poată?! Sper să fi fost o ironie greu detectabilă, altminteri... Realitatea ne arată că ăştia cu scaune importante sub fund pot să se opună, şi încă cum, atunci când toată lumea nu-i mai vrea pe ei înşişi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Egal experimental.
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Egal experimental0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei