Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 oct 2010 - Anul XV, nr. 241 (4532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proteste spontane ale angajaţilor Finanţelor Publice din aproape toată ţara

Miercuri, 13 Octombrie 2010 (17:15:28)

 Angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Iaşi au întrerupt activitatea, în jurul orei 14.00, aproximativ 200 de salariaţi fiind adunaţi în holul de la parterul instituţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"S-a întrerupt şi la noi activitatea. Acum se adună oamenii. Sunt deja 200 de salariaţi în holul de la parterul instituţii. Nu am putut ieşi afară, din cauza sărbătorilor Iaşiului, lângă clădirea instituţiei fiind organizate mai multe acţiuni. Se scandează «Hoţii», sunt aceleaşi lozinci auzite şi la Bucureşti. E un gest de solidaritate cu colegii noştri de la Ministerul Finanţelor. Şi noi suntem în aceeaşi situaţie cu colegii din Capitală", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Maria Ţăran, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finaţelor Publice din Iaşi.
Ea a spus că oamenii sunt extrem de supăraţi şi revoltaţi, din cauza deciziei de a nu mai primi stimulentele financiare.
 
 
 
 
Protest spontan şi al angajaţilor Direcţiei Finanţelor Publice Alba
 
Angajaţii Direcţiei Finanţelor Publice Alba şi ai celor 11 administraţii financiare din judeţ au întrerupt, miercuri, lucrul şi s-au adunat în faţa instituţiilor, protestând faţă de diminuarea salariilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Protestatarii, angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Alba şi ai celor 11 administraţii financiare din oraşele din judeţ, s-au adunat în faţa sediilor instituţiilor, organizând un protest spontan, prin care solicită să se renunţe la reducerea de 25 la sută a salariilor, să li se plătească în continuare stimulentele şi să se elimine incompatibilităţile pe care le au funcţionarii publici.
În toate cele 12 instituţii funcţionarii şi-au întrerupt activitatea, chiar şi cea cu publicul.
La Alba Iulia, aproximativ o sută de funcţionari se află în faţa Direcţiei Finanţelor Publice Alba, unii dintre ei având fluiere şi sirene, manifestându-se zgomotos şi blocând accesul în instituţie.
În Alba, în administraţiile financiare şi în Direcţia Finanţelor Publice Alba lucrează peste 500 de angajaţi.
 
 
 
Protest spontan al angajaţilor din Finanţe, şi la Constanţa
 
 Peste o sută de salariaţi ai Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice (DJFP) Constanţa au oprit lucrul, miercuri la prânz, şi au ieşit în curtea instituţiei, într-un protest spontan declanşat faţă de reducerile salariale şi de pierderea stimulentelor.
Protestatarii spun că au decis întreruperea lucrului după ce au auzit despre acţiunea colegilor lor din Bucureşti şi din alte judeţe ale ţării, astfel că, miercuri, în jurul orei 13.00, au ieşit în curtea DJFP Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Proteste similare se înregistrează şi la sediul Administraţiei Finanţelor Publice, de pe bulevardul Mamaia, precum şi la Trezoreria Constanţa, o parte din angajaţii acestei instituţii mergând să se alăture colegilor lor de la DJFP Constanţa.
Angajaţii sunt nemulţumiţi deoarece nu şi-au mai primit stimulentele de două luni, iar salariile le-au fost reduse, deja, cu 25 la sută.
 

Protest spontan si la Timiş
 
Peste 200 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Timiş au declanşat, miercuri, un protest spontan, în sediul instituţiei, aceştia fiind nemulţumiţi de reducerea salariilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cei peste 200 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Timiş au oprit lucrul la ora 14.00 şi s-au adunat în holul de la intrarea în instituţie.
Liderul sindicatului din cadrul Direcţiei Finanţelor Publice Timiş, Adrian Găvruţă, a declarat că protestul este unul spontan, cauzat de reducerea salariilor angajaţilor Agenţiei Naţionale de Administraţie Fiscală şi structurilor subordonate.
Totodată, potrivit sursei citate, protestul a fost declanşat în semn de solidaritate cu angajaţii Ministerului Finanţelor de la Bucureşti.
Găvruţă a spus că angajaţii au decis ca protestul să dureze o jumătate de oră, urmând ca timpul pierdut să fie recuperat la finalul programului de lucru.
 
 
 

Activitatea la Finanţele Publice Buzău, blocată
 
Activitatea în Direcţia Generală a Finanţelor Publice Buzău este blocată, miercuri, după ce angajaţii instituţiei au declanşat un protest spontan, acţiuni similare fiind organizate in toate administratiile financiare din judeţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit liderului de sindicat al finanţiştilor buzoieni, Adrian Radu, peste o sută de angajaţi ai Direcţiei de Finanţe Buzău au aderat, miercuri, la protestul spontan, din cauza reducerilor salariale şi a sărăciei în care sunt condamnaţi să trăiască.
Urmare a acţiunii declanşate de angajaţii de la Finanţe Publice, activitatea în instituţia menţionată este paralizată la ora transmiterii acestei ştiri.
Oamenii care au treabă la Finanţe intră în sediul instituţiei, însă sunt rugaţi de jandarmi să iasă afară, întrucât angajaţii sunt în greva.
Finanţiştii buzoieni care protestează în faţa direcţiei nu au pancarte asupra lor şi nu scandează nimic.
Oamenii discută cu presa şi îşi etalează fluturaşii de salariu, plângându-se că au ajuns că după 30 de ani de muncă să încaseze salarii de 380 de lei.
Liderul de sindicat al finanţiştilor buzoieni, Adrian Radu, susţine că nu se ştie cât timp vor rămâne oamenii în stradă, o decizie urmând să fie comunicată în scurt timp. Sursa citată a precizat că pe lângă finanţiştii de la instituţia centrală, la protestul spontan au aderat toţi angajaţii administraţiilor fiscale din judeţ, oamenii fiind nemultumiţi de reducerile salariale operate.
Radu a explicat că finanţiştii din Buzău au de recuperat trei salarii, iar ultima remuneraţie a fost făcută cu o diminuare de 70 de procente, rezultată din scăderea salariilor cu 25 la sută, iar restul de neplata sporurilor.
 
 
 

Şi angajaţii Direcţiei Finanţelor Cluj au declanşat un protest spontan
 
Peste 200 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Cluj au declanşat, miercuri, un protest spontan şi au întrerupt lucrul, adunându-se în curtea instituţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Liderul sindicatului Sed Lex Cluj, Ilie Rostogol, a declarat corespondentului MEDIAFAX că protestul este unul de solidaritate cu angajaţii de la Ministerul Finanţelor de la Bucureşti.
"Angajaţii Direcţiei de Finanţe Cluj au întrerupt activitatea într-un protest spontan. Este un protest de solidaritate cu colegii de la Bucureşti. Suntem în curtea instituţiei şi nu vom mai relua activitatea până ce probleme de la Ministerul Finanţelor nu se soluţionează", a spus Rostogol.
Sute de angajaţi din Ministerul Finanţelor Publice şi ANAF protestează în holul ministerului pentru că nu au primit sporurile de două luni.
Angajaţii din Ministerul Finanţelor care protestează pentru că nu au primit sporurile salariale au urcat pe holul de la primul etaj al instituţiei, unde se află cabinetul ministrului Gheorghe Ialomiţianu, iar numărul acestora a ajuns la câteva sute.
Salariaţii din sediul central al Ministerului Finanţelor, dar şi din Agenţia Naţională de Administrare Fiscală reclamă că după eliminarea sporurilor veniturile lor au scăzut drastic, după ce anterior salariile de bază le-au fost reduse cu 25 la sută.
 
 
 
 
Braşov 
 
Aproximativ 300 de angajaţi din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Braşov au ieşit în faţa instituţiei, miercuri, în jurul orei 14.00, fiind nemulţumiţi de măsurile luate de Ministerul Finanţelor privind diminuările salariale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Protestul este unul paşnic, iar oamenii nu scandează. Potrivit liderului de sindicat al Sindicatului Finanţe Publice Fedlex din DGFP Braşov, Ştefan Nicolae, protestul este unul spontan, angajaţii braşoveni alăturându-se colegilor lor din Bucureşti.

"Este o acţiune spontană după ce i-am văzut pe colegii noştri din Bucureşti şi ne-am gândit să ne alăturăm lor. Oamenii sunt nemulţumiţi şi se stătea oricum pe un butoi cu pulbere", a spus Ştefan Nicolae.

Potrivit sursei citate, sindicatul a trimis în cursul zilei de miercuri o adresă către ministrul Finanţelor Publice prin care este anunţat că, dacă nu se vor respecta obligaţiile legale, angajaţii din DGFP Braşov vor face şi alte acţiuni de protest.

"La data de 18 octombrie se va întruni Consiliul naţional al federaţiilor din finanţe din întreaga ţară şi vom discuta acolo ce este de făcut. Probabil tot atunci se va stabili clar dacă vom intra în grevă", a spus Ştefan Nicolae.

Protestatarii vor rămâne în faţa sediului până la sfârşitul programului de lucru, până în jurul orei 16.30, respectiv 18.00, pentru cei care lucrează cu publicul.

În judeţul Braşov există aproximativ 700 de angajaţi, iar la municipiu aproximativ 500.

 

Hunedoara

Peste 500 de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Finanţe Publice Hunedoara şi-au întrerupt, miercuri, activitatea, aceştia cerând acordarea drepturilor salariale care nu le-au mai fost date în ultimele două luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Peste o sută de angajaţi ai Administraţiei Financiare din Deva protestează în faţa instituţiei, în timp ce colegii lor de la administraţiile din judeţ au încetat lucrul şi au ieşit pe holurile instituţiilor, protestul lor fiind unul spontan.

Protestatarii acuză că salariile lor s-au diminuat în mai multe etape. Pe de o parte, reducerea de 25 la sută impusă de măsura anticriză şi, pe de alta, de două luni, nu au mai primit stimulentele financiare.

Astfel, angajaţii au ajuns la salarii de câteva sute de lei, cel mai mare venit fiind de 1.200 de lei la nivelul direcţiei judeţene.

Protestatarii se plâng că în acest fel ratele lor la bănci depăşesc salariile câştigate.

Conducerea Direcţiei Judeţene de Finanţe Publice Hunedoara susţine că este de acord că salariile oamenilor sunt foarte mici, însă nu acceptă faptul că o astfel de măsură extremă îngreunează activitatea instituţiilor publice.

 

 

 

Arad

Aproximativ 60 de angajaţi ai Administraţiei Finanţelor Publice Arad au declanşat, miercuri, un protest spontan, oprind lucrul pentru 30 de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Angajaţii s-au adunat, la ora 15.00, în holul instituţiei, oprind programul cu publicul şi celelalte activităţi.

Liderul sindical Ionică Trifa a declarat că angajaţii au dorit în acest fel să se solidarizeze cu angajaţii din celelalte administraţii financiare din ţară, susţinând toate revendicările formulate la nivel naţional.

Potrivit sursei citate, toţi cei aproximativ 60 de angajaţi aflaţi la instituţie la ora 15.00, care sunt membri de sindicat, au oprit activităţile, urmând să recupereze cele 30 de minute în care nu au lucrat la sfârşitul zilei, după program.

 

 

Satu Mare

Aproximativ 250 de angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare au declanşat, miercuri după-amiază, un protest spontan, ieşind în faţa instituţiei în semn de solidaritate cu colegii lor din Bucureşti şi din alte oraşe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Angajaţii de la DGFP Satu Mare au ieşit în faţa instituţiei în jurul orei 15.00, protestul fiind programat să dureze aproximativ jumătate de oră.

Liderul sindicatului din cadrul DGFP Satu Mare, Darius Filip, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că în acelaşi timp au declanşat un protest spontan şi angajaţii administraţiilor financiare din oraşele Carei, Negreşti Oaş şi Tăşnad.

Filip a precizat că angajaţii din finanţe se află într-o situaţie dramatică după reducerile salariale şi tăierea stimulentelor.

"Practic, de două luni, 80 la sută dintre noi avem salarii sub 650 de lei pe lună. Oameii au ajuns la limita suportabilităţii", a spus liderul sindical.

 

 

Mureş

Aproximativ o sută de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Mureş au declanşat, miercuri, un protest spontan, solidarizându-se cu acţiunea iniţiată de colegii lor din Ministerul de Finanţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ o sută de angajaţi de la toate compartimentele Direcţiei Finanţelor Publice Mureş - de la Trezorerie, Administrarea Veniturilor şi Control - au ieşit pe scările instituţiei şi în faţa clădirii, protestul fiind unul spontan.

Potrivit directorului Direcţiei Finanţelor Publice Mureş, Denes Iren, protestatarii l-au anunţat că se solidarizează cu acţiunea colegilor lor din Ministerul de Finanţe şi au aceleaşi revendicări.

"M-au anunţat că este un protest spontan, de solidarizare cu acţiunea celor din Bucureşti, acesta este scopul protestului. Sunt nemulţumiţi de acelaşi lucru, mi-au adus la cunoştinţă că sunt de acord cu tot ce se doreşte de către protestatarii de la Ministerul de Finanţe", a spus Denes Iren.

Iren a adăugat că, totuşi, în instituţie mai există şi angajaţi care lucrează.

"Participă la acest protest spontan angajaţi de la toate compartimentele noastre, toţi sunt sub umbrela noastră - cei de la Trezorerie, Administrarea Veniturilor şi Control. De la Control mai puţini, că sunt pe teren", a spus Denes Iren.

Şeful Gărzii Financiare Mureş, Valeriu Baziotis, a precizat că angajaţii instituţiei pe care o conduce - care funcţionează într-o clădire comună cu Finanţele - nu protestează, aproape toţi comisarii fiind pe teren.

 

 

Galaţi, Giurgiu şi Piteşti

Sute de angajaţi ai Direcţiilor de Finanţe Galaţi, Giurgiu şi Piteşti au oprit lucrul, miercuri după-amiază, şi s-au raliat protestului spontan declanşat de majoritatea angajaţii din sistem, unii dintre aceştia ieşind în faţa sediilor instituţiilor, transmit corespondenţii MEDIAFAX.

Cei aproximativ 200 de salariaţi de la Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Galaţi au declanşat, miercuri, după ora 14:00, un protest spontan, oprind lucrul., o parte dintre aceştia ieşind în afara sediului instituţiei.

Protestatarii sunt nemulţumiţi că au primit salariile pentru luna trecută diminuate şi fără sporuri şi susţin că vor relua lucrul atunci când se va reveni asupra deciziei care a dus la diminuarea veniturilor lor.

Participaţii la acţiunea spontană nu scandează lozinci, iar protestul se desfăşoară fără incidente.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGFP Galaţi, George Marinescu, în instituţie activitatea a fost oprită complet ca urmare a protestului angajaţilor.

Peste 150 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Giurgiu au întrerupt, miercuri, activitatea şi s-au adunat în faţă instituţiei, protestând faţă de diminuarea salariilor şi solicitând să se renunţe la reducerea de 25 la sută a acestora, să fie plătite stimulentele şi să se elimine incompatibilităţile pe care le au funcţionarii publici.

Funcţionarii au întrerupt lucrul, inclusiv programul cu publicul, şi şi-au manifestat zgomotos nemulţumirile strigând "Jos Guvernul", "Jos Băsescu" şi "Vrem salarii decente" şi fluierând.

Potrivit lui Petre Pană, unul dintre liderii de sindicat, protestul este spontan şi se desfăşoară la Direcţia Finanţelor Giurgiu şi la Administraţiile Financiare din Bolintin Vale, Mihăilesti, Călugareni şi Hotarele.

 

Şi la Piteşti peste 200 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Argeş au oprit, miercuri, activitatea şi s-au adunat în holul mare al unităţii, protestând faţă de diminuarea salariilor şi cerând demisia ministrului de Finanţe.

Ei au huiduit şi au strigat "Jos Guvernul", "Daţi-ne banii" şi "Jos ministrul de Finanţe".

Salariaţii au întrerupt lucrul, inclusiv programul cu publicul, solicitând să se renunţe la reducerea de 25 la sută a salariilor şi să fie plătite stimulentele şi spun că nu mai pot trăi cu veniturile modeste pe care le-au primit în ultimele două luni, care îi pun în imposibilitatea de a-şi achita ratele, datoriile şi utilităţile.

 

Dâmboviţa

Peste o sută de angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dâmboviţa au ieşit, miercuri, în faţa instituţiei, raliindu-se protestului spontan declanşat de majoritatea colegilor lor din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Protestatarii scandează "Jos guvernul", "Jos hoţii" şi "Vrem salarii decente".

"Este o acţiune spontană, apărută după ce am văzut nemulţumirile colegilor noştri din Bucureşti. Este o solidarizare cu aceştia. Cu asemenea salarii nu se poate trăi, iar dacă nu se vor respecta obligaţiile legale vom organiza şi alte acţiuni de protest", a declarat Maria Răduica, liderul Sed Lex Dâmboviţa.

 

 

Bihor

Toţi cei peste 300 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Bihor şi-au încetat activitatea, miercuri după-amiază, protestând faţă de faptul că Ministerul Finanţelor nu le-a plătit de două luni sporurile cuvenite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Protestul a început în jurul orei 14.00, când angajaţii au ieşit din birouri şi au coborât în holul de la parter al instituţiei,

"A fost un protest spontan. Pe la ora 14.00, am văzut cum iese din birouri absolut toată lumea, toţi cei peste 300 de salariaţi, şi m-au chemat şi pe mine să cobor în hol. Am închis porţile, ca să nu intre publicul, am pus jandarmii să explice oamenilor ce se întâmplă,ă şi am protestat în acest fel faţă de faptul că de două luni nu ni s-a mai acordat sporul din veniturile suplimentare extrabugetare realizate. Supărarea oamenilor este perfect de înţeles. Avem salarii foarte mici, iar mulţi dintre colegi nu mai pot să îşi plătească ratele şi unii au primit chiar somaţii că vor fi evacuaţi din locuinţe", a declarat corespondentului MEDIAFAX liderul Sindicatului din Finanţele bihorene, Dorin Micle.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Finanţe Bihor, Vasile Farc, a declarat, la rândul său, că după 11 ani de vechime în această instituţie a ajuns să plece acasă, la ultimul salariu, cu 700 de lei.

Protestul spontan al angajaţilor a durat până la ora 15.15, iar aceştia au hotărât să continue acţiunea şi în cursul dimineţii de joi.

"Am decis să continuăm protestul şi joi. La ora opt şi un sfert vom închide din nou instituţia şi ne vom aduna în hol. Oamenii vor înceta acţiunea probabil atunci când se va încheia un acord care să ne garanteze venituri decente", a spus Micle.

 

 

Bacău

Cei aproximativ 300 de angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bacău au întrerupt lucrul, miercuri după-amiază, solidarizându-se cu angajaţii din sistem, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oamenii protestează pe holurile instituţiei, nemulţumiţi de salariile mici.

Liderul de sindicat Iulian Cerbu a spus că cel mai mic salariu în instituţie a fost de 350 de lei, iar cel mai mare de 1.300 de lei.

"Este a doua lună când primim aceste salarii, iar oamenii au rate mai mari decât câştigurile. Aşa ceva nu se mai poate", a afirmat liderul sindicatului Sed Lex Bacău, Iulian Cerbu.

Sindicaliştii spun că au văzut protestul colegilor din minister şi s-au solidarizat cu aceştia.

 

 

Harghita

Cei aproximativ 500 de sindicalişti din cadrul Direcţiei de Finanţe Publice Harghita au declanşat, miercuri, un protest spontan, solidarizându-se cu acţiunea declanşată de cei de la ministerul de resort, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La ora 15.45, angajaţii din Harghita au încetat lucrul şi au ieşit în faţa sediilor finanţelor publice, protestând faţă de tăierile salariale drastice.

"Am pierdut 70-75 la sută din veniturile lunare încasate înainte de 1 iulie. Cu aceşti bani nu putem să trăim. Nu cerem decât să ni se acorde veniturile extrabugetare care provin din executări silite şi din stabilirea sumelor suplimentare aduse din evaziunile fiscale constatate în urma controalelor. Ţin să precizez că aceste sume nu sunt amenzi, ci sunt sume stabilite în urma controalelor la societăţile comerciale şi la persoanele fizice autorizate verificate", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, liderul sindicatului din Direcţia Finanţele Publice Harghita, Ferencz Katalin.

Potrivit sursei citate, veniturile lunare nete ale angajaţilor variază, în prezent, între 400 şi 1.800 de lei, acesta din urmă reprezentând salariul directorului executiv.

"Aproximativ 80 la sută dintre angajaţii în finanţele publice din Harghita au primit salarii cuprinse între 400 şi 700 de lei", a adăugat Ferencz Katalin, precizând că sumele acestea sunt mult prea mici faţă de riscurile la care se expun.

 

 

Covasna

Peste o sută de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Covasna au declanşat, miercuri, un protest spontan, timp de aproximativ o oră, nemulţumiţi de reducerea salariilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Direcţiei Finanţelor Publice Covasna, Balint Bela, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că cei peste o sută de angajaţi ai instituţiei au oprit lucrul în jurul orei 15.00 şi s-au adunat în faţa sediului instituţiei din municipiul Sfântu Gheorghe.

Potrivit sursei citate, este vorba de un protest spontan, care a durat aproximativ o oră, iar în această perioadă instituţia nu a fost închisă, dar nu s-a lucrat.

Balint Bela a subliniat că reprezentanţii sindicatului nu au cerut să aibă o întrevedere cu el şi că înţelege nemulţumirea unor angajaţi având în vedere că unii au un venit lunar de doar circa 600 de lei.

Liderul sindicatului din cadrul Direcţiei Finanţelor Publice Covasna, Foof Ervin, a declarat, de asemenea, corespondentului MEDIAFAX, că protestul a fost unul spontan, angajaţii instituţiei fiind nemulţumiţi de reducerea salariilor.

Potrivit acestuia, peste o sută de salariaţi din cadrul Direcţiei Judeţene s-au adunat în faţa sediului din municipiul Sfântu Gheorghe, iar protestul a durat aproximativ o oră, finalizându-se în jurul orei 16.30.

Foof a menţionat că astfel de proteste au avut loc şi la celelalte sucursale ale Direcţiei Finanţelor Publice din oraşele covăsnene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proteste spontane ale angajaţilor Finanţelor Publice din aproape toată ţara.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proteste spontane ale angajaţilor Finanţelor Publice din aproape toată ţara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei