Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2010 - Anul XV, nr. 216 (4507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc vrea ca dezbaterea din comisia Camerei Deputaţilor pe legea pensiilor să fie finalizată rapid

Marţi, 14 Septembrie 2010 (17:06:47)

Premierul Emil Boc a avut, marţi, la Camera Deputaţilor, o scurtă discuţie cu preşedintelui Comisiei de muncă, Victor Paul Dobre, legată de proiectul legii privind sistemul unitar de pensii,afirmând la finalul discuţiei că lucrările vor continua în comisie astfel încât legea să intre imediat în plen

"Am convenit ca lucrările să continue în comisie. Preşedintele şi vicepreşedintele Comisiei au toate atributele legale să finalizeze dezbaterea, astfel încât legea să intre imediat în plen", a spus Boc.

El nu a mai participat la lucrările Comisiei de muncă pe tema proiectului legii pensiilor, aşa cum anunţase anterior Guvernul, ci a plecat la Senat după discuţia cu preşedintele comisiei.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, solicitarea preşedintelui Comisiei de muncă, Victor Paul Dobre, de scoatere de pe ordinea de zi a plenului a legii privind sistemul unitar de pensii, această lege urmând să fie dezbătută după ce comisia va finaliza raportul.

Secretarul Camerei Dumitru Pardău a făcut această precizare, arătând că membrii Comisiei de muncă vor lucra în paralel cu plenul pentru a finaliza raportul la Legea pensiilor, iar imediat ce acest raport va fi gata, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, va convoca liderii de grup pentru a stabili data când legea va fi dezbătută de plen.

Pardău a mai spus că grupul PDL a anunţat că în Comisia de muncă deputatul PDL Claudia Boghicevici va prelua funcţia de vicepreşedinte, înlocuindu-l astfel pe actualul ministru al Muncii, Ioan Botiş.

Comisia de muncă nu a reuşit săptămâna trecută să tranşeze prin vot amendamentele aduse la legea pensiilor din cauza faptului că de fiecare dată votul a fost de 9 la 9 - reprezentanţii PDL şi independenţi, pe de o parte şi cei ai PSD şi PNL, pe de altă parte. Şedinţa de joi a comisiei a fost suspendată din lipsă de cvorum, după ce deputaţii PSD şi PNL s-au retras, alături de aceştia plecând şi vicepreşedintele comisiei Ioan Cindrea (PSD) care conducea şedinţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc vrea ca dezbaterea din comisia Camerei Deputaţilor pe legea pensiilor să fie finalizată rapid.
 Vizualizări articol: 608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc vrea ca dezbaterea din comisia Camerei Deputaţilor pe legea pensiilor să fie finalizată rapid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei