Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2010 - Anul XV, nr. 216 (4507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Milla Jovovich, marcată de scenele fierbinţi filmate cu Robert De Niro

Actriţa Milla Jovovich a declarat, într-un interviu recent, că scenele fierbinţi pe care le-a filmat alături de Robert De Niro pentru lungmetrajul "Stone" au fost extrem de dificile şi au făcut-o să plângă, deoarece s-a simţit "violată", informează contactmusic.com.

Milla Jovovich, starul francizei "Resident Evil", consideră că rolul ei din acest film, în care o interpretează pe soţia manipulatoare a unui condamnat, reprezintă cea mai mare provocare din cariera ei de până acum.

Jovovich, un fost model devenit actriţă de succes la Hollywood, a declarat că soţul ei, regizorul Paul W.S. Anderson, este acela care o ajută de fiecare dată pentru a-şi regăsi echilibrul psihic la sfârşitul unei zile de filmare.

"Lucetta este cu siguranţă un personaj «tare». La fel au fost şi scenele de nuditate şi cele cu conţinut sexual. E dificil, mai ales atunci când trebuie să filmezi scene intime cu persoane pe care le-ai cunoscut în cursul aceleiaşi zile. E greu... m-am simţit violată", a declarat actriţa într-un interviu acordat publicaţiei Los Angeles Times.

"Ajungi acasă complet răvăşită. Bietul meu soţ a trebuit să suporte şi să mă ajute să trec peste această situaţie", a adăugat Milla Jovovich.

Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Cunoscută în special pentru rolul din franciza "Resident Evil", actriţa poate fi văzută în cel de-al patrulea film din această serie. Printre următoarele ei proiecte cinematografice se numără lungmetrajul "Stone", în care joacă împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de soţul ei Paul W.S. Anderson, în care va interpreta rolul Milady de Winter.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milla Jovovich, marcată de scenele fierbinţi filmate cu Robert De Niro.
 Vizualizări articol: 1632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Milla Jovovich, marcată de scenele fierbinţi filmate cu Robert De Niro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ifose de vedete in devenire trimis de
(14 sep 2010, 15:22:18
Schimaba-ti draga cariera! De tine nu am auzit oricum! Robert De Niro e tare de tot! Asa ca ar fi trebuit sa fii mandra ca ai filmat cu el.
1.1  RE: Ifose de vedete in devenire trimis de
(15 sep 2010, 04:36:44
Eşti varză dacă nu ai auzit de ea.

Caută "Leeloo Dallas Multipass!" pe "goagăle".happy
1.2  RE: Ifose de vedete in devenire trimis de
(15 sep 2010, 09:40:58
Nu ai auzit de Milla??? "Vedetă în devenire????" În ce peşteră ai trăit până acum??? Sau eşti fan/fană telenovele şi nu te interesează altceva?
2.   Monitorul scrie dupa ce viseaza? trimis de
(14 sep 2010, 15:24:12
Eu vad aici ca :
Milla Jovovich loved working with Robert De Niro
 ☭ ://www.goog

So, ce sa mai inteleg?!
3.   Vad ca nu vreti sa afisati linkul trimis de
(14 sep 2010, 15:25:01
Milla Jovovich says it was "super cool" getting to work with Robert De Niro.

The Resident Evil actress could hardly contain her excitement as she sat next to the acting legend at an official press conference for their new movie, Stone, at the Toronto International Film Festival.

"Robert asked me to call him Bob which I thought was awesome," Milla laughed. "I was like, 'Yes, I'm one of the few people that get to call Mr De Niro Bob,' so I feel super cool."

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei