Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2010 - Anul XV, nr. 216 (4507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Hai la contrabanda cea mare!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Mercedes”-ul unui poliţist de frontieră a fost incendiat. Maşina îi aparţine agentului Ilie Zahariuc, poliţistul de frontieră care l-a pârât pe Gheorghe Cristinel Pînzaru, preotul de la Văşcăuţi şi Muşeniţa, că a vrut să-i dea 4.000 de euro pentru a nu-l împiedica să facă trafic cu ţigări de contrabandă. Domnul Pînzaru a fost arestat preventiv. Pesemne că, nervos pe poliţist, popa i-o fi urat acestuia, de după gratii, un creştinesc: „Arză-te-ar focu’!”. De fapt, cred că popa n-a mers atât de departe şi şi-a dorit doar ca poliţistul să nu aibă parte de „Mercedes” aşa cum el nu are parte de libertate, iar urarea creştinească a fost: „Arză-o-ar focu’!”. Şi a ars-o pe ea, pe maşină. Şi cu maşina arsă, şi cu banii neluaţi, şi doar cu un simplu „mulţumesc” din partea conducerii Poliţiei de Frontieră, Ilie Zahariuc a declarat pentru „Monitorul de Suceava”: „M-am ales cu un „mulţumesc” şi cu maşina incendiată, când puteam să-mi văd de treaba mea şi eram şi mai bogat”. Corect, domnule poliţist de frontieră! Dumneata n-ai spus, dar cred că, totodată, ai avut şi probleme cu unii dintre colegi care trebuie că te-au certat pentru că, neprimind şpaga, i-ai făcut de râs. Bine că atunci când l-ai denunţat pe popa contrabandist încă nu vă tăiase Guvernul salariile şi nu vă luase toate sporurile fiindcă, după părerea mea, ai fi luat şi bătaie de la colegii dumitale. Cu ce să ţii o casă şi o maşină „Mercedes”? Cu aer? Cred că episodul cu „Mercedes”-ul incendiat ţi-a fost învăţătură de minte, domnule poliţist de frontieră. Ar fi bine să începi un tur al lăcaşurilor de cult şi să te rogi la Dumnezeu să te apere de blesteme. Şi dacă tot ajungi la biserici, întreabă-i pe preoţi dacă nu ar vrea să intre în afaceri cu ţigări de contrabandă. Spune-le că ţi-ai revenit şi că vei avea grijă ca nici unul dintre ei să nu fie prins. Totodată, ia-ţi angajamentul că nu vei fi hapsân şi că mai mult de 1.000 de euro pentru fiecare transport nu vei accepta. Spune-le asta preoţilor, domnule Zahariuc, pentru ca aceştia să vadă că eşti un bun creştin. Că te gândeşti şi la fumătorii care au rămas şi ei fără sporuri şi fără salarii întregi, şi cărora acum nu le mai ajung banii nici măcar pentru ţigările de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hai la contrabanda cea mare!.
 Vizualizări articol: 2057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Hai la contrabanda cea mare!4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ei, exact asta-i drama! trimis de
(14 sep 2010, 13:24:23
Deci polițiștii trebuie să fie mereu în linia întâi în lupta cu infracționalitatea, iar dacă, chiar, își fac bine meseria, au cele mai mari șanse să fie umiliți de judecători prin acele hotărâri pro infractori, să fie insultați, amenințați ori cu amenințările traduse în fapt, ca în cazul de față, de cei rămași afară, sau să fie ridiculizați de alții care s-au descurcat altfel decât încercând să aplice legea. La acestea s-ar mai adăuga și sprijinul efectiv al statului, prin reducerea cu un sfert a tuturor veniturilor salariale ale fiecărui polițist! E OK, nu-i așa?
2.   Bataie de joc... trimis de
(14 sep 2010, 13:50:46
Asa o bataie de joc in toate domeniile,si un haos nu a fost cred nici la criza din 1933.
Acesti portocalii incompetenti au adus tara asta intr-un hal in care nu cred ca-si va reveni prea curand. Numai fraierii mai respecta legea in tara asta ,din pacate. Iar marii sefi din fruntea tarii fac avere tocmai din contrabanda cu tigari cum faceau si cei din PSD in timpul embargoului cu motorina la iugoslavi sau cu tigari duse cu avionul in timpul lui Constantinescu ,dar macar era un pic mai cu perdea. Basescu a transmis nesimtirea si tupeul de marinar si contrabandist de blugi tuturor acolitilor lui si de asta nu se mai respecta nici o regula in tara asta. Politistul de fata a fost un fraier fiindca poate si-a pus in pericol si familia , acesti contrabandisti fiind in stare de orice ,mai ales daca sunt acoperiti la nivel inalt. Cu siguranta nu se va sti niciodata oficial cine i-a dat foc la masina.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei