Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 sep 2010 - Anul XV, nr. 211 (4502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Haideţi să scăpăm de Băsescu şi de Boc, după aia o să începem să ne relaxăm cu toţii

Miercuri, 8 Septembrie 2010 (18:12:22)

Liderul PSD, Victor Ponta, a făcut, miercuri, la Racşa, în judeţul Satu Mare, un apel "la oamenii cei mai liniştiţi din Oaş şi la oamenii mai agitaţi din sud sau din Moldova" să fie alături de partid pentru a scăpa "de Băsescu şi Boc, şi de Udrea şi de toţi ai lor".

"Haideţi să scăpăm de Băsescu şi de Boc, după aia o să începem să ne relaxăm cu toţii. Sper că din octombrie o să scăpăm măcar de Boc. Îmi doresc lucrul ăsta şi e foarte important ca presiunea publică să vină pe parlamentarii puterii, ai PDL în special, că de cei ai UDMR nu ne facem iluzii, să li se spună clar că dacă iar îl susţineţi pe Boc, şi pe hoţii lor, şi pe proştii pe care i-au pus în Guvern, gândiţi-vă că va veni un moment, cel târziu în 2012, în care trebuie să vă întoarceţi în faţa oamenilor care v-au votat. Şi nu o să aveţi ce să le spuneţi acelor oameni. E valabil aici, la Satu Mare, e valabil peste tot în ţară", a declarat, într-o conferinţă de presă, Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, Ponta a precizat că "nu doar PSD trebuie să scape România de Băsescu şi Boc".

"Nu o să putem doar noi, PSD, să dăm jos Guvernul Boc şi regimul Băsescu. Dacă toţi oamenii stau acasă şi se uită la TV şi ne spun «foarte bine, daţi-i jos» nu o să fie suficient. E nevoie de o presiune publică mult mai mare. Ideea noastră de a strânge semnături, de a lucra cu sindicatele, de a organiza acţiuni de protest e exact în această direcţie. Nu doar PSD trebuie să scape România de Băsescu şi Boc. E un pericol pentru întreaga ţară. Fac un apel şi la oamenii cei mai liniştiţi din Oaş şi la oamenii mai agitaţi din sud sau din Moldova să fie alături de noi să scăpăm de Băsescu şi Boc, şi de Udrea şi de toţi ai lor, e vorba de viitorul României, nu mai e vorba doar de politică", a spus Ponta.

Liderul PSD a precizat că alegerile locale de duminică de la Racşa sunt importante pentru PSD ca semnal.

"Vreau să vă cer să mă ajutaţi să dăm de aici, din nordul nordului ţării, un mesaj pentru toată România. Eu am venit să vă cer să daţi un semnal de aici pentru toată ţara, că o să ne ridicăm din necazul ăsta cum s-a mai ridicat ţara asta de multe ori şi că avem un viitor pentru copiii noştri. Să le spuneţi că ţara lor o să aibă un viitor. Şi dacă daţi semnalul ăsta, o să vă fiu recunoscător, o să ţin minte tot timpul că de la Racşa pot să le spun tuturor în ţară că avem un viitor pentru România", le-a spus Victor Ponta celor aproximativ 700 de simpatizanţi care s-au adunat, miercuri, în centrul comunei Racşa.

Liderul PSD, Victor Ponta, însoţit de vicepreşedintele Titus Corlăţean şi de europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu, s-a aflat, miercuri, la Racşa pentru a-l susţine pe candidatul partidului, Toma Betea, la funcţia de primar la alegerile care vor avea loc duminică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Haideţi să scăpăm de Băsescu şi de Boc, după aia o să începem să ne relaxăm cu toţii.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Haideţi să scăpăm de Băsescu şi de Boc, după aia o să începem să ne relaxăm cu toţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei