Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iul 2010 - Anul XV, nr. 155 (4446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei camioane cu alimente donate de buzoieni, trimise sinistraţilor din Suceava

Luni, 5 Iulie 2010 (15:34:10)

Trei camioane încărcate cu câteva tone de alimente neperisabile donate de locuitori din Buzău au plecat, luni, spre localitatea suceveană Pătrăuţi, unde vor fi împărţite sinistraţilor, iar alte transporturi cu materiale de construcţii şi cereale vor pleca spre zonele inundate în zilele următoare.

Potrivit prefectului judeţului Buzău, Paul Beganu, transportul care a pornit luni spre localitatea Pătrăuţi conţine, printre altele, şase tone de făină, 7.400 de litri de apă şi sucuri, 2,3 tone de zahăr, conserve şi îmbrăcăminte.

Conform sursei citate, toate aceste bunuri au fost strânse în doar o săptămână, sprijinul venind atât din partea locuitorilor, a agenţilor economici şi a angajaţilor din instituţiile publice.

Prefectul de Buzău a adăugat că un nou transport cu ajutoare, constând în materiale de construcţii şi circa 100 de tone de cereale, va pleca spre Suceava la începutul săptămânii viitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei camioane cu alimente donate de buzoieni, trimise sinistraţilor din Suceava.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei camioane cu alimente donate de buzoieni, trimise sinistraţilor din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da trimis de
( 6 iul 2010, 00:53:50
Bravo noua...si ajung camioanele la suceava....si primarul cum le imparte cumetre hai sa iei si in loc d o punga d orez ia un bax ca e cumatru,cum sa faca casa cu 2 camere hol si o bucatarie mica acolo ia frate fa dita vilanu....auziti daca punea`ti sa imparta oamenii d rand erau mai corecti decat primarii.....cand zici primar zici hot....apropo oricum romanu e la fel.saracii copii care au ramas cu imaginea apei in minte au nevoie d jucarii si d jocuri care sa le distraga atentia...cat mai colorate si cat mai bune......cati din ei o sa primeasca ca iar aceeasi poveste ia cumatra ca ai 2 copii ia cu plasa,c conteaza ca ala nu o luat niciuna ei sa se joace cu calaburi.....Asta`i romania...rusine...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei