Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iul 2010 - Anul XV, nr. 155 (4446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Flutur şi parlamentarii PD-L au distribuit sinistraţilor zeci de tone de ajutoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de tone de ajutoare au ajuns în acest weekend la sinistraţii suceveni în urma unei ample acţiuni umanitare coordonate de preşedintele Consiliului Judeţean şi al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur. În localităţile afectate de inundaţii au fost distribuite materiale de construcţii, cereale, îmbrăcăminte şi alimente, bunuri donate de agenţi economici şi de organizaţii PD-L din toată ţara. La distribuirea ajutoarelor au participat activ parlamentarii PD-L în frunte cu deputatul Ioan Bălan, senatorul Orest Onofrei şi europarlamentarul Petru Luhan, consilieri judeţeni democrat-liberali şi alţi membri din conducerea partidului la nivel local şi judeţean.

 

Îndemn la solidaritate faţă de sinistraţii suceveni

La Pătrăuţi, localitate unde apele au distrus în totalitate nouă case şi au avariat alte 15, au ajuns cinci tiruri cu cărămidă. Patru tiruri cu cărămidă au ajuns şi la Dărmăneşti, acolo unde urgiile au distrus opt locuinţe şi au avariat alte 177. În comuna Dorneşti, unde sunt distruse total trei case şi avariate alte 100, au fost direcţionate trei tiruri cu cărămidă. Spre sinistraţii din localităţile Dărmăneşti şi Dorneşti au fost trimise 15, respectiv 9 tone de grâu. Nu mai puţin de 50.000 de litri de apă minerală şi 16.000 de conserve au fost distribuite în localităţile Suceviţa, Arbore, Dorneşti, Milişăuţi, Şerbăuţi, Dărmăneşti, Zvoriştea, Zamostea, Grămeşti, Grăniceşti, Straja, Brodina, Vicovu de Sus, Todireşti, Comăneşti, Pătrăuţi, Calafindeşti şi Dolhasca. La sinistraţii din Calafindeşti, Pătrăuţi, Dolhasca, Dorneşti, Zamostea şi Zvoriştea au ajuns 300 de pilote, iar în localităţile Zamostea, Zvoriştea, Pătrăuţi şi Dorneşti, un camion cu patru tone de zahăr. Tot la Zvoriştea, Zamostea, Pătrăuţi şi Dorneşti au ajuns şi mai multe încărcături cu îmbrăcăminte. Gheorghe Flutur a declarat că acţiunile umanitare vor continua şi în această săptămână şi a lansat un îndemn la solidaritate în aceste zile grele pentru judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi parlamentarii PD-L au distribuit sinistraţilor zeci de tone de ajutoare.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur şi parlamentarii PD-L au distribuit sinistraţilor zeci de tone de ajutoare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine! trimis de
( 5 iul 2010, 16:10:15
Acum veniti cu ajutoare dupa ce ia-ti adus la sapa de lemn.Noroc ca este in preajma alegerilor ca mai cistigati niste voturi de la niste sarmani,asa ca pina in 2012 poate se vor trezi la realitate,si vor vedea cine este ghita flutur cu shleahta sa.
1.1  RE: Rusine! trimis de
( 5 iul 2010, 21:25:07
Bravo Papillon,dar "ciocul mic" si fara "tam-tam"!Nu am nevoie de laudele tale.Prefer sa faceti donatii cu adevarat,ajunge cu apa si faina,aduceti BCA,ciment,cherestea,etc.De asta mai au nevoie sinistratii nostri,nu de declaratii,cat si cum a dus fiecare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei