Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iul 2010 - Anul XV, nr. 155 (4446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Republica otevistă România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Paradoxal, în orele cât a stat dosit, emisiunea „Dan Diaconescu direct” a tocat continuu, ca o moară hodorogită, deşi cel care dă numele emisiunii nu putea să fie în direct, decât dacă ar fi avut studioul amenajat în locul său de arest. Putem de aici deduce că, dacă omul va fi până la urmă condamnat, emisiunea sa o să ruleze şi ea ani în şir, fără pauză de masă şi de mers la budă.

„Ziaristul Diaconescu”, ce insultător sună pentru o branşă şi-aşa destul de boţită ! Fiindcă insul ăsta poate fi orice, numai ziarist nu.

Nici nu trebuie să ai calificare de mare investigator ca să-ţi dai seama cum s-a clădit averea uriaşă a patronului de la „Oligofrenia televizată” (prescurtat: „OTV”). E de ajuns să îţi aduci aminte de interviurile pe care locotenenţii săi – „ziarişti” şi ăştia - i le luau la Viena lui Severin Tcaciuc, atunci când infractorul – internat acum în pensionul de maximă siguranţă Botoşani - era dat în urmărire generală, pentru nişte mizilicuri: evaziune fiscală, fals, ultraj etc. Tâmpit să fii, şi tot nu poţi crede că serviciul de înălbire era prestat moca.

Dacă mai punem la socoteală şi concursul „Miss Plaja”, difuzat sâcâitor de postul oligofrenic, concurs cu menirea de a aproviziona piaţa occidentală cu un anumit sortiment de carne în carcasă, mai găsim o sursă de venit în contabilitatea acestui ins cu părul nins, numai bun să joace în propria sa telenovelă. Poate că nu întâmplător, una din laureatele acestei trieri de bunăciuni a ajuns actriţă de filme porno iar alta, o suceveancă, şi-a pus anul trecut ştreangul de gât. Ce secrete grele despre concurs o fi dus cu ea, pe lumea cealaltă ?

Nu-i nimic senzaţional ca un tip îndoielnic în toate cele şi modest mobilat la mansardă să se îndoape cu parale în România. Senzaţional ar fi dacă un om cinstit şi inteligent ar face-o.

La ieşirea din meteorica sa împârnăire, Dan ne-a ameninţat cu intrarea în politică. Păi, ar cam fi timpul să intre, fiindcă altfel se pierde un talent. De-abia aştept să-l văd preşedinte, mai ales că, având numele terminat în „escu”, poate continua de minune linia antecesorilor săi Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu şi Băsescu.

Dar, mai cu seamă, cred că va fi captivantă viaţa într-o ţară cu Ogică premier, cu actorul Fătu ministru al Culturii şi cu Magda Ciumac şefă la Finanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Republica otevistă România.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 9 voturi
Republica otevistă România3.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei