Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iul 2010 - Anul XV, nr. 155 (4446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ieri după-amiază

Drumul E85, invadat de apă şi aluviuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drumul E85 a fost parţial blocat ieri după-amiază, ca urmare a ploilor torenţiale şi a înfundării canalelor de scurgere, şoseaua a fost invadată de ape şi de aluviuni.

Problemele au apărut după ora 16.00, la ieşirea din Vadu Moldovei spre Forăşti, o bună perioadă de timp circulându-se cu greutate, pe un singur sens de mers.

La faţa locului au intervenit pompieri de la Detaşamentul Fălticeni al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, de asemenea de la Primăria Vadu Moldovei intervenindu-se cu utilaje pentru îndepărtarea aluviunilor. Ulterior, pompierii au acţionat pentru a spăla de mâl drumul european, situaţia revenind la normal în mai puţin de două ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul E85, invadat de apă şi aluviuni.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Drumul E85, invadat de apă şi aluviuni3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Puhoaie trimis de
( 5 iul 2010, 13:18:28
de ce numai pompierii? unde sunt satenii? unde sunt cei care primesc ajutoare de la stat : bani, alimente si alte produse? unde sunt? spun eu unde sunt, dupa ce am vazut la TV. : unii petrec,pe unii nu-i doare capul ca nu sunt ei in cauza, unii stau si se uita ca la circ iar bietii militari si pompieri muncesc pe rupte, si le-a mai scazut si salariul, solda, saracii de ei...... doamne, rusine satenilor, care stau si nu ajuta cu nimic. Statul ar trebui sa inceteze cu pomenile, cu subventii, cu tot, nu merita nimic, sa munceasca, sta pamintul nelucrat si ei stau.......cind eram la tara, copil, nu mai avea nimeni nici subventii, nici ajutoare, cind venea Moldova mare si lua totul in cale, poduri, case, nu mai veneau nici pompierii, nici militarii, nimeni, totul faceau satenii.....dar acuma s-au domnit toti...... RUSINE....romani puturosi......
2.   Au sa mai vina trimis de
( 5 iul 2010, 17:39:31
Primesc ce-si merita! Nu mai puteau de pamant. Vroiau cat mai mult.Acum nici nu-l lucreaza, defriseaza tot ce pot si se uita la militari ca la circ in loc sa puna mana sa ajute.
3.   Are dreptate Ilona! trimis de
( 5 iul 2010, 18:59:31
Peste tot pe unde am vazut inundatiile din zilele acestea, la apararea localitatilor lucrau numai armata, jandarmii si pompierii, iar satenii aveau grija de curtile lor, sau stateau la taclale. De ce nu s-ar da niste legi care sa oblige, in caz de calamitate,toti cetatenii apti de munca sa munceasca pentru inlaturarea dezastrului? Daca sunt asemenea legi ori altfel de acte normative, de ce nu se aplica? Am vazut, chiar acum, la Galati, la construirea acelui dig de aparare lucreaza numai militari; unde-s locuitorii orasului?
4.   Oniceni-satul balastierelor(5)!!!!! trimis de
( 5 iul 2010, 20:12:00
In comuna Forasti sunt 5 balastiere care distrug albia raului Moldova si islazul satului Oniceni.Mai repara cate un drum dar nimeni nu stie unde se duc muntii de balast .Moldova a rupt iar din terenul oamenilor,desi am primit asigurari ca balastierele vor opri apele.Sunt pusi doar pe furat aceasta materie prima ce vine adusa de ape si aduce profit doar pt mafia prundisurilor si primar(PSD).Utilajele primariei au fost folosite la vila primarului din centrul satului dar nu s-au folosit pt a devia puhoaiele spre zone fara case(vezi Rosiori,Oniceni-case inundate)Noi saracim iar altii se plimba in masini de lux si-si fac palate....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei