Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2009 - Anul XIV, nr. 186 (4172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul Marius Ionescu a murit

Marţi, 11 August 2009 (14:08:09)

Marius Ionescu, actor la Teatrul Mic din Bucureşti, a murit duminică seară, la vârsta de 60 de ani, informează instituţia de spectacole, care anunţă că înmormântarea va avea loc miercuri.

Absolvent al Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică - secţia Arta Actorului, la clasa conf. univ. Sanda Manu, promoţia 1971, Marius Ionescu şi-a început cariera la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, unde a activat până în 1972.

A continuat apoi, timp de şapte ani, la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti, pentru ca din 1979 să fie angajat la Teatrul Mic, unde a jucat până în ultimele clipe ale vieţii. De asemenea, el a avut şi roluri pe marele ecran în filme precum "Misterele Bucureştilor", "Viraj periculos" şi "Cine mă strigă?".

Actor cu o prezenţă agreabilă, cu eficienţă şi rigoare, contribuind cu energie la coagularea imaginii spiritului de echipă în acţiune, Marius Ionescu a fost întotdeauna un coleg bun pentru partenerii de scenă şi iubit de public, susţin reprezentanţii Teatrului Mic.

Trupul neînsufleţit va fi depus la Biserica "Adormirea Maicii Domnului" - Flămânda (str. Olimpului, nr. 17), din Capitală, unde, miercuri, de la ora 12.00, va avea loc slujba de înmormântare. Cortegiul funerar se va îndrepta apoi spre Cimitirul Străuleşti II.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Marius Ionescu a murit.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Marius Ionescu a murit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei