Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2009 - Anul XIV, nr. 186 (4172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban: Activitatea Comisiei Udrea este marcată de "mici răutăţi" din partea conducerii Camerei

Marţi, 11 August 2009 (17:54:00)

Preşedintele comisiei de anchetă în cazul Elenei Udrea, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că activitatea comisiei este marcată de "mici răutăţi şi mici frecuşuri" din partea conducerii Camerei Deputaţilor, dar că aceste lucruri vor fi "depăşite".

Întrebat în legătură cu nemulţumirile organizatorice pe care le are comisia faţă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Orban a răspuns: "Sunt mici răutăţi, mici frecuşuri, dar le depăşim".

Ludovic Orban a precizat că a fost surprins de faptul că, marţi, membrilor comisiei de anchetă nu li s-a mai pus la dispoziţie aceeaşi sală în care şi-au ţinut prima şedinţă, pe motiv că aceasta era "sala de primiri a oaspeţilor preşedintei Camerei Deputaţilor".

"Am înţeles că este sala de primiri a preşedintelui Camerei Deputaţilor şi ne-am mulţumit cu această explicaţie", a adăugat Orban, după ce deputaţii din comisia de anchetă şi-au ţinut a doua şedinţă în sala comisiei de buget-finanţe.

El a spus, pe de altă parte, că membrii comisiei nu sunt intresaţi de condiţiile de lucru şi îşi vor desfăşura activitatea în orice condiţii.

Potrivit lui Orban, conducerea Camerei Deputaţilor a recomandat comisiei să apeleze la experţi din afara Parlamentului, respingând acordarea unor experţi din interiorul Camerei pentru activitatea comisiei de anchetă.

"Suntem convinşi că există şi experţi în interiorul Camerei Deputaţilor, dar vom apela la experţi externi", a spus deputatul liberal.

Ludovic Orban crede că, spre deosebire de comisia parlamentară de anchetă în cazul Ridzi, obiectivul comisiei de anchetă în cazul Udrea este mult mai larg şi de aceea activitatea va dura mai mult timp.

"Nu vă pot spune că activitatea comisiei va dura trei, patru sau cinci săptămâni. Vrem să facem o treabă serioasă, să analizăm toate documentele şi să aflăm toate punctele de vedere ale celor implicaţi", a adăugat Orban.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: Activitatea Comisiei Udrea este marcată de \"mici răutăţi\" din partea conducerii Camerei.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: Activitatea Comisiei Udrea este marcată de \"mici răutăţi\" din partea conducerii Camerei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei