Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2009 - Anul XIV, nr. 157 (4143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ridzi, la finalul audierii în comisia parlamentară: Ştiu foarte clar că sunt nevinovată

Miercuri, 8 Iulie 2009 (17:04:44)

Ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, a declarat, miercuri, la finalul audierilor din comisia parlamentară de anchetă, că ştie foarte clar că este nevinovată şi că aşteaptă rezultatul auditului intern, pentru a lua toate deciziile care se impun în urma acestuia.

"Fac acum o evaluare foarte clară a tot ceea ce s-a întâmplat în minister. Ceea ce pot să spun este că eu am rugat persoane din minister, prin ordin, practic le-am delegat aceste aspecte şi anume atât atribuirea contractelor, cât şi modul de derulare a contractelor", a spus Ridzi.

Întrebată dacă îşi face reproşuri pentru tot scandalul de la minister, Monica Iacob Ridzi a spus că nu este normal să fie pusă problema aşa cum a pus-o presa.

"Vă asigur că este dorinţa mea, şi de aceea sunt astăzi în faţa comisiei şi mă voi duce în faţa tuturor instituţiilor abilitate ale statului şi voi merge şi la DNA, de câte ori este nevoie, pentru că îmi doresc să aflu exact ce s-a întâmplat, dacă sunt numite suspiciuni, nereguli, să le clarificăm împreună", a mai spus ministrul.

Întrebată dacă în urma auditului va decide înlocuirea din funcţii a unor directori din minister, Monica Iacob Ridzi a spus că, după ce va avea rezultatele auditului, va lua toate măsurile care se impun.

"Voi ţine cont de toate recomandările pe care auditul le face, voi fi foarte fermă în deciziile pe care le voi lua", a spus ea.

Monica Iacob Ridzi a ţinut să precizeze că se consideră nevinovată.

"Eu am venit aici să clarific lucrurile. Ştiu foarte clar că sunt nevinovată, ştiu foarte clar că lucrurile, din punct de vedere legal, au fost corect realizate şi vreau într-adevăr să clarificăm aceste suspiciuni", a adăugat ea.

Ridzi a reiterat faptul că a solicitat să primească un raport din partea Gărzii Financiare, cu privire la modul în care cele două firme, Artisan şi Mark, au cheltuit aceşti bani.

"Aveau obligaţia să spună dacă au subcontractat sau nu, nu au făcut-o. Îmi doresc să aflu în cel mai scurt timp toţi subcontractorii şi tot ce s-a întâmplat, pentru că noi, ca minister, în momentul în care am atribuit aceste contracte, nu aveam cum să avem cunoştinţă de eventualii subcontractori şi de sumele pe care ei le-au plătit, mai departe, către alte firme", a spus ea.

Întrebată dacă este decisă să dea în judecată cele două firme, Monica Ridzi a spus că aşteaptă rezultatul auditului şi se va consulta cu Direcţia juridică din minister.

"Cu siguranţă îi vom da (în judecată - n.r.)", a spus ea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ridzi, la finalul audierii în comisia parlamentară: Ştiu foarte clar că sunt nevinovată.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ridzi, la finalul audierii în comisia parlamentară: Ştiu foarte clar că sunt nevinovată1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei