Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2009 - Anul XIV, nr. 157 (4143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Termica are combustibil pentru aproape cinci luni de iarnă

Miercuri, 8 Iulie 2009 (16:36:34)

Sucevenii vor avea căldura asigurată pentru iarna 2009 – 2010, societatea de termoficare aprovizionându-se deja cu aproape întreaga cantitate necesară de cărbune.
Primarul Ion Lungu a precizat că Termica deţine deja în stoc 23.000 de tone de huilă, precum şi 4000 de tone de păcură, la care se mai adaugă o cantitate semnificativă de cărbune, care a fost licitată de curând.
“Vestea bună este că anul acesta cărbunele este cu 100 de dolari mai ieftin ca anul trecut. Dacă anul trecut cel mai bun preţ la cărbune a fost 228 de dolari, anul acesta poate fi cumpărat cu 117 dolari tona. Cu cele 75.000 de tone care vor fi cumpărate acum, printr-un împrumut la bancă, Termica va avea asigurată cea mai mare parte a combustibilului necesar pentru iarna care vine”, a declarat Ion Lungu.
În cazul în care iarna nu va fi una extrem de geroasă, cantităţile de cărbune şi de păcură pe care le-ar avea Termica în urma acestei achiziţii ar fi suficiente pentru aproape cinci luni de iarnă. Chiar şi aşa, conducerea Termica intenţionează ca până la finele anului să mai cumpere câteva zeci de tone de cărbune, ca măsură de siguranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica are combustibil pentru aproape cinci luni de iarnă.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Termica are combustibil pentru aproape cinci luni de iarnă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa da bai lungulet trimis de
( 8 iul 2009, 17:02:51
bravo ! voi vedea la iarna cit o sa platesc ca pina acu tot cite 3 mil dadeam. dar ai sa ai explicatii si atunci inainte de presidentiale, ca s-au marit costurile de livrare si vom plati la fel ca in 2008 ,si ai sa spui ca e bine asa la criza asta . si noi tot o m... luam ca suntem cei mai necajiti din tara , si cei mai napastuiti . cu asa primar mai bine ne mutam toti ....
2.   Balarii trimis de
( 8 iul 2009, 21:56:56
Si care este meritul tau nenea "economistul"?Aaaaaa,ca esti purtatorul de cuvant a celor de la Termica.Pe romaneste,la purtatorul de cuvant i se mai spune si "mancator de ****".Cum ramane cu cele 872 miliarde de lei vechi ce trebuie sa le predai in conturile celor de la Termica?Un pic de deturnare se numeste,dar lasa ca poate o sa raspunzi in instanta.In CL din 17 iulie,crezi ca o sa fii scutit de plata acelor sume? Te inseli,orice inginerie ai face tot datorie se cheama ca ai de platit.Apropo:totusi,care e meritul tau ca cei de la Termica au imprumutat bani sa asigure caldura si apa calda in Suceava pe perioada de iarna?Aha,ai impartit sarmale si apa minerala,iar Sf Ioan te-a ajutat sa obtii creditul!vezi ca urmeaza sf Ilie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei