Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iun 2009 - Anul XIV, nr. 144 (4130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Tinerii de la acţiunea 2 Mai au fost mulţumiţi că i-a băgat cineva în seamă după ani de zile

Marţi, 23 Iunie 2009 (15:55:03)

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a declarat, marţi, înainte de şedinţa Colegiului Director, referindu-se la activităţile organzate de Monica Ridzi de 2 mai, că probabil tinerii care au participat la aceste acţiuni au fost mulţumiţi că i-a băgat cineva în seamă după ani de zile.

Udrea s spus că "se vede diferenţa de tratament dintre modul în care PDL reacţionează faţă de faptul că există unele suspiciuni legate de un membru al său, care este şi ministru, şi ceea ce face PSD, care se chinuie de doi ani de zile să lase dosarul lui Năstase să plece din Parlament".

Ministrul Turismului a precizat că, dacă există suspiciuni, este bine ca acestea să fie anulate şi să dispară o dată cu rezultatul anchetei comisiei parlamentare.

"Personal, din câte ştiu, cred că s-a respectat legea şi asta este cel mai important, iar din discuţiile cu colegii, am decis să o susţinem pe Monica Ridzi şi în acelaşi timp aşteptăm ca toate aceste discuţii să se încheie o dată cu rezultatele anchetei comisiei parlamentare", a spus Elena Udrea.

Ea a mai spus că, din ceea ce ştie de la ministrul Monica Iacob Ridzi, există un raport al ANRMAP legat de felul în care s-au desfăşurat achiziţiile şi acest raport arată că lucrurile s-au desfăşurat în deplină legalitate.

Ea a menţionat că, dacă se va ajunge la un vot în Parlament pentru ridicarea imunităţii parlamentare a ministrului Tineretului, PDL "întotdeauna a votat pentru ca justiţia să îşi facă treaba", dar "până la ajunge acolo deocamdată avem câteva acuzaţii care au fost aduse în presă".

Întrebată dacă consideră normale cheltuielile ministerului Tineretului, în contextual crizei economice, pentru o acţiune de Ziua Tineretului, Udrea a spus: "Nu aş vrea au să îmi dau cu părerea, este un program care s-a desfăşurat, fiecare ministru îşi desfăşoară activitatea la minister cum crede de cuviinţă, oportunitatea organizării unor evenimente pentru tineri a fost apreciată ca atare de ministru".

Ea a mai arătat că, dincolo de lucrurile care au fost speculate în presă, s-au făcut o mulţime de activităţi pentru tineri. "Probabil că tinerii care au beneficiat de ele sunt mulţumiţi că cineva i-a băgat, după ani de zile, în seamă", a continuat secretarul executive PDL.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, pe articole proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Comisiei de anchetă pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Tineretului şi Sportului, sub semnătura ministrului Monica Iacob Ridzi, pentru organizarea Zilei Tineretului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Tinerii de la acţiunea 2 Mai au fost mulţumiţi că i-a băgat cineva în seamă după ani de zile.
 Vizualizări articol: 392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: Tinerii de la acţiunea 2 Mai au fost mulţumiţi că i-a băgat cineva în seamă după ani de zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei