Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2009 - Anul XIV, nr. 140 (4126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avocatul lui Becali spune că decizia Tribunalului Bucureşti este "întrucâtva corectă"

Joi, 18 Iunie 2009 (16:41:09)

Avocatul lui Gigi Becali, Mariana Ştefan, a declarat că soluţia Tribunalului Bucureşti în cazul finanţatorului FC Steaua, privind interdicţia de a părăsi ţara, este "întrucâtva corectă", precizând că nu poate spune că hotărârea ar fi nelegală şi netemeinică.

Tribunalul Bucureşti (TB) a decis, joi, că Gigi Becali nu poate părăsi Capitala şi judeţul Ilfov, după ce judecătorii au admis recursul declarat de procurori şi a respins în totalitate cererea făcută de finanţatorul FC Steaua la Judecătoria Sectorului 1.

Avocatul a explicat că judecătorii au avut de verificat doar dacă soluţia instanţei inferioare era corectă la data când a fost luată, iar atunci, calitatea de europarlamentar a lui Gigi Becali nu a putut fi dovedită.

"Soluţia este întrucâtva corectă, judecătorii Tribunalului nu puteau să schimbe în recurs soluţia de la fond. Nimeni şi nimic nu-l poate împiedica pe Gigi Becali să facă o nouă cerere la Judecătoria Sectorului 1 de ridicare a controlului judiciar", a declarat Mariana Ştefan.

Avocatul a precizat că Becali trebuie să facă o cerere corectă şi argumentată, precizând datele exacte, adică din 14 iulie când trebuie să se prezinte la Parlamentul European.

Judecătoria Sectorului 1 (JS1) a arătat în motivarea deciziei din 9 iunie, că solicitarea lui Becali argumentată pe faptul că a devenit europarlamentar este prematură, pentru că validarea alegerilor din 7 iunie se va face în 11 iunie.

"Instanţa nu va analiza prezenta cerere în raport de susţinerile orale ale apărătorului petentului cu privire la calitatea de europarlamentar a acestuia, apreciind ca prematură invocarea acestei calităţi, având în vedere că, potrivit calendarului stabilit de Autoritatea Electorală Permanentă, validarea rezultatelor alegerilor europarlamentare din 7 iunie se va face în 11 iunie", se arată în decizia JS1.

Potrivit rezultatelor parţiale de la alegerile din 7 iunie, Becali a obţinut un mandat de europarlamentar, fiind propus candidat pe listele PRM în timp ce se afla în arest preventiv.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avocatul lui Becali spune că decizia Tribunalului Bucureşti este "întrucâtva corectă".
 Vizualizări articol: 403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avocatul lui Becali spune că decizia Tribunalului Bucureşti este "întrucâtva corectă"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei