Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2009 - Anul XIV, nr. 124 (4110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Băsescu: În această campanie am reuşit să demontez măcar 10% eticheta de "fata lui tata"

Duminică, 31 Mai 2009 (21:25:44)

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, a declarat, duminică, la Iaşi, că în această campanie electorală a reuşit să demonteze măcar în proporţie de 10 la sută eticheta de "fata lui tata", în acelaşi timp ea plângându-se că "femeilor noi din politică" nu le sunt iertate gafele.

"Sunt independentă, iar eticheta că aş fi fata lui tata a apărut doar după acea greşeală de gramatică cu «succesurile». În această campanie, am reuşit să demontez măcar 10 la sută din această etichetă", a afirmat Elena Băsescu, candidat independent pentru PE.

Ea a adăugat că în timp ce gafa sa a fost taxată aspru, candidaţilor la preşedinţie sau şefilor de partide le sunt iertate astfel de greşeli.

"Femeilor noi din politică nu le sunt iertate gafele de acest gen, pe când altor politicieni, precum candidaţii la preşedinţie sau şefii de partide, le sunt iertate greşelile", a mai spus Elena Băsescu.

Candidatul independent pentru PE Elena Băsescu s-a aflat, duminică, la Iaşi, vizitând, în cursul după-amiezei, Parcul Copou, ocazie cu care a dat autografe şi s-a fotografiat cu trecătorii. Ea a fost aşteptată la intrarea în parc de zeci de susţinători îmbrăcaţi în tricouri verzi, cu inscripţia EBA. Cu puţine minute înainte de sosirea Elenei Băsescu, un grup de aproximativ zece tineri, îmbrăcaţi cu tricouri roşii, au împărţit, tot în Parcul Copou, materiale electorale ale PSD, aceştia trecând chiar prin mijlocul susţinătorilor candidatei independente.

Ghidul Elenei Băsescu a fost cunoscutul anticar ieşean Dumitru Grumăzescu, care a condus-o la teiul lui Eminescu, situat în mijlocul Parcului Copou din Iaşi.

"Sunt foarte multe legende legate de Eminescu, inclusiv de iubitele sale", a spus, la un moment dat, Grumăzescu, afirmaţia stârnind amuzamentul Elenei Băsescu.

Întrebată de unul dintre ziarişti dacă ştie când s-a născut poetul Mihai Eminescu, Elena Băsescu a răspuns: "Dragă, eu nu am venit aici la o lecţie de istorie sau la vreun concurs".

După ce a zăbovit timp de o oră în parc, Elena Băsescu s-a retras la hotelul din centrul Iaşiului unde este cazată, urmând ca seara să asiste la un concert susţinut de trupa Voltaj în Piaţa Mihai Eminescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu: În această campanie am reuşit să demontez măcar 10% eticheta de \"fata lui tata\".
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Băsescu: În această campanie am reuşit să demontez măcar 10% eticheta de \"fata lui tata\"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei