Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2009 - Anul XIV, nr. 124 (4110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Foştii guvernanţi au cheltuit banii ca la cazinou

Duminică, 31 Mai 2009 (15:58:53)

Premierul Emil Boc a declarat, duminică, la Craiova, că guvernarea Tăriceanu a fost una "iresponsabilă”, în care banii publici au fost cheltuiţi ca la cazinou, transmite corespondentul MEDIAFAX

"Am luat ţara într-un moment foarte dificil, după o guvernare iresponsabilă a foştilor guvernanţi, care au cheltuit banii ca la cazinou, ne-au lăsat datori, a venit şi criza economică şi trebuie să facem faţă acestor greutăţi. Să echilibrăm finanţele României, să tăiem acolo unde este risipă, să aducem bani pentru a păstra locurile de muncă, să păstrăm cota unică", a declarat Boc, în cadrul unei întâlniri cu membrii PDL din zona Olteniei, în cadrul căreia au fost prezentaţi o parte dinte candidaţii pentru alegerile europarlamentare.

El a susţinut, totodată, că în ultimii 20 de ani au fost amânate reformele structurale ale societăţii româneşti.

În opinia premierului, din criza economică toată lumea va ieşi schimbată.

"Lumea va ieşi schimbată din această criză economică. Ne schimbăm şi noi comportamentul în fiecare zi. Noi ca naţiune ne vom schimba şi dacă nu facem ce trebuie pentru această ţară vom ieşi mai slabi din criza economică", a mai spus premierul Emil Boc.

Şeful Executivului susţine că trebuie spus "adio" pensiilor şi salariilor sponsorizate din bani publici.

"Trebuie să spunem adio privilegiilor şi din sistemul de salarizare, şi din sistemul de pensie. Fiecare vom primi un salariu pe măsura muncii pe care o prestează, şi fiecare va primi o pensie pe măsura contribuţiei pe care o are la bugetul de asigurări sociale. Adio pensie de lux sponsorizată din bani publici. Adio acelor practici, astăzi pentru unii bugetul de stat este un sac fără fund. Trebuie să punem capăt acestor practici. Trebuie să avem voinţă politică şi curajul să mergem până la capăt", a afirmat Boc.

În Sala de Concerte a Filarmonicii "Oltenia" din Craiova democrat-liberalii au organizat, duminică, evenimentul de prezentare a candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare. La întâlnirea cu membrii PDL din Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea au participat premierul Emil Boc, ministrul Economiei Adriean Videanu, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Vasile Blaga, şi candidaţii PDL la europarlamentare Theodor Stolojan, Cristian Preda, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Foştii guvernanţi au cheltuit banii ca la cazinou.
 Vizualizări articol: 410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Foştii guvernanţi au cheltuit banii ca la cazinou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei