Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2009 - Anul XIV, nr. 115 (4101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Galaţi: Două fete de 13 ani, răpite din curtea şcolii şi violate de trei indivizi

Miercuri, 20 Mai 2009 (13:10:45)
Două fete în vârstă de 13 ani, din Galaţi, au fost luate cu forţa din curtea şcolii în care învaţă de către trei indivizi care le-au dus în două imobile din oraş, unde le-au obligat să întreţină raporturi sexuale, după care le-au dus şi le-au abandonat în locul de unde le luaseră.

Incidentul a avut loc în 15 mai, însă abia marţi fetiţele le-au spus părinţilor prin ce au trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat trei suspecţi în acest caz, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP)Galaţi, Cristina Tatulici.

Potrivit acesteia, vineri, în timp ce fetiţele se jucau în curtea şcolii, au fost luate cu forţa şi urcate într-o maşină. În următoarele ore, ele au fost abuzate sexual în repetate rânduri de către cei trei bărbaţi.

"Secţia 3 Poliţie a fost sesizată marţi de către un gălăţean în legătură cu faptul că fiica sa, de 13 de ani, a fost luată de la şcoală în 15 mai şi a fost condusă la o casă din oraş. Aici, copila a fost forţată de trei indivizi să întreţină cu ei relaţii sexuale. Cercetările Poliţiei au stabilit că pe 15 mai, în timp ce se aflau la şcoală, cele două fete au fost luate, împotriva voinţei lor, cu o maşină şi au ajuns într-o locuinţă unde una dintre ele a fost obligată să întreţină raporturi sexuale anale şi orale, cu trei indivizi, pe rând. Aceasta a fost apoi abandonată în apropierea şcolii de unde a fost luată. Ce-a de-a doua fată a fost dusă de către şoferul maşinii cu care a fost luată de la şcoală la domiciliul acestuia, unde a fost obligată să întreţină raporturi sexuale. Ulterior, copilul a ajuns în locuinţa unde fusese dusă prima fată şi a fost abuzată sexual de ceilalţi doi indivizi", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IJP Galaţi.

În urma cercetărilor au fost identificaţi cei trei suspecţi: Neculai Postoliu, de 37 ani, Traian Negruţ, de 27 ani şi Petru Corcoz, de 25 ani, toţi din Galaţi şi cu antecedente penale. Doi dintre ei au fost prinşi, iar cel de-al treilea este căutat în continuare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Galaţi: Două fete de 13 ani, răpite din curtea şcolii şi violate de trei indivizi.
 Vizualizări articol: 1178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galaţi: Două fete de 13 ani, răpite din curtea şcolii şi violate de trei indivizi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei