Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2009 - Anul XIV, nr. 115 (4101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

Prefectura ia măsuri pentru limitarea efectelor unei eventuale perioade de secetă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, a anunţat că la sfârşitul acestei săptămâni va convoca o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea stabilirii măsurilor ce trebuie luate, în perioada imediat următoare, pentru limitarea efectelor unei eventuale secete.

El a precizat că a luat această decizie în condiţiile în care precipitaţiile au fost insuficiente în ultima perioadă, iar meteorologii prezic pentru această vară o cantitate redusă de precipitaţii sub formă de ploaie.

Popescu a precizat că la şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă sunt invitaţi să participe şi directorii firmelor SC Rio Bucovina SRL, SC Rarăul SA Câmpulung Moldovenesc, SC Coca Cola HBC SA- filiala Vatra Dornei şi SC Dorna Lactate SA.

Prefectul a explicat că împreună cu aceştia se vor lua măsuri în vederea asigurării rezervelor de apă potabilă, a apei pentru animale şi a rezervelor de apă pentru intervenţiile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În acelaşi timp se vor stabili şi locurile de depozitare a apei potabile, şi a celor de unde va fi distribuită populaţiei, precum şi măsurile de prim ajutor şi rehidratare în zonele aglomerate din municipii şi oraşe.

„Se va discuta, de asemenea, posibilitatea asigurării, de către fabrica de ape minerale Dorna, a unui minim necesar de apă îmbuteliată pentru populaţia din judeţ”, a mai spus prefectul judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura ia măsuri pentru limitarea efectelor unei eventuale perioade de secetă.
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Prefectura ia măsuri pentru limitarea efectelor unei eventuale perioade de secetă1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doar atat? trimis de
(20 mai 2009, 12:03:42
Numai despre efectele secetei asupra agriculturii - si asa de subzistenta - din judet nu se vorbeste. Despre zecile de kilometri de instalatie de irigatii disparuti, care ar mai fi salvat cateva mii de hectare de parjolul care ne asteapta. Sau nu se face nimic in privinta asta, ne multumim cu rosiile turcesti chimice si refuzate pana si de rusi, cu castravetii din Italia ( culmea ironiei, culesi de romani ), engrosistii sa traiasca. Aia de iau rosiile de la intrarea in tara ( Giurgiu, de exemplu ) cu maxim 1,5 - 2 lei /kg si ni le vand noua cu 6-7 lei.
2.   S-O CREZI TU trimis de
(20 mai 2009, 12:55:55
CU FATA ASTA VREI SA COMBATI SECETA? MAI BINE TE-AI ASCUNDE IN PADUREA DIN CARE TOCMAI AI IESIT.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei