Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2009 - Anul XIV, nr. 111 (4097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Principele Radu susţine că doreşte o schimbare a instituţiei prezidenţiale

Vineri, 15 Mai 2009 (16:34:23)
Principele Radu al României, candidat independent la prezidenţiale, crede că are mai multe avantaje în faţa celorlalţi contracandidaţi şi susţine că este singurul dintre cei intraţi în cursa pentru cea mai înaltă funcţie în stat care îşi doreşte cu adevărat o schimbare a instituţiei prezidenţiale.

"Faptul că sunt independent aduce pentru instituţia preşedinţiei un fel de atu pentru că în Constituţie acest lucru este scris limpede, că poziţia preşedintelui este o poziţie deasupra, o poziţie neutră, de armonizare a celorlaţi. Un alt lucru în plus îl reprezintă competenţa pe care am câştigat-o în mai mulţi ani de studii şi de exerciţiu public. Şi, în alt treilea rând, faptul că sunt singurul dintre ei care doreşte cu adevărat o schimbare a instituţiei ca atare, serviciul ei în slujba naţiunii să nu fie unul politic, ci unul statal", a declarat vineri, Principele Radu, la Constanţa.

El a adăugat că atitudinea oamenilor în ceea ce-l priveşte nu s-a schimbat după ce a anunţat că va candida la preşedinţie, aceştia având încredere că lucrurile se vor schimba în bine.

"Cred că oamenii încep să aibă din ce în ce mai multă încredere că se poate face bine, dar eu le spun întodeauna că binele nu îl fac eu, ci îl facem împreună", a mai afirmat Principele Radu.

El a participat, vineri, la Constanţa, la o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţilor turce şi tătare şi, de asemenea, la o festivitate la Universitatea Andrei Şaguna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Principele Radu susţine că doreşte o schimbare a instituţiei prezidenţiale .
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Principele Radu susţine că doreşte o schimbare a instituţiei prezidenţiale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei