Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2009 - Anul XIV, nr. 111 (4097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Un indicator de performanţă al oricărei administraţii este modul în care îşi tratează cetăţenii

Vineri, 15 Mai 2009 (15:22:12)
Premierul Emil Boc a afirmat, vineri, la inaugurarea sediului Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Cluj, că, în opinia sa, un "indicator de performanţă" al unei administraţii este "modul în care îşi tratează cetăţenii", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Premierul Emil Boc a tăiat, vineri, panglica inaugurală a sediului Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, de unde locuitorii municipiului vor putea să obţină cărţi de identitate şi alte acte de stare civilă.

Direcţia reuneşte trei servicii - cel de evidenţă a persoanelor, serviciul informatic şi ghişeul unic, precum şi serviciul de stare civilă, care au funcţionat, până în prezent, în spaţii separate.

Premierul Emil Boc a spus că se bucură că un proiect început pe vremea când era primar a fost finalizat de succesorul său, Sorin Apostu, în interesul clujenilor.

"Sunt bucuros că un proiect de când eram primar a fost finalizat de Sorin Apostu în interesul clujenilor. Un indicator de performanţă al oricărei administraţii este modul în care îşi tratează cetăţenii. Ceea ce a făcut Primăria Cluj-Napoca demonstrează că ştie să îşi facă datoria faţă de cetăţeni", a declarat Boc.

Direcţia de Evidenţă a Persoanelor are arondate şi 19 comune limitrofe municipiului Cluj-Napoca, în cadrul instituţiei lucrând 39 de funcţionari. Lucrările de amenajare a sediului au durat un an şi jumătate şi au costat 1,8 milioane de lei.

Premierul Emil Boc se află, vineri, la Cluj, el participând, alături de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, la inaugurarea Terminalului Plecări al Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca. Ulterior, primul ministru şi ministrul Culturii, Theodor Paleologu, au participat la inaugurarea clădirii restaurate a Bastionului Croitorilor din municipiu.

Tot vineri, Boc va vizita şantierul Autostrăzii Transilvania.

Sâmbătă, Emil Boc va fi prezent la lansarea regională a candidaţilor PDL pentru alegerile europarlamentare, care se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Lansarea va fi precedată de un spectacol folcloric, iar la eveniment vor fi prezenţi miniştrii Radu Berceanu, Vasile Blaga, Elena Udrea, Adriean Videanu, dar şi candidaţii Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Radu Ungureanu, Rareş Niculescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Un indicator de performanţă al oricărei administraţii este modul în care îşi tratează cetăţenii.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Un indicator de performanţă al oricărei administraţii este modul în care îşi tratează cetăţenii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei