Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2009 - Anul XIV, nr. 111 (4097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeile inteligente au o viaţă sexuală mai bună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie frumoasă poate atrage fără nici o problemă un bărbat, dar se pare că inteligenţa este un atu mai puternic pentru momentele când "acţiunea" se mută în dormitor.

Un studiu dat recent publicităţii a scos la iveală faptul că femeile dotate cu inteligenţă emoţională au o viaţă sexuală mai activă şi mai de calitate decât cele care se pot lăuda doar cu frumuseţea. Potrivit studiului, "inteligenţa emoţională" se definieşte ca abilitatea de a-şi exprima sentimentele şi de a le citi sau intui pe ale partenerului - o capacitate ce aduce numai beneficii, din multe puncte de vedere.

Munca de cercetare a fost efectuată de britanicul Tim Spector, profesor la prestigioasa instituţie King\'s College London. Eşantionul de subiecţi a fost format din peste 1.000 de perechi de surori gemene, cu vârste cuprinse între 18 şi 83 de ani, care au fost chestionate în legătură cu viaţa lor sexuală. Femeile au fost întrebate în primul rând cât de des au orgasm, punctele-limită din chestionar fiind "niciodată" şi "întotdeauna". În afară de asta, doamnele şi domnişoarele au încercat să îşi stabilească propriul nivel de inteligenţă emoţională, analizându-şi capacitatea de a se exprima, gradul de empatie şi nivelul de satisfacţie. Concluzia a fost că femeile conştiente de sentimentele lor au parte de mai multe orgasme decât celelalte. "Inteligenţa emoţională are impact direct asupra funcţionării sexuale a femeilor, întrucât influenţează capacitatea acestora de a comunica partenerului care le sunt dorinţele şi aşteptările din punct de vedere sexual", a explicat autorul studiului, psihologul Andrea Burri. Se pare că, în plus, inteligenţa emoţională creează femeilor cadrul de care au nevoie pentru a-şi putea folosi imaginaţia în dormitor şi pentru a putea scăpa de inhibiţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile inteligente au o viaţă sexuală mai bună.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeile inteligente au o viaţă sexuală mai bună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei