Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2009 - Anul XIV, nr. 111 (4097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe mâna judecătorilor

A violat de mai multe ori un băieţel în vârstă de 11 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un adolescent în vârstă de 16 a fost trimis în judecată, zilele trecute, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind acuzat că a violat de mai multe ori un băieţel cu cinci ani mai mic ca el.

În rechizitoriul înaintat instanţei de judecată, anchetatorii vorbesc şi despre faptul că adolescentul cu pricina a încercat să o siluiască şi pe sora băieţelului violat, o fetiţă în vârstă de 6 ani.

Oribilele fapte s-ar fi petrecut în cursul anului trecut, pe raza comunei Muşeniţa.

Mama băieţelului abuzat sexual a aflat de violurile asupra copilului său chiar de la sora mai mică a acestuia, o fetiţă de 6 ani. Aceasta din urmă, l-a surprins, pe data de 1 iulie 2008, pe copilul vecinilor, Ioan Vasile O., întreţinând raporturi sexuale anale cu fratele ei, într-o colibă din apropierea căminului cultural.

Fetiţa i-a povestit mamei sale că adolescentul care-i abuza fratele a fugit după ea, a prins-o şi a încercat să-i bage mâna în chiloţi, însă ea a reuşit să scape ţipând cât o ţineau puterile.

Ulterior, avea să se afle că Ioan Vasile O. a mai întreţinut de trei ori relaţii sexuale cu băieţelul în vârstă de 11 ani, acesta din urmă fiind retardat, având un intelect limitat.

De altfel, copilul victimă era ademenit să facă sex promiţându-i-se în schimb o plimbare cu bicicleta.

„Nu cunoaşte (n.r.- minorul abuzat sexual) ce reprezintă noţiunea de relaţii sexuale, folosind cuvântul sex fără a şti ce presupune. Nu are capacitatea de a face diferenţa între bine şi rău şi să aprecieze pericolele la care se expune. Acţionează fără discernământ, făcând ceea ce i se cere, mai ales dacă i se promite ceva în schimb”, susţin procurorii în actele de sesizare a instanţei de judecată.

 

A vrut să o violeze în toaletă

Sora copilului abuzat i-a povestit mamei sale că Ioan Vasile O. a încercat să o violeze şi în primăvara lui 2008, atunci când, rămasă singură acasă, cu fratele său, adolescentul a venit la ei acasă, a tras-o în toaletă şi i-a spus să-şi dea jos pantalonii pentru a face sex.

Întrucât minora a început să plângă, a fost lăsată să plece.

Cei doi fraţi au fost consiliaţi de un psiholog din cadrul poliţiei.

Întrucât mărturisirile fetiţei în vârstă de şase ani nu s-au putut proba, anchetatorii l-au dat pe Ioan Vasile O. pe mâna judecătorilor doar pentru violurile comise asupra băieţelului în vârstă de 11 ani. Cel mai probabil adolescentul, care provine dintr-o familie dezorganizată, va ajunge într-un centru pentru minori delicvenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A violat de mai multe ori un băieţel în vârstă de 11 ani.
 Vizualizări articol: 2359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
A violat de mai multe ori un băieţel în vârstă de 11 ani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incredibil! trimis de
(15 mai 2009, 13:14:52
Incredibil ce animale, bestii, etc pot sa existe pe fata pamantului! Animalul ala ar trebui castrat si dupa aia trimis la munca silnica intr-o ocna unde sa-l violeze cei mai mari criminali din tara!

PS cer scuze pentru ofensa adusa necuvantatoarelor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei