Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2009 - Anul XIV, nr. 111 (4097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alanis Morissette, în serialul de televiziune "Ierburi/ Weeds"

Cântăreaţa canadiană Alanis Morissette urmează să interpreteze rolul unui medic obstetrician în cel de-al cincilea sezon al serialului de televiziune "Ierburi/ Weeds", informează accesshollywood.com.

La sfârşitul seriei a patra, fanii serialului "Ierburi/ Weeds" au fost surprinşi să afle că Nancy Botwin, personajul interpretat de actriţa Mary-Louise Parker, a rămas însărcinată cu Esteban, primarul din Tijuana, interpretat de Demian Bichir.

În cel de-al cincilea sezon al acestui serial de comedie, care înregistrează cote de audienţă foarte mari, cântăreaţa canadiană Alanis Morissette va interpreta rolul doctoriţei Audra Kitson, medicul obstetrician care o îngrijeşte pe Nancy Botwin, de-a lungul a cel puţin şapte din cele 13 episoade ale seriei cincilea.

Mai multe surse apropiate producătorilor filmului au declarat că Alanis Morissette va trebui să filmeze şi câteva scene nud, alături de actorul Justin Kirk, interpretul personajului Andy Botwin.

Noul sezon va prezenta urcuşurile şi coborâşurile carierei politice a lui Esteban, precum şi relaţia lui cu Nancy.

Al cincilea sezon al serialului "Ierburi/ Weeds" va avea premiera pe 8 iunie, pe postul de televiziune Showtime.

Cântăreaţă şi compozitoare de origine canadiană, Alanis Morissette şi-a făcut debutul în lumea muzicii la vârsta de zece ani, când a înregistrat primul single din carieră - "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar în 1991 a lansat albumul "Alanis", al cărei succes i-a adus discul de platină în Canada şi un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promiţăroare interpretă".

Debutul său pe plan internaţional a avut loc în 1995, odată cu albumul "Jagged Little Pill", care a intrat în istoria muzicii drept cel mai bine vândut album de debut al unei artiste solo. Urmează alte patru albume cu vânzări record, precum şi numeroase single-uri care au urcat în topuri - "You Oughta Know", "All I Really Want", "One Hand In My Pocket", "Ironic", "You Learn", "Head over Feet", "Uninvited" (inclus pe coloana sonoră a filmului "City of Angels"), "Thank U", "That I Would Be Good", "Hands Clean", "So Pure", "King of Pain".

Apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu nu mai puţin de 12 premii Juno şi şapte Grammy, înregistrând vânzări de peste 55 de milioane de albume în întreaga lume. De altfel, Alanis este considerată una dintre artistele cu cele mai mari vânzări din industria muzicală. Anul trecut, cântăreaţa a concertat la Bucureşti, pe scena festivalului B\'estfest.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alanis Morissette, în serialul de televiziune "Ierburi/ Weeds".
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alanis Morissette, în serialul de televiziune "Ierburi/ Weeds"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei