Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2009 - Anul XIV, nr. 13 (3999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CExN al PSD a decis cu unanimitate de voturi ca Dragnea să fie ministru al Internelor

Luni, 19 Ianuarie 2009 (15:20:58)
Comitetul Executiv Naţional al PSD a adoptat, luni, cu unanimitate de voturi, propunerea BPN ca Liviu Dragnea să ocupe funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Potrivit surselor citate, propunerea Biroului Permanent Naţional, ca Liviu Dragnea să preia funcţia de ministru al Admisitraţiei şi Intrnelor, în locul lui Gabriel Oprea, a fost adoptată de Comitetul Executiv Naţional cu unanimitate de voturi.

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, luni, ca Liviu Dragnea să fie propus ministru al Administraţiei şi Internelor, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PSD. Potrivit surselor citate, Liviu Dragnea a acceptat să candideze pentru postul de ministru de Interne.

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni dimineaţă, la Senat, că a luat o decizie privind preluarea postului de ministru al Administraţiei şi Internelor, în urma demisiei lui Gabriel Oprea, pe care i-o va comunica preşedintelui partidului, Mircea Geoană, la şedinţa CExN.

Întrebat dacă a luat o decizie privind şefia MAI, al fiind unul dintre liderii PSD cu şanse de a ocupa această poziţie, Dragnea a spus că a vorbit şi cu cei din teritoriu, din organizaţia pe care o reprezintă, şi că a luat o decizie pe care i-o va comunica preşedintelui partidului, Mircea Geoană.

"E o decizie importantă, pentru că este un minister important", a mai spus Dragnea.

Mai mulţi lideri ai PSD, printre care Marian Vanghelie şi Radu Mazăre, au anunţat, luni, că acesta are cele mai mari şanse să ocupe funcţia de la MAI, având şi susţinerea majorităţii conducerii PSD în acest sens.

Întrebat cine va fi noul ministru de Interne, Marian Vanghelie a răspuns: "Deci, este Liviu Dragnea. Ştiţi propunerea mea, cred că asta va fi şi propunerea pe care o va susţine preşedintele Geoană ( în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, n.r.)".

La rândul său, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat că probabil Liviu Dragnea va candida pentru şefia MAI în CExN, şi crede că acesta va fi viitorul ministru de Interne întrucât o mare parte a partidului îl susţine pentru acest post.

"Probabil că va candida domnul Dragnea", a spus Radu Mazăre înaintea şedinţei BPN al PSD. El a precizat că părerea sa este că Liviu Dragnea este "cel mai îndreptăţit" să ocupe această funcţie de ministru, şi că marea parte a a partidului îl susţine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CExN al PSD a decis cu unanimitate de voturi ca Dragnea să fie ministru al Internelor.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
CExN al PSD a decis cu unanimitate de voturi ca Dragnea să fie ministru al Internelor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei