Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2009 - Anul XIV, nr. 13 (3999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Democraţie

Directorii PSD vor fi aleşi prin vot secret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Membrii PSD Suceava care aspiră la o funcţie de director în instituţiile statului vor trebui să treacă de două filtre până îşi vor atinge visul.

Viitorul subprefect de Suceava Corneliu Popovici şi purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Virginel Iordache, au dezvăluit la Plus TV cum vor decurge nominalizările.

În cadrul emisiunii „Între plus şi minus”, realizată de redactorul şef al cotidianului Monitorul de Suceava, Tiberiu Avram, cei doi au arătat că primii care vor analiza CV-urile pretendenţilor la funcţiile de director vor fi cei doi subprefecţi puşi de PSD, Eugen Girigan şi Corneliu Popovici.

Apoi CV-urile vor fi discutate la nivelul Biroului Permanent Judeţean al PSD şi se va vota, prin vot secret, pentru fiecare candidat în parte, la fel cum s-a procedat şi la nominalizarea subprefecţilor.

Cei doi lideri social-democraţi au mai spus cu ironie că perioada depunerii CV-urilor le-a arătat şi „ce partid mare e PSD”, în sensul că pentru fiecare instituţie sunt cel puţin patru, cinci candidaturi, unele din partea unor persoane care n-au mai călcat pe la sediul partidului în ultimii patru ani, cât PSD a fost în opoziţie.

 

Cei care „s-au dat la fund” în opoziţie nu vor primi funcţii în descentralizate

Pentru aceştia, atât Popovici, cât şi Iordache au precizat că „cei care s-au dat la fund în perioada opoziţiei, care au rămas doar simpli membri, fără nici o activitate politică, în mod categoric nu vor primi funcţii”.

Până acum, nominalizaţi oficial de partid au fost Sorin Ciobanu, şef de ocol silvic, pentru conducerea Direcţiei Silvice şi Virginel Iordache pentru funcţia de inspector şcolar adjunct.

Printre aspiranţii la fotolii de director mai sunt Atanasă Nistor, la Direcţia Agricolă, Georgel Ciobanu la OJPC, Dragoş Ungureanu la Garda Financiară, Ionel Murariu la APIA, Doru Florin Creţu, adjunct la Inspectoratul Şcolar, Ovidiu Milici la Direcţia pentru Tineret, Adriana Iordache- Garda de Mediu, Gheorghe Straton la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Alexandru Lăzăreanu – Direcţia de Sănătate Publică, Dănuţ Burgheaua, Ovidiu Donţu, Titi Petrea şi mulţi alţii. Insistent solicită de la PSD o funcţie de director şi şeful PC Suceava, Costel Ignătescu.

Numele celor care vor depăşi etapele de selecţie vor fi cunoscute, probabil, în aproximativ 10 zile de la numirea în funcţie a prefectului şi subprefecţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorii PSD vor fi aleşi prin vot secret.
 Vizualizări articol: 3421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 14 voturi
Directorii PSD vor fi aleşi prin vot secret2.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tara nimanui trimis de
(19 ian 2009, 12:59:24
Prefectul si subprefectii sunt inalti functionari publici. Normal, conform legii aceste persoane ar fi terbuit desemnate prin concurs. Dar pentru cei din parteneriatul pentru Romania (a se citi parteneriatul pentru ciolan) asta nu mai conteaza. Asa s-a ajuns ca un neavenit, un neica nimeni ca popovici sa fie desemnat subprefect. Macar de se organiza un concurs de ochii lumii si ai legii, ca de iesit iesea tot cine trebuia. Halal!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei