Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2009 - Anul XIV, nr. 13 (3999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turism

Încep Serbările Zăpezii la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La sfârşitul acestei săptămâni, la Vatra Dornei va debuta cea de-a 26-a ediţie a Serbărilor Zăpezii, eveniment la care sunt aşteptaţi să participe câteva mii de turişti din întreaga ţară. Organizatorii Serbărilor Zăpezii sunt Primăria Vatra Dornei, Consiliul Judeţean Suceava, care pentru anul acesta au pregătit numeroase acţiuni şi manifestări pentru atragerea triştilor. Anul acesta, Serbările Zăpezii din Vatra Dornei se vor desfăşura pe parcursul a trei weekenduri, începând cu 23 ianuarie şi până pe 8 februarie 2008.

Locul de desfăşurare a serbărilor va fi zona din apropierea Pârtiei Parc, pe scena amenajată în apropierea acesteia urmând să susţină concerte artiştii şi formaţii de renume din România.

Serbările Zăpezii vor începe în forţă, în primele două zile ale acestui sfârşit de săptămână, 23 şi 24 ianuarie a.c. fiind organizate concerte cu formaţiile David Deejay, Alin Pascal&Band, Bere Gratis, Andra, Smiley.

Pentru ziua de duminică, 25 ianuarie, organizatorii au pregătit spectacole de muzică populară şi etno, printre invitaţi numărându-se membrii Ansamblului “Dorna Dorului”, împreună cu solistul Călin Brăteanu, dar şi trupele Etno şi Moldoviţa.

 

Concerte cu Animal X, Andreea Bălan, Ducu Bertzi şi Desperado

Pentru al doilea weekend, 30 ianuarie - 1februarie a.c., organizatorii au pregătit concerte ale artiştilor şi formaţiilor Semnal M, Dj Rinno&Sylvia, Ducu Bertzi, Bordo, Desperado şi Dj Project. Concertele din ultima zi a weekendului viitor vor fi susţinute de Ansamblul „Plaiurile Dornelor” şi „Ciprian Porumbescu”, alături de trupa etno “Rustic”.

Nu în ultimul rând, în ultimul weekend al Serbărilor Zăpezii, pe scena de lângă Pârtia Parc din Vatra Dornei, turiştii vor avea parte de concerte cu Luna Amară, Giulia, Animal X, Andreea Bălan, Simplu sau Fly Project, Matilda Pascal Cojocăriţa, Moldoviţa, Yanna şi Arthaic.

Viceprimarul din Vatra Dornei, Mircea Rusu, a precizat că Serbările Zăpezii de anul acesta vor costa aproximativ 250.000 de lei, însă cea mai mare parte din această sumă va fi asigurată din sponsorizări.

„În această perioadă, la Vatra Dornei, turiştii vor putea profita de cele două pârtii de schi, Pârtia Parc şi Pârtia Dealul Negru, neuitând însă şi de patinoarul recent amenajat cu noctură din Parcul Municipal, dar şi de drumeţiile ce pot fi organizate pe traseele montate şi plimbările cu caii sau ATV-urile. În plus, odată ajunşi la Dorna, turiştii pot alege pentru tratament şi relaxare cele două baze de tratament din cadrul Complexului Dorna Turism şi a Hotelului Intus”, a declarat Mircea Rusu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încep Serbările Zăpezii la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Încep Serbările Zăpezii la Vatra Dornei4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei