Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2009 - Anul XIV, nr. 13 (3999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Amendament la Legea bugetului în favoarea noului spital din Fălticeni

Luni, 19 Ianuarie 2009 (15:30:43)

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat că la dezbaterea Legii bugetului de stat pe 2009 va fi depus un amendament în vederea alocării unei sume importante de bani pentru continuarea lucrărilor la noul spital din municipiul Fălticeni. Nechifor a declarat că în prezent poartă discuţii cu conducerea spitalului din Fălticeni pentru a contura amendamentul care va fi făcut la Legea bugetului de stat, dar în acelaşi timp încearcă să găsească şi sprijin parlamentar. „Şi anul trecut a fost un amendament la Legea bugetului, prin care Guvernul şi-a asumat obligativitatea de a finanţa lucrările de construcţie a noului spital din Fălticeni. Erau prevăzute 50 de miliarde de lei vechi, bani care din nefericire, din motiv de conflict politic, nu au mai ajuns acolo. Din câte am aflat, în mai, la cerea Ministerului Sănătăţii s-a făcut un studiu modificat la proiectul iniţial depus de spitalul Fălticeni. Din păcate, acel studiu a fost pus într-un sertar la minister şi a fost deblocat oarecum la finalul lui octombrie. Dar atunci banii prevăzuţi nu mai puteau fi cheltuiţi în mod efectiv. Vrem să depunem amendamentul în Parlament, să treacă prin legea bugetului şi să încercăm să obţinem sprijinul necesar la secretarul de stat, Cristi Irimie şi la ministrul nostru, Ioan Bazac”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendament la Legea bugetului în favoarea noului spital din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amendament la Legea bugetului în favoarea noului spital din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei