Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 ian 2009 - Anul XIV, nr. 11 (3997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bacău: Un elev a ajuns la spital după ce a fost lovit de o profesoară

Vineri, 16 Ianuarie 2009 (18:32:33)
Un elev de la Şcoala "Ion Borcea", din comuna Racova, judeţul Bacău, a ajuns la spital, după ce a fost lovit, în timpul unei pauze, de profesoara de limba franceză deoarece făcea gălăgie, aceasta susţinând însă că i-a dat copilului o palmă pentru a se linişti, fiindcă se dădea cu capul de bancă.

Irina Abraham, profesoara de limbă franceză, care era de serviciu pe şcoală, a auzit scandal în clasa a VII-a şi a intrat în încăpere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"L-am văzut pe băiat că era foarte agitat. Nu învăţase şi luase un 4 şi se dădea cu capul de bancă. Am încercat să-l liniştesc şi i-am dat o palmă. Cred că i s-a făcut rău, dar nu de la palmă, ci pentru că se dădea cu capul de bancă", a declarat corespondentului MEDIAFAX profesoara Irina Abraham.

Imediat, colegii lui Gheorghiţă T. l-au anunţat pe directorul şcolii.

"Au venit copiii la mine şi mi-au spus că lui Gheorghiţă i s-a făcut rău. Am mers în clasă, i-am acordat primul ajutor, apoi l-am chemat pe tatăl lui. L-a văzut medicul şcolii şi a spus că trebuie dus la spital pentru investigaţii. M-am interesat şi dacă figurează în evidenţe cu afecţiuni psihice, dar nu are aşa ceva", a declarat Elena Niconecini, directoarea şcolii din comuna Racova.

Profesoara Irina Abraham a fost chemată în faţa Consiliului profesoral.

"Aşteptăm rezultatul medical şi, în funcţie de acesta, dar şi de decizia Inspectoratului Şcolar, vom decide măsurile pe care le vom lua cu profesoara Abraham", a mai spus directorul şcolii.

Poliţiştii din comună s-au sesizat din oficiu cu privire la incidentul petrecut la şcoală în data de 13 ianurie şi au început o anchetă în acest caz.

"S-a stabilit că Irina Carmen A., cadru didactic, l-a lovit pe Gheorghiţă T., în vârstă de 13 ani, pe motiv că acesta nu a vrut să nominalizeze doi elevi care s-au bătut în timpul pauzei. În urma loviturilor primite, elevul a suferit o depresie şi a fost transportat iniţial la Spitalul Buhuşi şi apoi transferat şi internat la Spitalul Judeţean Bacău, la Secţia de Psihiatrie. În situaţia în care părinţii minorului vor depune plângere în acest sens, se vor efectua cercetări faţă de profesoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire", a declarat subinspectorul Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt IJP Bacău.

Profesorii spun că elevul nu excela la învăţătură, însă era un elev liniştit, care nu a făcut niciodată probleme. El provine dintr-o familie săracă, fiind cel mai mare dintre cei trei fraţi ai săi. Mama lui este plecată la muncă în străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bacău: Un elev a ajuns la spital după ce a fost lovit de o profesoară.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Bacău: Un elev a ajuns la spital după ce a fost lovit de o profesoară1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei