Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 oct 2008 - Anul XIII, nr. 240 (3921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fenechiu: Pentru că e un partid fără soluţii, PDL pregăteşte dosare împotriva liderilor PNL Iaşi

Duminică, 12 Octombrie 2008 (22:17:44)
Liderul PNL Iaşi, deputatul Relu Fenechiu, susţine, într-un comunicat de presă, că PDL, partid "fără soluţii şi fără ideologie", pregăteşte o campanie de defăimare a şefilor liberali locali, inclusiv prin "fabricarea unor dosare", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Partidul Democrat Liberal pregăteşte o campanie de defăimare împotriva liderilor PNL Iaşi. Scopul PDL este de a găsi în PNL un grup de lideri pe care să îi crucifice cu ajutorul instrumentelor de presiune asupra justiţiei, cu scopul de a face din ei port-drapelul campaniei negative. Singura şansă a PDL este de a-şi denigra adversarii politici. De ce? Pentru că este un partid fără soluţii, un partid fără ideologie, un partid fără lideri autentici. În aceste condiţii, PDL nu are decât un drum, unul murdar: drumul calomniei şi presiunea asupra jusţitiei", susţine Relu Fenechiu în comunicatul de presă transmis duminică.

Liderul liberal ieşean mai arată, în acelaşi comunicat, că are informaţii sigure că PDL pregăteşte dosare împotriva şefilor PNL Iaşi.

Relu Fenechiu spune că nu se consideră un baron local, însă persoana sa a început să deranjeze, pentru că sub guvernarea PNL Moldova s-a dezvoltat.

"Adevăraţii baroni sunt la PDL. De la ei a plecat şi conceptul de baron, la ei se dezvoltă cel mai bine. La început erau baroni politici. Era baronul politic Berceanu, baronul politic Frunzăverde. Acum s-au diversificat, după modelul partidului tată, PSD. Acum au baronul bordurilor, Adrian Videanu, baronul gunoaielor, Cezar Preda, baronul fotbalului, Gheorge «Pinalti» Ştefan şi alţi baroni. Pe de altă parte, vin acum ardelenii Blaga şi Boc să ne spună nouă ce îşi doresc moldovenii. De fapt, le este frică de votul moldovenilor", se mai arată în comunicatul de presă semnat de liderul PNL Iaşi.

Relu Fenechiu mai spune că nu se teme de "dosariada" pe care, în opinia sa, i-o pregătesc liderii PDL întrucât nu se teme decât de Dumnezeu.

"Pentru mine, vorbesc faptele şi nu mi-e ruşine de nimic din ce-am am făcut. Această gaşcă de hiene care au simţit miros de sânge în Iaşi după înlocuirea lui Adomniţei la ministerul Educaţiei o să fie foarte dezamăgită de votul din 30 noiembrie. Şi vor fi la fel de dezamăgiţi când vor observa că liberalii nu fac împărţiri între regiunile ţării şi vor dezvolta în continuare Moldova. Până atunci nu am decât un mesaj să le transmit: Moldova nu este a voastră!", arată Relu Fenechiu în finalul comunicatului de presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fenechiu: Pentru că e un partid fără soluţii, PDL pregăteşte dosare împotriva liderilor PNL Iaşi.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fenechiu: Pentru că e un partid fără soluţii, PDL pregăteşte dosare împotriva liderilor PNL Iaşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei