Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 sep 2008 - Anul XIII, nr. 217 (3898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu promite calculatoare pentru toţi elevii şi premii mai mari pentru olimpici

Luni, 15 Septembrie 2008 (13:43:51)
Programul "Un calculator pentru fiecare elev", care va începe în această toamnă pentru elevii claselor a IX-a şi a X-a, va fi extins la tot învăţământul preuniversitar, iar premierul Tăriceanu va discuta cu ministrul Educaţiei pentru acordarea unor premii mai consistente elevilor olimipici.

"În această toamnă va demara programul «Un calculator pentru fiecare elev», cu elevii claselor a IX-a şi a X-a, şi acest program va fi extins la tot învăţământul preuniversitar", a spus premierul Tăriceanu, care a participat luni la festivitatea de deschidere a anului şcolar 2008-2009 de la Şcoala Generală nr. 1 din comuna Gruiu, judeţul Ilfov.

Tăriceanu le-a spus elevilor şi profesorilor că Guvernul va continua investiţiile în infrastructura şcolară, inclusiv programele de dotare a şcolilor.

Premierul a arătat că doreşte, în primul rând, ca şcoala să le asigure un viitor bun elevilor, o meserie de pe urma căreia să poată câştiga un trai bun şi, totodată, să pregătească elitele societăţii româneşti.

"Voi discuta cu ministrul Educaţiei, Cristian Admoniţei, să găsim o formă mai bună de premiere a elevilor care obţin rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, o formă de premiere mai consistentă, în aşa fel încât să stimulăm cât mai mulţi elevi să intre în aceste competiţii care vor putea să selecteze vârfurile şi elitele societăţii româneşti", a arătat Tăriceanu.

Primarul comunei Gruiu i-a solicitat premierului, prin intermediul secretarului de stat în MIRA Marian Petrache, fonduri pentru construcţia unei săli de sport, iar premierul a precizat că se vor găsi soluţii în acest sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu promite calculatoare pentru toţi elevii şi premii mai mari pentru olimpici.
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu promite calculatoare pentru toţi elevii şi premii mai mari pentru olimpici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei