Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 sep 2008 - Anul XIII, nr. 217 (3898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ucisă pentru bani

Tânăra omorâtă într-un apartament din Burdujeni, victima colectorilor de fier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Tânăra în vârstă de 27 de ani, ucisă cu bestialitate vineri după-amiază în apartamentul său din cartierul Burdujeni, a fost victima unor colectori de fier vechi, care i-au luat zilele pentru a-i fura borseta pe care o avea asupra sa.

Apartamentul în care a fost omorâtă fata era folosit de membrii familiei şi ca punct de lucru al firmei de colectare a materialelor feroase şi neferoase pe care o administrau, într-una din camere fiind primite persoanele care aduceau metale pentru a face un ban.

După ce a fost lovită cu pumnii în zona feţei, în timp ce era căzută la pământ, Alina Corocăescu a fost lovită violent în zona cefei, cu o rangă sau cu un topor, trei lovituri fiind suficiente pentru a o omorî.

 

Făcuse dreptul şi psihologia şi urma să devină jurist

Ieri, în apartamentul în care s-a petrecut crima, situat pe strada Gheorghe Doja, membrii familiei îndurerate o plângeau pe Alina. Ana Măntăluţă, mama fetei, ne-a povestit că singurul ei copil a absolvit două facultăţi la Bucureşti, dreptul şi psihologia, iar în luna noiembrie avea de susţin definitivatul, pentru a deveni jurist. În locuinţa din Burdujeni, Alina Corocăescu a locuit puţină vreme, cea mai mare parte a timpului petrecând-o în Capitală.

Despre ziua crimei, mama abia poate vorbi.

„Am ajuns acasă pe la 14.30, ea se pregătea să pună nişte vinete la cuptor, să facă ceva de mâncare. Am plecat, am avut puţin treabă, iar când m-am întors, pe la 17.30, am găsit-o în camera unde colectăm metale. Era cu faţa în jos, într-o baltă de sânge. Au omorât-o imediat ce eu am ieşit din casă, nu a apucat să mai facă nimic cu vinetele acelea”, povesteşte mama îndurerată.

Femeia spune că asasinii au luat doar borseta pe care o avea fata asupra ei, în care erau cel mult 300 de lei. În rest, nu au căutat nimic în nici una dintre camere, deşi în apartament se găseau sume de bani mult mai consistente.

„Au omorât-o pentru trei milioane de lei. Puteau să-i dea cu un spray, să o lase jos şi să ia banii, nu să o omoare”, plânge de durere Ana Măntăluţă, care ţine să precizeze că fata era de religie adventistă, fiind foarte credincioasă.

 

Sigură că i-a văzut pe asasini cu o zi înaintea crimei

Judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, care au demarat cercetări sub coordonarea unui procuror criminalist, nu reţinuseră până ieri după-amiază nici un suspect, însă aveau câteva piste importante de lucru.

Ana Măntăluţă este aproape sigură că i-a văzut pe asasini, cu o zi înainte de crimă.

„Joi au venit cu materiale doi tineri, aveau nişte priviri care m-au înspăimântat, parcă erau drogaţi. Mi-au spus că au adus mai mult fier decât părea că aveau. Când m-am aplecat la cântar să văd cantitatea, am observat că unul, care nu cred că are mai mult de 16 ani, ţine sub haină ceva cu care vrea să mă lovească. M-am speriat, l-am întrebat ce are acolo, şi au luat-o la fugă amândoi. Cred că ei au venit a doua zi şi mi-au ucis fata”, spune femeia, care a povestit în amănunt acest episod şi anchetatorilor.

 

Au omorât-o în câteva secunde

Din raportul medico-legal întocmit după ce victima a fost supusă necropsiei, rezultă că „moartea victimei a fost violentă, fiind consecinţa unui grav traumatism cranio-cerebral cu 3 plăgi contuze profunde parieto-occipital stânga, fiind identificate plăgi contuze echimoze şi în zona facială. Leziunile au fost produse prin loviri cu pumnii, corp contondent cu muchie şi proiectare pe plan dur, cele în zona craniană fiind active, succesive şi recepţionate de victimă în timp ce era căzută”.

În afară de borsetă, în care anchetatorii estimează că s-ar fi aflat până în 1.000 de lei, din casă nu mai lipseşte nici un alt bun, cel sau cei care au omorât-o pe fată lovind-o şi dispărând în câteva secunde din locuinţă. 

„Mi-au spus doctorii că totul a durat câteva secunde, fata mea nici nu a avut timp să-şi dea seama ce se întâmplă. Au luat borseta, au ieşit pe uşa şi au plecat, nici un vecin nu a văzut sau auzit ceva”, plânge mama fetei.

Anchetatorii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei. Această faptă se pedepseşte cu închisoare de la 15 la 25 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăra omorâtă într-un apartament din Burdujeni, victima colectorilor de fier.
 Vizualizări articol: 12244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.12/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 17 voturi
Tânăra omorâtă într-un apartament din Burdujeni, victima colectorilor de fier4.1517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa prajeasca ciorile trimis de
(15 sep 2008, 11:18:09
abia astept prima executie publica avand in rolul principal ciorile care nu stiu sa isi vada de treaba. Si DA, nu ma sfiesc sa folosesc termenul de CIOARA (cu parere de rau pentru pasarea cu acelais nume, intrucat nu merita comparatia), TIGAN IMPUTIT, ODRASLELE DIAVOLULUI, etc

Pacat ca cineva, mai demult, nu a apucat sa termine o treaba pana la capat...bine mai era...
1.1  RE: Sa prajeasca ciorile trimis de
(15 sep 2008, 12:18:16
eu cred ca toata lumea e constienta ca e un mare adevar in ceea ce spui .Ai mare dreptate
1.2  RE: Sa prajeasca ciorile trimis de
(15 sep 2008, 12:31:04
nu e vorba neaparat ca nu suntem constienti...intrebarea mai nasoala e....CE FACEM ?? ca o sa ajungem cel mai probabil intr-o situatie mult mai grava. Deja avem retineri sa ne luam de ei daca ii prindem in flagrant cu ceva, pentru ca ei imediat iti baga cutitul in burta si au sters-o...ESTE INCREDIBIL cum nu au nici cea mai mica ezitare in a lua viata cuiva !! Iar noi, ca niste buni crestini si europeni politically correct, le spunem rromi, le facem programe gen Un ghiozdan pentru copii rromi si alte cele. NU MERITA NIMIC OAMENII ASTIA...abia abia isi merita dreptul la viata
2.   Ce legi trimis de
(15 sep 2008, 11:23:30
astea sunt legi in romania?????????

omoara un om si ii da intre 15 -25 de ani ......fara cuvinte...

dumnezeu s-o ierte si sincere condoleante familiei indoliate...
3.   Pentru MAX trimis de
(15 sep 2008, 11:26:54
Ai dreptate.Tiganii ne-au inconjurat si fac ce vor.trebuie dusi intr-un lagar ca la Aushwitz si exterminati !

4.   BORATII trimis de
(15 sep 2008, 11:37:17
BUNA ZIUA.SA IA POLITIA NISTE MASURI INPOTRIVA ACESTOR TIGANI(BORATIIIII) CE SUNT ,CA NU MAI POT FAC ALERGII CAND II VAD. HAI FRATE SA LE RUPEM MAINILE SA NU MAI POATA RIDICA MAINILE,VA ROG
5.   Foarte rai trimis de
(15 sep 2008, 11:38:19
Astia sunt din cei mai inraiti,trebuie ascunsi urgent
6.   Unde esti tu Antonescu trimis de
(15 sep 2008, 11:45:08
justitia trebuie simplificata : moarte pentru moarte !
7.   Rupte oasele in eii trimis de
(15 sep 2008, 11:56:12
cum vedem tigan pe strada sa-i rupem nu alta, ca vad ca ei nu au legi,atunci n_ avem nici noi oameni de rand.fugarite toate ciorileeeee ca e pline cocioabele.
8.   Tigani spurcati trimis de
(15 sep 2008, 11:58:18
IN LAGARE CU TOTI TIGANII!!!! O RASA SPURCATA SCAPATA DE SUB CONTROL!!!
9.   Criminali in libertate trimis de
(15 sep 2008, 12:00:10
ar trebui discutata reintroducerea pedepsei cu moartea.astfel de dezaxati traiesc intre noi.trecem pe langa ei,sintem in permanent pericol.pe strada sau in case ,oricare ar putea cadea victima.moarte pentru moarte.suna cum suna,dar poate e ultima solutie.
9.1  RE: Criminali in libertate trimis de
(15 sep 2008, 12:06:01
.......si ni se cere eliminarea discriminarilor rasiale, din cauza comportamentului lor ne face sa-i uram. Unde esti Antonescule!

Astia trebuie castrati de la nastere sa nu se mai inmulteasca vreo 50 de ani.

Mi-a placut opinia lui MAX, bine le-a mai
10.   ... trimis de
(15 sep 2008, 12:02:17
Articolul acesta pare sa fi fost facut cu mai mult interes...nu ca cel precedent.Dar oricum nu asta e cel mai important...cel mai important e faptul ca am pierdut-o pe Alinuta.Condoleante!
11.   Mica publicitate trimis de
(15 sep 2008, 12:19:22
Se incalzesc cuptoarele la Aushvitz. Avem carbuni umani !
12.   15-25 de ani trimis de
(15 sep 2008, 12:23:25
Doar 15-25 de ani... condamnati pe viata fratilor...asa ar trebui
12.1  RE: 15-25 de ani trimis de
(15 sep 2008, 20:25:10
parerea mea e ca esti cam bland cu asa niste jigodi
13.   Despartiti pentru o vreme. Impreuna pt o vesnicie trimis de
(15 sep 2008, 12:29:35
Alina..... moartea ta a zguduit intreaga Romanie si nu numai... Ai fos un model; model ca si copil, model ca elev, model acum ca tanar si un apropiat pentru mama ta care in momentele grele, in tine a gasit sprijin si alinare. Intotdeauna ai fost un exemplu pentru cei din jur. Imi trec prim minte multe amintiri frumoase petrecute cu impreuna; dar peste toate acestea, acum se astern lacrimile fierbinti. In inimile noastre va ramane un gol, o durere de nedescris, o pierdere nereparabila.... Dar am increderea ca intr-o zi ne vom intanli si vom trai impreuna vesnicii fara sfarsit alaturi de Cel care ne-a creat fapturi atat de minunate si si-a dat viata pentru ca noi sa traim etern. Sincere condoleante. Familia Condrache.
14.   Sapun!!! trimis de
(15 sep 2008, 12:40:31
In sfarsit vad si io consens pe forumul asta
15.   Catre politie trimis de
(15 sep 2008, 12:41:21
si politia ce face? au angajat numai gagici in politie care habar nu au.Nici macar nu stiu sa ia o declaratie sau sa scrie un proces verbal.Unde sunt cand ai nevoie de ei? PT CE SUNT PLATITI???????????
16.   ... trimis de
(15 sep 2008, 12:56:04
Ce sa mai spunem... Asa jeguri de criminali nu merita sa umbresca pamantul. Daca ii prinde le da 15-16 ani si dupa 9-10 ani le da drumu pentru bun comportament. Rusine autoritatilor si celor care conduc aceasta tara.
17.   Ei omoara oamnei trimis de
(15 sep 2008, 13:17:33
ca si tanarul omorat in fata porti lui din mitoc care a fost lovit cu o ranga in cap de tigani asa si aceasta tanara a fost onorata in propria casa ce sa mai facem unde sa ne ducem indat o sa intre sa ne omoare pe toti ce sa mai face oameni buni k politia doarme ata stiu sa stea la birouri si cand ii prin pe ucigasi le da 10 ani si scapa .tanarul din mitoc a fost omorat in fata casei sale si ucigasul e in stare de libertate k nu prezinta pericol public asa politie asa tara.nu destul ne face de rusine in toata lume ce sa mai zicem k ei is ocrotiti de lege indat o sa ii puna ca speciment pe cale de diapariti la cate ciori sunt k sa nu le fac nimeni nik.ce sa faci asta se intampla doar in romanik ata.condoliante familie
17.1  RE: Ei omoara oamnei trimis de
(15 sep 2008, 13:26:21
a ti vazut care este atitudinea italienilor cu privire la tigani....si acolo au violat si au ucis pentru 10 euro

niste nenorociti

politia ii prinde procuratura le da drumul si tot asa

iar ei isi fac de cap.

.
18.   La bug cu tiganii trimis de
(15 sep 2008, 13:35:22
nu politia e de vina,desi sint multi care profita de crimele tiganiloe.justitia corupta e de vina ;procurori si judecatori.ei sint cei ce ii favorizeaza pe criminali prin lasarea in libertate,ei negociaza preturile crimelor comise.justitia este corupla si trebuie desfiintata;caci nu ajuta la nimic.la bug sau auscvitz atit cu tiganii cit si cu binefacatorii lor,magistratii
19.   BINE FAC ITALIENII trimis de
(15 sep 2008, 13:41:41
Atita galagie ca Italienii amprenteaza boriturile.Bine fac dar ar trebui si mai rau Expulzati nu in Romania ci in India sau Sahara Cioroi blestemati.Criminali jegosi.
20.   Moarte tiganilor trimis de
(15 sep 2008, 13:48:11
unde esti tu antonescule?vino iar intre noi si omoarai pe "cioroi".Toti tiganii ar trebui adunati si gazati caci in curand o sa ne domine cu totul.Tie teama a sta in casa la tine nicidecum sa mai iesi pe strada.Sa se introduca iarasi pedeapsa cu moartea.MOARTE TIGANILOR SI CONDOLEANTE FAMILIEI
21.   15-25 trimis de
(15 sep 2008, 13:51:46
O pedeapsa infima...multi astfel de oameni exista printre noi si noi cei din lumea reala stim asta.Numai inspectoratele de politie afirma cu o mandrie golaneasca ca gradul de criminalitate a scazut ,datorita capacitatilor lor profesionale desigur.Cunosc rromi cu scaun la cap,insa din nefericire mediul multora dintre ei nasc si astfel de fiinte inumane.Singura solutie e puscaria si pedepsele mult mai aspre.Cei care vorbesc de auschwitz si altele ar trebui sa se gandeasca mai bine.
22.   . trimis de
(15 sep 2008, 13:53:21
cine are curajul sa se alature unei grupari care sa execute boratii de tigani cu tot neamul lor?

22.1  RE: . trimis de
(15 sep 2008, 14:42:59
eu sunt gata! ce dotari ai?

Moarte ciorilor
23.   ... trimis de
(15 sep 2008, 14:12:39
oricand...oriunde..ciorile astea borate au facut probleme..intr-adevar exista o singura solutie...EXECUTIA....Daca si face o organizare de executiii vin si eu...si mai am cativa prieteni care vin si ei ...oricand...HAI SA-I ALUNGAM DRACULUI DIN SUCEAVA...PE TOTI
24.   ... trimis de
(15 sep 2008, 14:20:00
eu ma bag Costel...crucioiu mamii lor de "colorati"....astia ne afc de "caca" peste tot...si noi tragem de pe urma lor...

25.   Sa-i fie tarana usoara ! trimis de
(15 sep 2008, 14:29:35
Si totusi, nu-i corect sa cadem iar in pacatul de a vb la general "tiganii...", chiar daca si eu am fost batut candva total aiurea de ei.Stiu ca , probabil, procentul celor violenti, tupeisti, primitivi dintre ei e mai mare ca al celor ca noi, insa tot nu-i corect sa culpabilizam la general; speranta moare ultima , nu-i asa? Si daca vinovatii sunt boschetari sau....oricine altcineva , insa nu tigani ?...Astept cu nerabdare sa-si faca treaba politia si justitia

25.1  RE: Sa-i fie tarana usoara ! trimis de
(15 sep 2008, 22:03:07
Bai sucevene inseamna ca nu ai fost batut bine sau ai fost batut in cap prea mult. Ce dracu sa mai astepti? pe mata? prinsi tiganii si gazati ****le muma in grumaz. Scosi afara din curti cand vin la cersit si alungati de pe strazi cand stau cu mana intinsa..........Sincere condoleantze familiei.
26.   Da,tiganii trimis de
(15 sep 2008, 14:30:30
nu ca m-as topii de dragul lor,al tiganilor,in nici un caz ,dar inca nu se stie cu certitudine ca ar fi fost tiganii.Poate erau romani,asta nu se intreaba nimeni? Nu numai tiganii i-ti pot da in cap,poate sa o faca oricare derbedeu indiferent de natie,lepadaturile netinind cont de asta. Mama tinerei ucise nu a spus ca ar fi vorba de tigani. Orice ar fi, s-au n-ar fi ei,ca sint tiganii,romanii s-au draq sa-i ia...,le va venii si lor rindul,le-o doresc nespus sa fie cit mai curind prinsi ca sa plateasca pt. fapta lor.Pacat doar, ca fiind in puscarie tot de pe banii oameniilor muncitori vor traii.

Sincere condoleante familiei si Dumnezeu sa o aiba in paza lui pe Alina
26.1  RE: Da,tiganii trimis de
(15 sep 2008, 22:38:35
ai dreptate ,dar ai scris cu atatea greseli ca mi-e rau !
27.   Pt d-l alexandru trimis de
(15 sep 2008, 14:32:29
m-am gandit mai demult si nu numai eu ,la o educare a lor ,dar mi-am dat seama ca e imposibil . Asta au vazut-o si nemtii si italienii si etc. AUSHWITZ e solutia .
28.   Stadion trimis de
(15 sep 2008, 14:36:09
Si asa vor sa darame stadionul ! Eu zic sa dam un concert cu manelisti , timp in care tribunele v-or fi in aer la refrenele binecunoscute . Ar avea Rozopol apoi ce arde in cuptoarele lui de reziduri
29.   Pfff! trimis de
(15 sep 2008, 14:48:08
Cat de penibili o sa fiti toti cand o sa se afle ca criminalul e roman .... de unde pana unde toti cu tiganiii daca nici nu se stie cine`i criminalul..mai ganditi inainte sa vorb iti !
30.   CONDUITA PREVENTIVA trimis de
(15 sep 2008, 15:00:00
daca e roman sa-l pedepseasca la fel . Ceea ce nu intelegi tu e ca noi aici suntem de acord cu topitea lor indiferent daca au facut sau nu ceva . II ardem asa .....PREVENTIV.
31.   Comentariu trimis de
(15 sep 2008, 15:51:13
Si la ce ar folosi daca am termina-o cu tiganii si s-ar inrautati romanii?! (cei ce sumt de parte lor) ar esi cred un razboi civil! Parerea mea e ca legea din romania, a mai ramas doar pe hartie, in realitate... uite care e lege...!! Crime peste crime si criminali sunt liberi. Da! Sunt liberi pentru ca adevaratii criminali sunt cei ce conduc tara. Se cearta ca tananai dd dimineata pana seara, fara a le pasa ce se intampla in jurul lor. Destul ca traiesc ei bine, ce mai trebue si taranul de rand sa traieasca bine...!?! Legea trebue aplicata in Romania nu exterminarea tiganilor k sunt si ciori vopsite = romani cu un caracter mai rau decat al unui tigan criminal.
31.1  RE: Comentariu trimis de
(15 sep 2008, 16:00:28
Asa este! Noi am vrut democratie! Acum culegem consetintele! Dar lasand toate la oparte, Alina nu ma e printr-e noi. Stelele cad rand pe rand si noi nici nu bagam de seama ca raman numai raii pe Pamant
31.2  RE: Comentariu trimis de
(15 sep 2008, 16:02:05
Asa este! Noi am vrut democratie! Acum culegem consetintele! Dar lasand toate la oparte, Alina nu ma e printr-e noi. Stelele cad rand pe rand si noi nici nu bagam de seama ca raman numai raii pe Pamant
32.   La fapte nu vorbe trimis de
(15 sep 2008, 15:55:25
desi nu vreau sa fiu extremist ma bucur sa vad ca ganditi in felul asta, vad la nivel national o avalansa de mafioti,proxeneti,traficanti de droguri si de tot ce se poate trafica si nu in ultimul rand lupte de strada ,la spitale,judecatorii si ori unde te uiti vezi peste tot ca ,,Ei '' sunt protagonistii aproape ca nu-i mai inspaimanta nimic,ei nu au nici o teama ,oare unde vom ajunge daca nu se va trezi un ,,ANTONESCU'' sa aranjeze putin lucrurile?????????????????????
33.   Infiorator trimis de
(15 sep 2008, 16:27:46
Totul este scapat de sub control, daca ziua in amiaza mare s-a petrecut o asemenea crima infioratoare cu autori necunoscuti!!! Legislatia noastra este facuta de dragul organizatiilor pentru drepturile omului, dar le apara numai drepturile infractorilor, a declasatilor, nu a majoritatii! Legislatie aspra si aplicata cu fermitate, asta trebuie, acum, in Romania, dar suntem din ce in ce mai departe de intronarea domniei legii!!!
34.   Eu sunt tigan trimis de
(15 sep 2008, 16:33:58
Am citi un pic mai sus comentariile si observ ca foarte multa lume are ciuda pe cei de etnie rroma. Fata asta care a fost omorata este din cartier de la mine , nu o cunosteam dar am auzit ca a fost un exemplu pentru multi alti. Eu sunt un baiat cinstit dintr-o familie bine organizata si civilizata , muncitoare fara antecedente penala sau de alt gen . Este dureros pentru noi cand la stiri spune ca un tigan a omorat , alt tigan a furat , alt tigan a violat etc., si nu numai pentru noi , pentru toti cei din familiile noastre . Nu ma deranjeaza daca imi spune cineva tigan pentru ca asta sunt si trebuie sa imi trag pacatele , insa nu este drept ca pentru unul sa intre toti in aceiasi oala . Inainte sa il chemati pe ANTONESCU inapoi ar fi bine sa va ganditi ca ar muri mai multi romani decat tigani pentru ca sunt foarte multi romani si e plina puscaria numai de romani . Nu vreau sa intelegeti ca ii apar pe tigani care fac crime , violuri etc. Vreau sa intelegeti un singur lucru , nu toti
35.   CONTINUARE trimis de
(15 sep 2008, 16:41:21
nu toti sunt la fel , nu toti omoara si violeaza sau fac alte minuni. Nu este drept pentru noi cei care suntem cinstiti si stim sa traim in societatea astea care devine din ce ince mult mai necivilizata decat era odata . Nu trebuie sa ii bagati pe toti in aceiasi oala . Sunt sigur ca o sa se afle criminalul , si daca nu e tigan ? Toata lumea zice ca tigani ar trebui executati sau expulazati etc. Cand doresti moartea cuiva e ca si cum ai ucide . Ce exemplu sa ia un tigan care vrea sa imvete sa traiasca civilizat in aceasta societate fara sa faca prostiile care multi romani le fac la ora actuala. Sunt sigur ca cei care imi citesc comentariul ma si cunosc si stiu foarte bine ce fel de persoana sunt . Daca am vazut un roman care ma injurat si ma facut in toate felurile , si ma scos si ma bagat am plecat mai departe . Mai tarziu a cazut si nimeni nu il ridica , cine credeti ca la ajutat ? nici unul dintre romani . Tiganul pe care el il batjocorea.

36.   Nu toti... trimis de
(15 sep 2008, 16:52:03
Sigur nu toti 99.99%. Cred k tu esti o exceptie dak spui adevarul cu toate k ma indoiesc.
37.   CONTINURE trimis de
(15 sep 2008, 16:52:24
Nu toti suntem la fel . Daca am gresit cu ceva sau daca am jignit pe cineva imi cer scuze dar sigur nu a fost cu intentie . Am intrat sa ma apar pentru ca eu si familia mea nu fac parte din categoria aceea de tigani , si nu este corect sa intre toti in aceiasi oala din cauza unor derbedei care ar trebuie pusi pe scaune elctrice.

Va inteleg supararile , stiu ca multi dintre voi ati avut probleme cu tigani dar asta nu inseamna ca daca unul face ce face sunt toti la fel asta vroiam prin articolul acesta sa precizez . Sper si am incredere sa isi faca treaba politia . Un singur lucru pot sa va mai spun . Nu il mai chemati inapoi pe ANTONESCU pentru ca multi de pe acest site risca sa fie executati pe nedrept. Ca sa se inteleaga sunt romani mai tigani ca tigani . NU TOTI SUNTEM LA FEL !!! UITATI-VA SI VEDETI CUM ZIARELE SUNT PLINE CU ARTICOLE CUM CA TATA ISI VILEAZA FIICA,, CUM CA FRATELE ISI OMOARA MAMA SI NU IS TIGANI

SINCERE CONDOLEANTE FAMILIE INDURERATE.
37.1  RE: CONTINURE trimis de
(15 sep 2008, 21:30:45
Eu nu am nimic cu tiganii. Am chiar vecini de aceasta etnie si am tot respectul pentru ei. Dar ma deranjeaza comportamentul antisocial, indiferent din partea cui vine, roman sau tigan.
38.   Suceava trimis de
(15 sep 2008, 16:58:37
un oras e ca si o familie, putem fi frati sau simple cunostinte, ideea e ca noi stim sa ne ajutam oricand oricum, sa facem o asociatie unita importiva a tot ce e corupt.....in suceava asta

Sa nu ne fie batjocoriti copii, sa nu fim insultati si pacaliti de autoritati....consider ca prin uniune putem face mult mai multe
39.   CONTINURAE trimis de
(15 sep 2008, 17:00:25
imi cer scuze pt grealea " CUM CA FRATELE ISI OMOARA SORA " COPILUL ISI OMOARA MAMA... ETC.. multe multe altele .

NU CRED CA SUNT MAI MULTI TIGANI DECAT ROMANI CARE FAC ASEMENEA LUCRURI .

EU SINCER MI-AS DORI SA SE INTOARCA ANTONESCU PENTRU CA AR SCAPA TARA NU NUMAI DE TIGANI , AR MAI SCAPA SI DE MULTI ROMANI CARE FAC CE FAC .

SA-I FIE TARANA USOARA LUI ALINA !

40.   Pt ionut trimis de
(15 sep 2008, 17:10:26
D-le ionut ! daca asa zici ca esti atunci fii sigur ca n-ai sa patesti nimic dar cred ca tiganul care l-a ridicat pe roman de jos a facut-o cu un scop . Avea romanul portofelul la el .Tu esti o raritate si deaceea eu unul te consider un bun roman dar ceilalti sunt toti niste banditi , manelisti , inputiti , vrajitoare , si rapanosi .
41.   WEB trimis de
(15 sep 2008, 17:18:38
VREM CAMERE VIDEO DE SUPRAVEGHERE STRADALA!!!!!!!!!
41.1  RE: WEB trimis de
(15 sep 2008, 20:59:46
Sa te vada lumea cum te scobesti in c�r?
42.   Omg trimis de
(15 sep 2008, 17:23:28
Au inmormantato astazi...Dumnezeu sa o ierte
42.1  RE: Omg trimis de
(15 sep 2008, 17:58:48
TIGAN = SAPUN, ( de proasta calitate -ieftin)
43.   Incomparabil trimis de
(15 sep 2008, 18:00:18
ESTE INACCEPTABIL CE SE INTAMPLA IN ZILELE NOASTRE.COPII INTELECTUALI SI FRUMOSI MOR DIN CAUZA TIGANILOR. UNDE E LEGEA? CE FAC PROCURORII SI MAGISTRATII? AU SALARII MARI SI ATAT.RUSINE LOR SI MINISTERUL JUSTITIEI!!!!!!!!!!!!! OARE EI CE AR FACE DACA LI S-AR INTAMPLA ASA CEVA IN FAMILIA LOR????????

RUSINE ! RUSINE! RUSINE! LOR SI ANGAJATILOR CARE STAU LA BIROU DEGEABA!
44.   Ai dreptate trimis de
(15 sep 2008, 18:15:58
Ai dreptate ca nu toti sunt asa, si te respect daca esti un om cinstit, IONUT. Cei ce fac astfel de crime si hotzii ar trebui pedepsitzi prin trupe de corectzie ce sa le faca cate o vizita. Asa nu se mai poate. Haidetzi sa ne inrolam in GARDA DE FIER sa se faca dreptate. Si reintroducem grupe de pedepsire a acestor categorii declasate de ,,oameni".

Iar daca nu face dreptate legal, acesti judecatori si procurori au o mare vina, pedeapsa pe care o merita o hotaratzi singuri.
45.   DE NEDESCRIS trimis de
(15 sep 2008, 18:19:41
NUMAI LA NOI IN ROMANIA SE INTAMPLA ASA CEVA IN PLNA ZI SA TE OMOARE IN PROPRIA CASA? ATUNCI UNDE SA NE ASCUNDEM? DAR POLITIA CE FACE LA ORA AIA? DOARME IN MASINA, SAU IN VREO PARCARE??? UNDE SA NE ASUNDEM? PT CE-S PLATITI POLITISTII DE LA ORDINE PUBLICA??? SA CHELTUIASCA BENZINA ? SA STEA LA CAFEA CU COLEGELE LOR IN VREO BENZINARIE? UNDE-I D-NUL TODIRUT? DE CE NU FACE ORDINE IN ANGAJATII LOR? CA-S INTRATI PE SPAGA?
46.   Asa este trimis de
(15 sep 2008, 18:27:39
tocmai de aia am zis mai devreme ca nu vreau sa fiu extremist dar cei de felul lui IONUT sunt o raritate cred,din pacate locuiesc undeva in zona burdujeniului si am o multime de tigani in imprejurimi ,eu nu am crezut ca poate exista atata nesimtire si prostime pe fata pamantului mi-e scarba sa-i vad,m-am gandit sa ma mut deacolo numai sa nu-i mai vad in viata mea,stiu sigur ca 95% traiesc numai din furat,ii vad in fiecare zi si ceas de ceas

47.   RIP trimis de
(15 sep 2008, 18:31:38
Pamant pribeag, e-atat de putin din tine-n noi si-atat de repede ne iei putinul inapoi...
48.   JALNIC trimis de
(15 sep 2008, 18:34:55
V-ati tot plans de Ministerul Sanatatii, dar Ministerul Justitiei este si mai corupt, la fel cu cel al Internelor. diferenta e ca nu avem acces la unele informatii ca sa putem afla totul ! in spital cand mergi e dreptul tau sa stii despre sanatatea ta pe cand la voi e totul secret, e INTERES DE SERVICI! rusine ministerului justitiei si ministerul internelor. CORUPTILOR!!!!!!!!!! huuuuuuuuuuu

49.   Moarte ciorilor trimis de
(15 sep 2008, 18:38:35
sa moara toti sa i nenorocim morti mamii lor sa ne lase in pace
50.   ............ trimis de
(15 sep 2008, 19:15:27
rusine politiei si procuraturii. nu-s capabili sa prinda un hot care mi-a taiat cauciucurile masinii din fata blocului d'apoi sa prinda infractorul. SARACII DE EI CE INCULTI SUNT SI PROSTi! aruncati-va in raul suceava
51.   Ciorile trebuie omorate trimis de
(15 sep 2008, 19:31:05
Bravooo lui GEO,ca rupe cu bataia toti tiganii,si le pune interdictie in toate discotecile din Suceava .BRAVO GEO ,,,ESTI SINGURUL.
52.   Geo spaima ciorilor trimis de
(15 sep 2008, 19:33:46
Geo te felicit ca le rupi capul la ciorile din Burdujeni. Tot inainte.
53.   Jos ciorile trimis de
(15 sep 2008, 19:37:08
Geo esti singurul om care calci pe capul ciorilor ,in rest toti dau noroc cu ei. GEO ESTI UN AL DOILEA ANTONESCU. Te felicitam .
54.   Ciori sfarmate trimis de
(15 sep 2008, 19:40:16
Am auzit ca Geo pune tiganii in genunchi si bine face .Succes in continuare.
55.   Dreptate trimis de
(15 sep 2008, 19:40:53
o stiam pe tanara din vedere, se vedea ca e copil exceptional , vorbea foarte frumos, inca am imaginea ei in pragul casei in cap .am ramas socata cand am vazut articolul. sincere condoleanta familiei indurerate; nu e posibil sa ti plangi copilul si sa nu afli vinovatul, trebuie sa le faca cineva dreptate parintilor!
56.   Jos cu tiganii trimis de
(15 sep 2008, 19:43:36
Tiganii isi bat joc de cei slabi, iar cum il vad pe Geo fug in lumea lor. Bravo Geo.
56.1  RE: Jos cu tiganii trimis de
(15 sep 2008, 22:18:33
Din cate vad unii chiar exagereaza cu Geo.....pana la urma nu in acest articol nu se vb nici de Geo dar nici de tigani.....Trezitiva fratilor.....in articol este vorba despre o tanara care a fost omorata si pana la urma nu conteaza daca criminalul este tigan sau roman....el trebuie pedepsit
57.   Tiganii la padure trimis de
(15 sep 2008, 19:45:58
Tiganii se dau mari dar cum il vad pe geo in preajma ,chiar daca sunt 10 -20 o iau la sanatoasa . geo da le bataie mereu.
58.   KKK trimis de
(15 sep 2008, 19:47:22
Ce inseamna 100 de tigani pe fundul marii? ... Un inceput promitator.... Daca stie cineva o organizatie tip KKK, sa-mi spuna si mie. Hai frati romani sa incercam sa curatam orasul asta de reziduurile astea umane. Orice inceput este greu, dar daca vom lupta cu armele lor (cutite, topoare, foc, bate,etc.), vom reusi. Umflatii de la militie, procuratura nu au ce sa ne faca. Nu sunt ei in stare sa le faca bestiilor de tigani nimic.
59.   Dumnezeu sa o ierte trimis de
(15 sep 2008, 20:03:33
Tiganii tot timpu au iesit bine din toate incurcaturile, daca veniti in Italia si mergeti in Roma si vedeti conditiile care le ofera autoritatile si ce le cer in schimb....(le construiesc case noi noutze, primesc bani lunar, cu conditia sa-si trimita plozii la scoala), iar romanii 100% sa-si rupa oasele pe santiere si sa spele babele si de asta nu reusesc sa-si faca un viitor, iar romii carora li se ofera asemenea conditii cred si eu ca au timp sa fure sa-si faca palate si sa-si impodobeasca pirandelele cu aur ca doar se plictisesc sa stea acasa degeaba si cu bani de la stat.
60.   Ce aveti mah??? trimis de
(15 sep 2008, 20:11:37
bagameas p**a in toti care dau comentarii despre noi

baaaaaaaa fraierilor ,voi nu stiti cu cine avei dea face

doar sa va aflu pe toti si vin si va tai gaturile la toti sa moara mama

in p***a mamii voastre de clociti ce santeti
60.1  RE: Ce aveti mah??? trimis de
(15 sep 2008, 20:39:35
cine sunt tigani ma nijte rapanosi , nijto hoti , nijte animale al`ceva nu puteti fi ne facetzi de rusine in romania si in afara tiganilor nu meritati nici 2 bani v-as calca pe toti cu masina ciorilor marsh la toti ****va-n gura
60.2  RE: Ce aveti mah??? trimis de
(15 sep 2008, 20:44:06
Ce ma surprinde la tine prietene ,este ca stii sa scrii!!!! Tu trebuie sa intelegi un lucru foarte simplu ; cu cat mai violent esti cu atat esti mai frustat! Care este frustarea ta?
61.   Sa vedeti voi trimis de
(15 sep 2008, 20:14:19
las ca o sa vedeti voi ,geo nu mai are multe zile ,neam facut o grupare de vreo 20 de tigani si o sa vedeti voi cine sunt tiganii
61.1  RE: Sa vedeti voi trimis de
(15 sep 2008, 21:36:32
du te ma cioara nespalata.Voi numai in haita va dati mari,ma jegosilor!ba analfabetilor degeaba va frecati la baie cu faina de porumb,degeaba va dati cu parfumuri,ca tot a tigan putiti ma!voi combateti orice miros jegosilor! HA ! HA! HA!!!!!
61.2  RE: Sa vedeti voi trimis de
(16 sep 2008, 01:27:11
tu si cu aia 20 de tigani o sa muriti arsi pe rug......linistit...mai omorati un roman in suceava si atunci veti vedea voi auschwitz...
62.   Jale,jale,jale trimis de
(15 sep 2008, 20:40:10
Multi de aici de pe forum dau vina pe tigani ,intradevar au si ei o mare parte din vina! Dar nu noi ar trebui sa ne rasculam si sa ne facem dreptate cu toate ca sa fiu cinstit nu m-ar deranja. Cred totusi ca autoritatile sunt INCOMPETENTE si permit tot felul de infractiuni.Cum este posibil ca in anul 2008 dupa 18 ani de fucking tranzitie sa se mai auda de furturi si colectari de fier vechi!!!!!!!!!!!! Institutiile de stat sunt incopetente si lupta doar pentru imaginea lor politica si nu pentru interesele alegatorilor. SARACIA NASTE MONSTRI!!
63.   Jalnic trimis de
(15 sep 2008, 21:09:57
e trist dar adevarat k tinerii nostrii romani,capabili,intelectuali si inteligenti dupa ce termina o facultate sau chiar doua, in cazul tinerei, sunt nevoiti sa munceasca sa-si castige un ban, in loc k STATUL roman sa le ofere un loc de munca imediat ce termina FACULTATEA. din aceasta cauza multi pleaca in strinatate.

DAR mai tragice cand sun ucisi pt niste amarati de bani.Si unde e justitia sa faca parte? SUNT CORUPTI in asa fel incat legile le aplica doar pentru ei ,NESIMTITII !! sunt SCARBELE societatii procurorii, judecatorii, politistii. TOTI ar trebui dusi la un centru de REEDUCARE MINTALA

64.   Strigator trimis de
(15 sep 2008, 21:21:26
eram intr-o noapte la URGENTE ,cu o colica renala, si au venit niste smecheri de la NIGHT , beti, drogati, batuti si au inceput sa injure personalul medical, care nu aveau nici o vina.Au dat cu piciorele in pereti, au vrut sa dea in asistente sa sparga geamuri si atunci AU chemat POLITIA. AU venit vreo 6 PROSTI printre care si o politistta care habat nu aveau. AU STAT la distanta de smecherii aia k le era frica in loc sa aplaneze conflictul. DE fapt ei se certau intre ei k s-au intalnit gastile rivale. CUM as faca fata POLITIA intr-o asemenea siuatie? DACA nu-s in stare sale vina de hac nistor DERBEDEI,o sa gaseasca ei CRIMINALUL? NU_S capabili, ka-s PROSTI !

eu in locul medicilor le-as fi dat OTRAVA .Locul lor nu e in URGENTA , ci la inchisoare. IAR POLITIA cum a venit asa a si plecat, ca FRAIERII !!!!!!!! oare TODIRUT stie politistii a angajat? sau nici nu le-a vaut fata?.

65.   Sa ne ierte DUMNEZEU trimis de
(15 sep 2008, 22:04:19
DAR tiganul e tigan si in ziua de paste
66.   EU SUNT TIGAN trimis de
(15 sep 2008, 22:15:51
Nu mai bagati toti tigani in aceiasi oala pentru ca nu toti suntem la fel.

Inainte sa omorati tigani si sa ii expulzati si Geo sa rupa tot si ala sa le sparga fata la nu stiu ce tigani , uitati-va in ograda voastra . Sunt sigur ca multi dintre voi de pe acest site sunt infractori care au avut deaface cu tigani si nu le-au iesit pasenta si acum improsca cu noroi. Sunt deacord ca toti tigani care fac tara asta de rusine sa fie pusi pe scaunul electric , dar va rog eu sa nu ii mai bagati pe toti in aceiasi oala . Ca mine mai sunt multi tigani dar nu a=ti reusit sa ii cunoasteti si e pacat pentru ca alta parerea aveati despre iei. Cum spuneam si mai sus in comentariile anterioare , nu toti suntem la fel. In Italia un roman a omorat doi batrani e de undeva din Suceava , si toti romani au fost facuti CRIMINALI si asta nu a scris nimeni pe site . Un alt roman a violat si apoi a ucis o fetita de 13 ani si tot asa au zis ca Romania e o tara de violatoi. Haideti sa ne uitam in ograda noa
67.   Sunt tigan trimis de
(15 sep 2008, 22:25:41
Sa ne uitam in ograda noastra . Eu daca sunt angajat cu carte de munca si muncesc de la varsta de 13 ani daca merg pe strada si sunt un pic mai brunetel de ce ar trebuie sa se uite lumea la mine ca si cum as fi un criminal ? De ce pe toti trebuie sa ii considerati asa? Repet nu toti suntem la fel.

O sa vedeti ca cei care au omorato pe ALINA nu sunt tigani . Mi-a spus un politist. Deci inca odata rugamintea mea este sa ii jumuliti pe tigani sa le faceti ce vreti dar nu ii bagati pe toti in aceiasi oala . Verisorul meu este profesor de limba si lieratura romana . Verisoara mea este jurnalista la Bucuresti . Tatal meu este presedintele rromilor pe intreaga Bucovina . Eu vreau sa intru la Jandarmerie . Deci nu toti suntem la fel fratiilor , haideti sa ne trezim si sa nu mai improscam cu noroi in cei care nu merita .

TOATA STIMA PENTRU TOTI CEI CARE AU COMENTARI PE ACEST SITE , INCLUSIV CELOR CARE ARUNCA CU BOLOVANE IN CEI NEVINOVATI .

SA-I FIE TARANA USOA
68.   Comentariu trimis de
(15 sep 2008, 22:40:35
Asa este! Politia stie dinainte de a se comite fapta, de asta nu intervin. Nu numai in sv. e asa. Sunt din bc. Locuesc la tara s nu d mult ne-au fost furate animalele. Am sunat politia si la vre-o 6 ore dupa sesizare, s-au prezentat si ei. Vin si ne spune; au fost 2 hoti. Le-a dat numele, mai apoi ne-au spus cu lux d amanunte cu ce au fost inbracati si dupacare ne spune k noi suntem urmariti din primavara. Asta s-a intamplat acum mai putin d 1 an. Ne spune k e tarziu k sa mai recuperam animalele. Au fost vandute deja la pachet. Se comt crime si accidente in ziua mare. Aici nu sunt tigani, dar o parte din romani ii compenseaza.
69.   Tigani boratiiiii trimis de
(15 sep 2008, 22:44:08
Sa-i ia dracu pe toti tiganii astia imputiti traiesc sa omoare,fure,insele pe toata lumea firar a dracului de animale.
70.   Pentru IONUT trimis de
(15 sep 2008, 23:37:16
IONUT,stai linistit ca sintem in secolul 20 nu in evul mediu. Fiecare individ suporta consecintele faptelor sale. Nu te condamna nimeni pentru ceea ce a facut altcineva, indiferent daca acesta face parte din familia, anturajul sau etnia din care faci parte daca nu esti implicat. UN SFAT: Nu e nimic rau in a scrie ceea ce gindesti si a-ti sustine parerea, dar nu mai da amanunte despre tine,familia ta sau altcineva pe net.
71.   Mare_a problema ,,TIGANII,, trimis de
(15 sep 2008, 23:57:41
Parerea mea este ca,trebuie toti adunati in acelasi loc cum ar fi o tara a lor si numai a lor un AISBERG MAI MARISOR daca mai gasim.ce parere aveti hmm???
72.   Io-s trimis de
(16 sep 2008, 05:47:33
Sanatate baieti si fatuci... albi ma refer nu ciorilaughing, tiganu tot tigan ramane, asa cum cioara tot cioara ramane. Ca ala e jurnalist sau ce o fi, ca tu vrei sa devii poponaut sau ce vrei sa devii tu, tot cioara ramai. Nu stiu cine e vinovat, ca e alb sau cioroi sa fie pedepsit bine, si de politie si la mititica. Sunt ciori de treaba dar si alea tot cand ti-e lumea mai draga te f00te de nu te vezi. Cioara tot cioara ramane chiar daca-i papagal acu. Nu mai fa afirmatii macar ca judecam nevinovati sau ca tragem concluzii aiurea dar asta e adevarul. Cu crima asta sau nu tot cioara e de vina. Mai plecati ma fratilor din suceava inapoi in sud la voi sau de unde dracu ati venit ca bucovina s-a saturat de prosti.
72.1  RE: Io-s trimis de
(16 sep 2008, 11:01:52
Cred ca te-au ars rau tigani si mai spui ca vrei sa se intoarca Antonescu . Daca se intoarce sunt sigur ca multi dintre cei care au scris aici vor muri inainte ca toti tigani sa fie executati . " Ba" e un nume ? Numai daca esti facut din flori poti sa ai un nume ca asta . Inca un sfat ai grija cu ce tigani te mai arzi puscarie ce esti . De ce nu ti-ai numele si sa spui ce ai facut pana acum. Sa spui lumi de pe acest site ca ai furat impreuna cu tigani si ca ai stat la puscarie pentru furt. Deci ai avea mare noroc daca nu sar intoarce ANTONESCU , BORATULE !
73.   ANTONESCU trimis de
(16 sep 2008, 07:33:08
Ridicate Antonescule si veziti fii,caci vremea in lume e grea.
74.   Fara trimis de
(16 sep 2008, 07:58:28
Terminati fratilor cu rasismul pamintul se invirte pentru toti buni sau rai .Fiecare va plati pentru faptele sale.Situatia trebuie sa o schimbam noi toti albi sau negri.
75.   D-ZEU S-O IERTE!!! trimis de
(16 sep 2008, 10:00:24
BUNA ZIUA! NU PREA AM CE SA SPUN DE CAZUL ACESTA PT 300 DE LEI II EI VIATA UNEI FETEcrying SI APROPO DE TIGANII AVETI FOARTE MARE DREPTATE NE-AU INCONJURAT SI NOI NE CULCAM SEARA DAR NU STIM DAK NE MAI TREZIM ASTA-I ROMANIA IN ZIUA DE AZI TE TEMI SI SA MERGI PE STRADA!!!! CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATEI!!!:( VA ROG SA SE FACA DREPTATE CHIAR DAK SE FACE TOT NU O INVIE PE FATA, DAR DAK ACESTI CRIMINALI AU FACUT O DATA Q SIGURANTA NU O SA SE OPSEASCA...,,Aceasta fapta se pedepseste cu �nchisoare de la 15 la 25 de ani." ADIK O VIATA DE OM COSTA NIMA 15_25 DE ANI DE INCHISOARE NU:(( NU E LEGE HALAL DEGI IN ZIUA DE AZI!!!! IMI PARE RAU K ZIC ASTA DAR ASTA-I ADEVARUL!!!
76.   D-ZEU S-O IERTE!!! trimis de
(16 sep 2008, 10:01:15
BUNA ZIUA! NU PREA AM CE SA SPUN DE CAZUL ACESTA PT 300 DE LEI II EI VIATA UNEI FETEcrying SI APROPO DE TIGANII AVETI FOARTE MARE DREPTATE NE-AU INCONJURAT SI NOI NE CULCAM SEARA DAR NU STIM DAK NE MAI TREZIM ASTA-I ROMANIA IN ZIUA DE AZI TE TEMI SI SA MERGI PE STRADA!!!! CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATEI!!!:( VA ROG SA SE FACA DREPTATE CHIAR DAK SE FACE TOT NU O INVIE PE FATA, DAR DAK ACESTI CRIMINALI AU FACUT O DATA Q SIGURANTA NU O SA SE OPSEASCA...,,Aceasta fapta se pedepseste cu �nchisoare de la 15 la 25 de ani." ADIK O VIATA DE OM COSTA NIMA 15_25 DE ANI DE INCHISOARE NU:(( NU E LEGE HALAL DEGI IN ZIUA DE AZI!!!! IMI PARE RAU K ZIC ASTA DAR ASTA-I ADEVARUL!!!
77.   Iubire! trimis de
(16 sep 2008, 14:05:42
Credeti ca tot ce ziceti este adevarat?De unde se stie ca sunt tigani?Nu sunt un fan al tiganilor dar cred ca trageti concluzii pripite.Cred ca vinovatii suntem noi ptr ca multi din tinerii nostrii sunt calauziti de ce aud si vad la tv cu crime si jafuri.Cred ca ar trb sa ne schimbam atitudinea sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu.Pe mine cel mai mult ma deranjat ca paiu a facut un articol de senzatie batandu-si joc de suferinta unei mame in articolul de sambata!Cum poti spune asa niste enormitati cand nu esti la curent cu nimic.Noi avem o speranta pe care nimeni nu ne-o poate lua'Alina este mantuita" si este sigur un copil a lui Dumnezeu.
78.   Radale trimis de
(16 sep 2008, 17:04:11
auleu prostule

79.   Da-i mintea omului ceea de pe urma trimis de
(17 sep 2008, 04:36:26
lumea asta e cam dusa... cu scoala cu tot

cum poti tu sa inviti cioroii la tine acasa? ..orice afacere de acasa cu public (mai ales cu manglitorii de f. vechi) mai devreme sau mai tarziu are un sfarsit ff tragic,

de ce lumea asta e asa de proasta?

sa ma ierte Dzeu ca fac pacate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei