Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 sep 2008 - Anul XIII, nr. 206 (3887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vodafone a lansat un serviciu care transferă pe telefonul mobil apelurile de acasă sau către birou

Marţi, 2 Septembrie 2008 (14:05:22)
Vodafone România a lansat, marţi, un serviciu care permite direcţionarea pe telefonul mobil a oricărui apel către numărul de acasă sau către birou, precum şi efectuarea de apeluri către orice reţea naţională fixă la tarife începând cu 0,03 euro/minut, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

De asemenea, clientul poate fi sunat din orice reţea naţională fixă, la tarifele specifice.

"Ne face plăcere să aducem clienţilor noştri un serviciu inovativ, care să-i ajute în viaţa de zi cu zi. Cu Vodafone Zona Mea şi Vodafone Mobile Office Zone, atât clienţii noştri persoane fizice, cât şi cei din mediul de afaceri pot beneficia de tarife mai avantajoase şi de minute gratuite pentru apelurile către destinaţii fixe. Noul serviciu aduce o mobilitate sporită şi flexibilitate în comunicare, cu avantajul unei singure facturi de la Vodafone", a declarat, marţi, într-o conferinţă, directorul comercial al Vodafone România, Karsten Wildberger.

Pentru a beneficia de noile servicii, clienţii Vodafone România trebuie să definească o zonă fixă, fie că aceasta este acasă, la birou sau în orice altă locaţie aleasă de utilizator.

Clienţii operatorului de telefonie mobilă vor primi un număr fix de telefon, cu prefixul "0372", ataşat cartelei (SIM-ului) lor de mobil.

Atunci când clienţii sunt sunaţi pe numărul fix şi se află în afara zonei fixe, aceştia pot să-şi direcţioneze apelurile către numărul de mobil, către căsuţa vocală sau un anunţător (robot telefonic), prin apel gratuit la *266.

În cazul în care clienţii aleg să răspundă de pe terminalul mobil, iniţiatorul apelului va fi taxat ca pentru un apel fix.

Serviciul Vodafone Zona Mea este disponibil prin două extraopţiuni care pot fi activate suplimentar faţă de serviciile de telefonie mobilă deja existente.

Prima extraopţiune costă 1,49 euro/lună (TVA inclus) şi, în interiorul zonei fixe, utilizatorii beneficiază de tariful de 0,03 euro/minut pentru apelurile către reţelele naţionale fixe.

A doua opţiune este tarifată cu 2,49 euro/lună (TVA inclus) şi oferă clienţilor 100 de minute gratuite pentru apeluri către destinaţii naţionale fixe, din interiorul zonei, şi un tarif de 0,048 euro/minut (TVA inclus) către acelaşi tip de destinaţii, după consumarea minutelor incluse.

Serviciul Vodafone Mobile Office Zone este disponibil clienţilor operatorului din mediul de afaceri prin trei extraoptiuni, care pot fi activate suplimentar faţă de serviciile de telefonie mobilă deja existente.

Astfel, prima opţiune costă 1,25 euro/lună (TVA nu este inclus) şi, în interiorul zonei fixe, utilizatorii beneficiază de tariful de 0,025 euro/minut pentru apeluri către reţelele naţionale fixe şi de un tarif special către destinaţiile internaţionale.

Cu 1,75 euro/lună (TVA nu este inclus), a doua opţiune permite clienţilor în interiorul zonei fixe să efectueze apeluri către reţelele naţionale fixe la un tarif de 0,015 euro/minut, plus un tarif special către destinaţiile internaţionale.

Prin extraopţiunea de 10 euro/lună (TVA nu este inclus), utilizatorii beneficiază de 800 de minute/lună în interiorul zonei fixe către reţelele fixe, în limita tarifului de 0,015 euro/minut şi de un tarif special către destinaţiile internaţionale.

Clienţii Vodafone din segmentul de afaceri pot să-şi definească până la patru zone fixe în care pot primi şi iniţia apeluri către destinaţii fixe la tarife reduse, specifice telefoniei fixe.

În cazul ambelor servicii, apelurile către alte destinaţii decât cele specificate, precum şi convorbirile în afara zonei determinate vor fi taxate conform planului tarifar de voce mobilă pentru care clientul a optat.

Vodafone Zona Mea si Vodafone Mobile Office Zone sunt servicii compatibile cu orice model de telefon mobil. În plus, cu noile servicii, clienţii vor avea o singură agendă de telefon, atât pentru numerele fixe, cât şi pentru cele mobile, precum şi factură unică pentru serviciile operatorului de telefonie mobilă.

Noile servicii sunt disponibile la nivel naţional, în toată aria reţelei GSM a Vodafone, care acoperă în prezent 98,1% din populaţie şi 81,7% din teritoriul României.

Operatorul român este parte a grupului britanic Vodafone Group şi avea 9,256 milioane de clienţi la finele lunii iunie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vodafone a lansat un serviciu care transferă pe telefonul mobil apelurile de acasă sau către birou.
 Vizualizări articol: 837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vodafone a lansat un serviciu care transferă pe telefonul mobil apelurile de acasă sau către birou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei