Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 sep 2008 - Anul XIII, nr. 206 (3887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neatenţie

Patru răniţi, după un accident provocat de un tânăr de 19 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, posesor de permis de conducere de câteva luni de zile, a provocat un grav accident rutier, în urma căruia el şi trei pasageri din maşina pe care o conducea au ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe DN 2 E, în comuna Capu Codrului. Din ancheta poliţiei rezultă că şoferul de 19 ani, Gheorghe B., din Gura Humorului, aflat la volanul unei Dacii, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă, scăpând maşina de sub control. Ieşit de pe carosabil, autoturismul a izbit frontal un gard.

Şoferul şi Adriana B., în vârstă de 19 ani, din comuna Valea Moldovei, au fost răniţi grav, în timp ce Petrică M., de 19 ani, şi el din Valea Moldovei, şi Loredana P., de 18 ani, din Capu Câmpului, s-au accidentat mai uşor. Şoferul nu a putut fi verificat pe loc în vederea stabilirii alcoolemiei, însă la spital i s-au recoltat probe biologice.

Tot duminică dimineaţă, şi un şofer din comuna Satu Mare a intrat cu maşina într-un gard. Ion L., în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui Renault, şi el posesor de permis de conducere de câteva luni de zile, a izbit violent gardul, după ce a scăpat maşina de sub control într-o curbă. Şoferul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, are răni pentru care necesită în jur de  20 de zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru răniţi, după un accident provocat de un tânăr de 19 ani.
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Patru răniţi, după un accident provocat de un tânăr de 19 ani1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Copchii prosti trimis de
( 2 sep 2008, 11:32:02
ce mama draqului dau astia carnetu asa usor la toti bolovanii, nici bine nu s-a uscat tusu de pe permis ca el deja a si facut accident.

Invatatii asa ca pe viitor o sa faca si mai grav.
1.1  RE: Copchii prosti trimis de
( 2 sep 2008, 12:20:13
Le-am mai zis si altora pe aici: carnetul ti`l luai de la partid; actul care atesta ca stii sa conduci autovehicule se numeste "permis".
2.   Normal... trimis de
( 2 sep 2008, 11:45:24
daca nu se inventau gardurile ajungea berbecu' la ucrainieni...! Ca se dau permisele usor este normal doar nu vreti sa conduca militienii Dacii sau sa locuiasca in apartamente cu doua camere...!!!
3.   Alt prost trimis de
( 2 sep 2008, 11:51:28
Si uite, ca desi drama celor care au murit la Buzau, sau chiar drama prostului care a nimenit intr-o groapa prezentata ieri in ziar, un plod de 19 ani, facut accidental in urma unei labe/viol, se crede cel mai destept de la volan, si se apuca de manastiri, ca orice alt inconstient care tocmai a luat permisul. Noroc ca dobitocul nu a rupt gatul altora nevinovati. Alora din masina asa le trebuie. Daca au vazut ca face manevre si sare calul, trebuiau sa ii zica/sa se dea jos etc...

Si uite asa, aflam ca inca un prost a luat permisul....

4.   Huuuuuuuuuuuuu cu ei!!!! trimis de
( 2 sep 2008, 14:24:49
Toti handicapatii primesc permisele si ne omaoara, golanii!! Numai viteza si mueritu i-l au in scafirlie!....

Se falesc ca sunt maccio la volan si stiu viteza, prostalaii, iar oameni nevinovati, copii, animale, sunt omorati(te) cu cruzime de acesti imbecili fara suflet! Huuuuuuuuuuuuu cu ei!!!!
5.   A fi luat permisul trimis de
( 2 sep 2008, 18:33:06
pe la arges?
5.1  RE: A fi luat permisul trimis de
( 2 sep 2008, 20:14:23
NU, MAI SIGUR LA SUCEAVA.
6.   Denaturata trimis de
( 2 sep 2008, 20:53:57
O cunosc din intamplare pe acea LOREDANA PONEPAL sau P cum este numita in articolul de mai sus.La numai 14, 15 ani se culca cu cine apuca.Insasi prezenta ei in masina cu niste tigani duminica la ora 5 cand se intorcea de la discoteca , dovedeste acest lucru.Mai zilele trecute tatal vitreg al Loredanei se urca pe o casa a unui vecin din Capu Cimpului , gol pusca in vazul tuturor satenilor adunati ca la circ.Motivul acestei actiuni a tatalui vitreg, insurat cu mama Loredanei , alta proasta; era dupa cum spunea el , comportamentul indecent al fetei , care era in stare sa se culce cu oricine iesea in cale si ii dadea bani .

Nu vreau sa judec , dar cred ca acest accident o va face sa reflecteze mult la comportamentul ei de curva....... sau cine stie.....
7.   Teribilism trimis de
( 3 sep 2008, 00:14:08
Pentru acesti indivizi gen "kamikaze" nu prea exista mijloace de combatere. A fost cindva prezervativul. acum sint deja "prosti cu acte in regula". Pacat ca omoara si schilodesc pe alti
8.   A fi luat permisul trimis de
( 3 sep 2008, 09:08:51
la Suceava ca la Arges
9.   Pt.cammy trimis de
( 3 sep 2008, 09:59:45
ai vrea tu,piriciosule...
10.   A murit trimis de
( 3 sep 2008, 11:31:53
A murit Loredana....... Dumnezeu s-o ierte!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei