Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 sep 2008 - Anul XIII, nr. 206 (3887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban: Băsescu este prost informat, iar "mateloţii" lui sunt incompetenţi

Marţi, 2 Septembrie 2008 (16:21:28)
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Traian Băsescu este prost informat cu privire la construcţia de autostrăzi şi că preşedintele ar trebui să se uite "în ograda sa", pentru că "mateloţii" şefului statului sunt incompetenţi.

"Domnul Băsescu ar trebui să se uite în ograda sa pentru că mateloţii lui sunt incompetenţi. Înaintea mea, în minister s-au perindat domni precum Dobre şi Berceanu (membri PD - n.r). Este prost informat. Probabil nu mai are surse bune din Ministerul Transporturilor. Dacă se ia după Dobre şi Udrea, e normal să nu ştie ce se întâmplă la minister", a afirmat Orban.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la întâlnirea cu diplomaţii români, că, deşi România a intrat în Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007, nu a reuşit să cheltuiască încă nici un euro din fondurile europene pentru construcţia de autostrăzi, motivul fiind incompetenţa.

Şeful statului a adăugat că din cele 5,5 miliarde de euro din fonduri europene destinate modernizării infrastructurii României autorităţile de la Bucureşti nu au reuşit să "tragă" nici un leu.

"Nici la ora asta nu avem niciun studiu de fezabilitate finalizat, nu avem niciun caiet de sarcini gata de a fi scos la vânzare", a spus Băsescu.

În replică, Orban afirmă că Ministerul Transporturilor a depus cereri de finanţare la Uniunea Europeană pentru patru tronsoane de autostradă de pe Coridorul IV de transport paneuropean, respectiv Timişoara-Lugoj, Arad-Timişoara, Cernavodă-Constanţa şi centura la profil de autostradă a Constanţei.

"Este adevărat că nu s-au atras încă fonduri de la UE, dar asta pentru că nu erau gata studiile de fezabilitate când am venit eu. Studiile au fost făcute în mandatul meu", a spus ministrul Transporturilor.

El a mai arătat că toate studiile de fezabilitate se află în faza finală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: Băsescu este prost informat, iar "mateloţii" lui sunt incompetenţi.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: Băsescu este prost informat, iar "mateloţii" lui sunt incompetenţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Saltimbancul" trimis de
( 2 sep 2008, 17:43:03
"Tehnologul" din Brasov,alias Ludovic Orban,ironizeaza pe oricine in speranta obtinerii de capital electoral.Realitatea arata insa,cat de apreciat este acest "dansator,interpret si saltimbanc" este.La alegerile locale ptr primaria Bucurestiului,acest "derbedeu" a obtinut atatea voturi cate "a meritat",adica nimic.A fost primul test in alegeri,pana astazi acest 'saltimbanc" a fost numit,nu s-a confruntat niciodata cu electoratul.Este un "trepadus" si asa o sa ramana.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei