Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2008 - Anul XIII, nr. 202 (3883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ruşanu: Contribuţia de 2.500 de euro pentru candidaţii PNL este "benevolă, dar obligatorie"

Joi, 28 August 2008 (14:00:00)
Vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu a declarat, joi, la Costineşti, că nu a primit SMS-ul lui Bogdan Olteanu, dar a subliniat că perceperea unei contribuţii din partea tuturor candidaţilor partidului este "o chestie normală", menţionând că această contribuţie este "benevolă, dar obligatorie".

"Nu nu am primit SMS-ul. Am fost în vacanţă. Am aflat astăzi de acest lucru. Este o chestie normală. Mi se pare corectă şi este bine că este la vedere, pentru că partidul la sediul central trebuie să aibă un fond de campanie la care trebuie să contribuie toţi candidaţii. Este o ştachetă pentru toată lumea", a susţinut vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu.

Liderul PNL a menţionat că i se pare mai corect aşa, decât să se ascundă acest lucru "pe sub masă", cum a procdat democrat-liberalul Ioan Oltean , la Bistriţa.

"Mi se pare mai corect aşa decât să ascunzi pe sub masă că nu dă nimeni şi de fapt să-i ceri fiecăruia aşa cum s-a făcut la Bistriţa. Ţineţi minte colegul Oltean de la PDL care a strâns nişte sume acolo", a spus Dan Radu Ruşanu.

Întrebat dacă este obligatorie sau benevolă această contribuţie, liberalul a spus că suma respectivă trebuie suportată de fiecare candidat.

"Am fost în vacanţă şi nu am fost la această decizie, da mi se pare corect ca să existe o contribuţie a fiecărui candidat la campania centrală a partidului. Este o sumă pe care trebuie să o suporte fiecare candidat pentru campania centrală a partidului. Dacă s-a luat această decizie nu poate să fie benevolă", a apreciat liderul PNL.

La menţiunea că ministrul Adrian Iorgulescu a susţinut că este o contribuţie benevolă, Ruşanu a conchis: „Fiecare va contribui benevol, dar obligatoriu!”.

Coordonatorul politic al campaniei electorale a liberalilor, Bogdan Olteanu, le-a amintit, prin SMS, candidaţilor PNL că termenul limită până la care pot să depună cei 2.500 de euro contribuţie pentru campanie expiră la 1 septembrie, avertizându-i că în caz contrat vor fi retraşi de pe liste.

Bogdan Olteanu le-a reamintit, astfel, candidaţilor PNL validaţi până în prezent că, potrivit deciziei luate de Delegaţia Permanentă a formaţiunii, contribuţia de 2.500 de euro trebuie plătită până la data de 1 septembrie, la Secretariatul General al PNL.

El a explicat că este vorba de o hotărâre a Delegaţiei Permanente, potrivit căreia este obligatoriu ca taxa să fie plătită până la 1 septembrie, neplata acestei taxe fiind un criteriu eliminatoriu pentru participarea la alegeri.

Potrivit mesajului transmis de Olteanu, "candidaţii care nu vor plăti până la 1 septembrie contravaloarea a 2.500 de euro la sediul central al PNL (conform adr SG nr 61) vor fi scoşi de pe listă".

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ruşanu: Contribuţia de 2.500 de euro pentru candidaţii PNL este "benevolă, dar obligatorie".
 Vizualizări articol: 570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ruşanu: Contribuţia de 2.500 de euro pentru candidaţii PNL este "benevolă, dar obligatorie"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei