Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2008 - Anul XIII, nr. 202 (3883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La PDL, s-a propus ca fiecare candidat să contribuie cu 50 de milioane de lei la campania naţională

Joi, 28 August 2008 (15:47:00)
Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a declarat, joi, la Costineşti, că liderii partidului vor dezbate propunerea ca fiecare candidat în alegerile generale să contribuie cu suma de 50 de milioane de lei la campania naţională.

"Noi am făcut o propunere, dar nu s-a luat nicio decizie, prin care fiecare candidat, în măsura posibilităţilor, să încerce să contribuie la campania naţională cu o sumă de 50 de milioane de lei. Conducerea PDL va dezbate această propunere", a anunţat Elena Udrea.

Întrebată dacă suma de 2.500 de euro pe care candidaţii PNL trebuie să o cotizeze la partid i se pare mare, ea a răspuns: "Să nu fim ipocriţi, nu e o sumă mare, dar eu sunt convinsă că nu doar aceasta este suma pe care PNL o va cheltui. PNL îşi permite să cheltuie bani publici".

Udrea a mai spus că PNL are mai mulţi bani decât PDL.

Coordonatorul politic al campaniei electorale a liberalilor, Bogdan Olteanu, le-a amintit, prin SMS, candidaţilor PNL că termenul limită până la care pot să depună cei 2.500 de euro contribuţie pentru campanie expiră la 1 septembrie, avertizându-i că în caz contrat vor fi retraşi de pe liste.

Bogdan Olteanu le-a reamintit, astfel, candidaţilor PNL validaţi până în prezent că, potrivit deciziei luate de Delegaţia Permanentă a formaţiunii, contribuţia de 2.500 de euro trebuie plătită până la data de 1 septembrie, la Secretariatul General al PNL.

El a explicat că este vorba de o hotărâre a Delegaţiei Permanente, potrivit căreia este obligatoriu ca taxa să fie plătită până la 1 septembrie, neplata acestei taxe fiind un criteriu eliminatoriu pentru participarea la alegeri.

Potrivit mesajului transmis de Olteanu, "candidaţii care nu vor plăti până la 1 septembrie contravaloarea a 2.500 de euro la sediul central al PNL (conform adr SG nr 61) vor fi scoşi de pe listă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La PDL, s-a propus ca fiecare candidat să contribuie cu 50 de milioane de lei la campania naţională.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La PDL, s-a propus ca fiecare candidat să contribuie cu 50 de milioane de lei la campania naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei