Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Montanari despre cazul Mutu: Este clar că a fost o răzbunare fără baze legale

Duminică, 24 August 2008 (16:16:47)


Avocatul italian Marco Montanari, care îl reprezintă pe fotbalistul Adrian Mutu în cazul legat de despăgubirile pe care acesta trebuie să i le plătească grupării Chelsea, a declarat că românul a fost victima discriminării şi a unei răzbunări fără baze legale, informează News of the World.

  "Este vorba aici de o discriminare la adresa lui Mutu, care este român, pentru că este simplu de văzut că unii jucători din comunitatea britanică au avut aceeaşi vină. Este clar pentru toată lumea că a fost o răzbunare fără baze legale, cu scopul unic de a-l distruge pe Mutu", a spus Montanari.

FIFA a anunţat, săptămâna trecută, că internaţionalul român Adrian Mutu trebuie să plătească grupării Chelsea despăgubiri în valoare de 17,17 milioane euro (13,68 milioane de lire sterline), potrivit unei decizii luate de Camera de Rezolvare a Disputelor. "Solicitarea de compensaţii formulată de Chelsea Football Club în legătură cu ruperea contractului încheiat între cele două părţi la 12 august 2003 a fost parţial acceptată. Jucătorul Adrian Mutu are de plătit suma de 17,173,990 euro grupării Chelsea Football Club", se arată în comunicatul FIFA.

Mutu a calificat această decizie drept injustă şi inumană. "Nu pot să vă spun prea multe pentru că avocaţii mei analizează acest caz. Este o sentinţă injustă, inumană. Vom face recurs ca să nu se întâmple acest lucru. Nu consider că este corectă decizia pentru că nu am făcut ceva ca să plătesc această sumă. Zilele următoare voi face o conferinţă cu avocaţii mei şi vom vorbi despre acest lucru", a spus Mutu, luni, la reunirea naţionalei României în vederea meciului amical cu Letonia, scor 1-0.

Chelsea l-a achiziţionat pe Adrian Mutu de la AC Parma, în vara lui 2003, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Mutu a fost suspendat şapte luni de federaţia engleză pentru consum de cocaină şi după ispăşirea pedepsei, românul a semnat cu Juventus Torino din postura de jucător liber. Clubul englez susţine că, prin comportamentul său, Adrian Mutu a provocat grupării o pierdere de 13 milioane de lire sterline.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Montanari despre cazul Mutu: Este clar că a fost o răzbunare fără baze legale.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Montanari despre cazul Mutu: Este clar că a fost o răzbunare fără baze legale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei