Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dolj: Peste 60 hectare de lizieră şi 570 de hectare de vegetaţie uscată au ars într-un incendiu

Duminică, 24 August 2008 (16:34:36)

Peste 60 de hectare de lizieră şi 570 de hectare de vegetaţi uscată au fost mistuite de flăcări într-un incendiu puternic produs sâmbătă după-amiază, în localitatea Melineşti, pentru stingerea flăcărilor intervenind peste 40 de pompieri şi voluntari.
  Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de intervenţia echipajelor de pompieri din Craiova, a unor voluntari din Melineşti şi Filiaşi şi a angajaţilor ocolului silvic de la Filiaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină, sâmbătă după-amiază, în satul Bodăieşti, comuna Melineşti, pentru a interveni să stingă un incendiu de vegetaţie uscată, care s-a extins şi la o lizieră din apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, căpitan Florin Cocoşilă, focul s-a extins rapid pentru că era foarte cald, iar la stingerea incendiului au participat aproximativ 40 de pompieri şi voluntari, intervenţia fiind finalizată după câteva ore.

În incendiu au fost mistuite peste 60 de hectare de lizieră şi 570 de hectare de lăstăriş şi mirişte. Căpitanul Florin Cocoşilă a declarat că focul s-a propagat foarte repede şi a cuprins dealul Ruşeţ situat în apropiere de Filiaşi. “Cauza incendiului a fost o ţigară aruncată la întâmplare de o persoană încă neidentificată. Poliţiştii din Melineşti au declanşat o anchetă pentru a identifica persoana care a provocat focul, urmând să ia măsurile corespunzătoare împotriva acesteia”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dolj: Peste 60 hectare de lizieră şi 570 de hectare de vegetaţie uscată au ars într-un incendiu.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dolj: Peste 60 hectare de lizieră şi 570 de hectare de vegetaţie uscată au ars într-un incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei