Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2008 - Anul XIII, nr. 179 (3860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Popescu: Am fost anunţat de Becali că Sandu vrea 400.000 euro pentru a renunţa la şefia FRF

Vineri, 1 August 2008 (14:35:09)

 Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Ioan Becali l-a anunţat prin SMS, în urmă cu trei ani, în timpul campaniei, din 2005, pentru alegerea preşedintelui FRF, că Mircea Sandu vrea 400.000 de euro pentru a renunţa la şefia federaţiei.

"Înainte de alegerile de acum doi ani, ţin minte că eram în maşină pe la Miercurea Ciuc şi am primit un mesaj în spaniolă de la Giovanni, în care mi se spunea că Mircea Sandu doreşte 400.000 de euro pentru a renunţa la funcţia de preşedinte. Eu am refuzat din start, nu am fost de acord. Am spus chiar că dacă se întâmplă aşa ceva eu mă retrag. Nu ştiu dacă a venit din partea lui Giovanni către Mircea Sandu sau invers. Dacă îl întrebi pe Giovanni spune că Mircea Sandu a cerut, iar dacă îl întrebi pe Mircea Sandu, spune că Giovanni i-a propus, dar eu nu ştiu ce s-a întâmplat", a declarat Gheorghe Popescu.

Fostul fotbalist susţine că nu a discutat niciodată cu Mircea Sandu despre suma de 400.000 de care i-a vorbit Ioan Becali. "Niciodată n-am discutat despre acea sumă cu Mircea Sandu. Chiar am venit în avion cu dânsul zilele trecute şi nu am discutat absolut nimic. Eu veneam cu Gică şi cu Victor din vacanţă şi ne-am întâlnit. Stătea chiar pe scaunul din faţa mea, dar nu am discutat. Probabil că sunt şi alţii de această sumă. Eu nu am vorbit despre acest lucru atunci când am aflat pentru că nu îmi stă în fire. Eu vroiam să câştig alegerile prin calităţile mele de manager, nu altfel. Nici acum nu vorbeam despre acea sumă dacă nu apărea în presă", a spus fostul căpitan al echipei naţionale.

Candidat la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal la alegerile din 2005, Popescu spune că nu intenţionează să devină şeful FRF în viitorul apropiat. "S-a vorbit foarte mult de probabilitatea ca eu să fiu noul preşedinte al FRF, dar nimeni nu mi-a cerut părerea, nu m-a întrebat dacă sunt sau nu de acord. Eu deocamdată nu intenţionez şi nu doresc să fiu preşedinte al FRF, cel puţin nu în viitorul apropiat. Indiferent de ce doresc unii şi indiferent de ce se va întâmpla, nu intenţionez cel puţin în urmtorii doi ani să devin preşedinte. Nu vreau să intru în discuţiile unor preşedinţi cu Mircea Sandu. Nu doresc să fiu preşedinte nici azi, nici mâine. Ce va fi în 2010 nu ştiu, dar oricum s-ar putea ca nici peste doi ani să nu pot să candidez", a mai spu Popescu.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni seară, la Fanatik Show, că, înainte de a fi reales în funcţie în 2005, fostul impresar Ioan Becali i-a oferit 400.000 de euro pentru a nu mai candida şi pentru a-i înlesni astfel misiunea celuilalt candidat, Gheorghe Popescu. Gigi Becali a oferit reacţia vărului său la această dezvăluire, precizând că atunci Sandu nu mai vroia să candideze şi că la suma de 400.000 de euro s-a ajuns în urma unei negocieri care a avut loc la Restaurantul Doi Cocoşi. Ulterior, potrivit lui Becali, Sandu s-a răzgândit şi a candidat, câştigând alegerile. Mircea Sandu a recunoscut întâlnirea de la Doi Cocoşi şi intenţia de a nu mai candida, din cauză că era în conflict cu presa, dar a negat că s-ar fi discutat de vreo sumă de bani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popescu: Am fost anunţat de Becali că Sandu vrea 400.000 euro pentru a renunţa la şefia FRF.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popescu: Am fost anunţat de Becali că Sandu vrea 400.000 euro pentru a renunţa la şefia FRF0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei